[Επίσημο] iPad Air @2013

Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPad AIR

Ρε τι πάθαμε :p

Ευτυχώς που τα μαγαζιά δεν έχουν καθόλου κομμάτια (τουλάχιστον αυτό που θέλω να πάρω).

Έχω αρχίσει να γλυκοκοιτάζω το mini αλλά με προβληματίζει λίγο η ανάγνωση περιοδικών/sites. Θα πρέπει να είμαι συνέχεια σε zoom.

Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPad AIR

για τετοια χρηση παρε οπωσδηποτε το air... το μεγεθος μετραει (εκτις αν θελεις φορητοτητα).
Εγω παντως , δε το μετανοιωσα καθολου που η γυναικα μου επεμενε για το μεγαλο (iPad εννεοειται):p

Σήμερα πήρα και την iPad air case σε σιελ χρώμα !
Ναι είναι ακριβή στα 85 αλλά πρώτων ποιοτικά είναι καλύτερη από ότι άλλο έχω δει και πιάσει , δεύτερων είναι γάντι κυριολεκτικά στο air , και τρίτων και σημαντικότερο μπορώ επιτέλους να το δουλέψω άνευ φόβου !!!

Επαιξα λίγο μαζι του σημερα.

Το περιμενα λίγο πιο ελαφρυ, ακομα κι ετσι μου φαινεται βαρυ ρε γμτ...

Το νεο mini θα ειναι πιο ουσιαστική αλλαγή, σαφως.

Τα χα χθες διπλα διπλα με το 3 για ωρα.

Η διαφορά στο βαρος / παχος / μία διάσταση ειναι τελικά σημαντική.

Η οθόνη επισης ειναι λιγο διαφορετική απο του 3.

Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPad AIR

Μεγεια στον Νέκταρ (και όχι στον Σύριο που θεωρεί τις on line ευχές καραγκοζιλικια) :p

Απάντηση: Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPad AIR

Και λίγο χειρότερο μαυρο από ότι διάβασα..

πραγματικά...Τάκη...στο review του ananda που μας έδωσες το λινκ χθες....και μου έκανε εντύπωση....

μπράβο...το έβαλες το λινκ...

Επίσης η οθόνη έχει διαφορετική αίσθηση στην αφή.

Νομίζω και μάλλον δεν είναι η ιδέα μου, ότι είναι λίγο "ελαστική".

Δηλαδή όταν ακουμπας το δάκτυλο σου αισθάνεσαι να "βαθουλωνει" λίγο.

Ενώ του 3 δίνει την αίσθηση του σκληρού γυαλιού (και τις λίγο καλύτερης απόκρισης στο touch).

Σαν ταχύτητα γενικά δεν βλέπω την παραμικρή διάφορα από το 3 (με εξαίρεση όταν κάνει decrypt τη βάση του mini keepass που κάνει το μισό χρόνο).

Γενικά είναι μικρό κομπιασμα που έχει το 3 σε κάποια σημεία το έχει και αυτό.

Δεν νομιζω να εχεις δίκιο το air λογο επεξεργαστη πρεπει να τρέχει σφεντόνα σε σχέση με το 3.Πλεον το 3αρι μου σπαει τα νεύρα για αυτό και χρησιμοποιω πλεον το nexus 7 new ........πιστόλι!!!!!!

Ναι, το έχω, το δοκιμάζω αλλά μάλλον δεν έχω δίκιο, λέω ψέμματα...

Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPad AIR

Η απλά δε δοκιμάζει τα σωστά προγράμματα! :p

Α, ναι, ξέχασα, η Apple ξέρει μόνο το "σωστό"...:p

..και απολύτως σωστός! :p

Εννοείται, ποτέ Κώτσος, πάντα σωστός (και πάντα στην κεντρική θέση του καναπέ / εξαίρεση μόνο παρουσία της γενειοφορου μουσας σου :p)

Αυτό που λέω τρελα fanbogia είναι το γνωστό:

Σε απλή / καθημερινή χρήση ακόμα και 2 γενιές CPU / GPU διαφορά είναι ένα και το αυτό.

Πρέπει να αρχίσεις να χρησιμοποιείς άλλα προγράμματα εκτός αυτών που στοιχειοθετουν την βασική χρήση ενός tablet για να καταλάβεις διάφορα.

(Α, και τα συνεχή κρασαρισματα του safari καταντάνε εκνευριστικά)

Last edited:

προφανως...
Και στο MBP retina, αμα κανω απλα surfing, καμια επεξεργασια κειμενου και κανα παιχνιδακι τυπου angry birds, τι διαφορα να δω με ενα MBP 2009 me C2D επεξεργαστη ?

Αμα ομως βαλω κανα 1080p στα 50 fps βιντεο να το δω-επεξεργαστω, να δουλεψω καμια φωτο 24 Mpixel RAW, να παιξω κανα παιχνιδι τυπου COD .... ε, τοτε καποια διαφορα θα υπαρχει , τι λες ?:p

το ιδιο και στο ipad... νομιζω!:ernaehrung004: