[Επίσημο] iPad Air @2013

Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPad AIR

πολυ κουβεντα για το τιποτα!
Δεν εχω δει καποιο τετοιο προβλημα στο δικο μου air, αλλα και να υπαρχει δε θα ειναι χειροτερο απο οποιαδηποτε αλλη οθονη του ειδους.

αν το χρειαζεσαι-θελεις παρτο και μη δινεις σημασια....

Στο link που δόθηκε παραπάνω Γιάννη , σ ένα απο τα ποστ έχει ένα άλλο link που παραπέμπει σε μια παρουσίαση οπου εκεί φαίνεται καθαρά το εν λόγο πρόβλημα . Στο δικό μου πάντος ΔΕΝ παρατήρησα τίποτα σχετικό , και μάλιστα ΔΕΝ είδα και light bleed , που κάποιοι αναφέρουν . Θα το δω το βράδυ πιο προσεκτικά πάντος και θα επενέλθω.

Εδώ να θυμήσω οτι και παλαιότερα υπήρχε σχετικό θέμα , με την τότε βάσιμη δικαιολογία απο την apple το μη σωστό στέγνωμα της κόλας που είχε χρησιμοποιηθή !!

Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPad AIR

Ανεβάζω 2 photos που μου έστειλε ο ανιψιός μου με full φωτεινότητα.
Κάτω αριστερά (στην οθόνη του ipad και κάτω δεξιά όπως τις βλέπουμε) εγώ την βλέπω την κιτρινίλα και στις δύο φωτογραφίες πάντως. Για δοκιμάστε αντίστοιχες συνθήκες με τις φωτογραφίες.

IMG_0887.jpg

IMG_1951.jpg

Νέκταρ, στο πρώτο βλέπω όντως μια κιτρινίλα κάτω αριστερά. Δεν του λες να τραβήξει μια φωτό με λευκο background?

Και στις 2 φωτογραφίες φαινεται ξεκάθαρα.Πιο έντονα στην πρώτη.
Αν την βγάλει με ασπρο φόντο θα κανει μπαμ νομίζω.Θα φανεί και το εύρος...
Ε, αυτό δεν ειναι passαμπλ :p , rma κατευθείαν....

H σκιά/κιτρινίλα στην αριστερή μεριά (κάτω οπως βλέπουμε) τι είναι δηλαδή ?
Αν δεν είναι σκιά απο εξωτερικό παράγοντα , εχει θέμα...

Στο άσπρο πάντως δεν βλέπει κάτι. Μόνο στο μαύρο.
Μήπως είναι κάτι σαν banding? Δεν δοκιμάζει καρτέλες διαφορετικών χρωμάτων να δει που έχει πρόβλημα;

Εγώ μόνο στην πρώτη φώτο διακρίνω μια κιτρινίλα και αυτή ελαφρά , στις άλλες δεν μπορώ να πω .
Ίσως φταίνε και οι φώτος αλλά έτσι όπως το βλέπω δεν θα έλεγα οτι είναι κάτι σοβαρό , ίσως στι ζωντανό να είναι χειρότερο ( ευχομαι όχι !! ) . Δεν ξέρω αν για κάτι τόσο λίγο αξίζει να κάνει οτιδήποτε , μπορεί να είναι χειρότερο το νέο !!

Επειδή μάλλον είναι γενικό όπως είπα το "κακό", έχει κανείς από δω ipad air να βοηθήσει? Γιατί δεν είναι εύκολο με σπασμένο τηλέφωνο :)

Πάντως επαναλαμβάνω το σχόλιό του "Μόνο στο απόλυτο μαύρο φαίνεται" όταν μιλάμε για συνήθης χρήση (π.χ. Youtube που έχει μπάρες πάνω κάτω σε full screen)

Μήνυμα γραμμένο στο iPad air μου , το επεξεργάζομαι σχολαστικά εδώ και ώρα με άσπρα μαύρα κόκκινα πράσινα κίτρινα ότι φόντο θέλετε κιτρίνισα εγώ ΔΕΝ έχω , βλέπω !!

Μήπως λέω όσοι έχουν πρόβλημα είναι από παρτίδα ή εργοστασιο ( είναι δυο οι προμηθευτές ) .

Μήνυμα γραμμένο στο iPad air μου , το επεξεργάζομαι σχολαστικά εδώ και ώρα με άσπρα μαύρα κόκκινα πράσινα κίτρινα ότι φόντο θέλετε κιτρίνισα εγώ ΔΕΝ έχω , βλέπω !!

Μήπως λέω όσοι έχουν πρόβλημα είναι από παρτίδα ή εργοστασιο ( είναι δυο οι προμηθευτές ) .

Νομίζω τρείς προμηθευτές είχαν αυτή τη φορά
Πάντως τα review samples δε φαίνεται να είχαν προβλήματα άρα δεν είναι η πρώτη φουρνιά που επηρεάζεται

Από όσο διαβάζω στην Apple υπάρχει θέμα με αρκετές συσκευές !
Μάλλον είναι κάποιες παρτίδες από κάποιες εταιρείες αλλά δεν είναι καθορισμένο το μέγεθος του προβλήματος.

Από όσο διαβάζω στην Apple υπάρχει θέμα με αρκετές συσκευές !
Μάλλον είναι κάποιες παρτίδες από κάποιες εταιρείες αλλά δεν είναι καθορισμένο το μέγεθος του προβλήματος.

Κάποιο link? Μιλάνε για το πρόβλημα με την οθόνη που αναφέρθηκε πιο πάνω?