[Επίσημο] iPad Air @2013

Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPad AIR

Κοιτά και εγω δεν ειμαι ο πιο προσεκτικός. Λίγο το νου σου να έχεις όμως μπορείς να το αποφύγεις. Επίσης θεωρώ οτι επειδή ειναι αρκετά πιο ελαφρύ το air έχει και λιγότερες πιθανότητες ζημιάς αν πέσει.

Λοιπόν τελικά αποδείχτηκε οτι χθές ήμουν υπερβολικός , όχι άδικα βέβαια αλλά υπερβολικός , σήμερα το μεσημέρι 'ελαβα τηλέφωνο απο το golden-i για να μ ενημερώσουν οτι το ipad air silver 16 gb WiFi που είχα κάνει προκράτηση με περίμενε στο κατάστημα. Εννοείτε οτι έσπευσα και πλέον είμαι κάτοχος ενός ipad air !!!!!
Άλλο πράγμα άλλη αίσθηση , σε λίγο θα ανεβάσω και φώτος , για να μη λέει και ο Τάκης δηλαδή ;) !!!

Σχετικό μ αυτό που λέτε για θήκες , δεν είχαν ούτε σήμερα τις original Apple οπότε θα περιμένω λίγο ακόμα και θα το χρησιμοποιώ με ευλάβεια , στο μεταξύ όμως πήρα και την ασφάλεια που έχουν τα golden-i με 19 ευρώ , αλλά λίγο πριν κάνω την ενεργοποίηση με πήραν τηλέφωνο να μην την κάνω μέχρι να επιβεβαιώσουν οτι ισχύει και για το ipad air.

IMG_1252.jpg

IMG_1249.JPG

IMG_1248.jpg

IMG_1247.jpg

IMG_1246.jpg

Να και οι φώτος , είναι βέβαια κομματάκι χάλια , είναι απο το iphone με λίγο φως....

απιστετυτα ομορφο,γρηγορο κι ελαφυ !
Το κακο ειναι πως θα το καβατζαρει η γυναικα μου ... και ποιος της το παιρνει απο τα χερια της τωρα!:p

Σκεφτομαι, ισως τα Χριστουγεννα , το νεο μινι ρετινα, αλλα μπορει ν αναθεωρησω , επειδη αυτο ειναι τοσο ελαφρυ και λεπτο, που το χειριζεσαι ανετα κρατωντας το με το ενα χερι!
Απλα, το μινι θα ειναι πιο "φορητο" .... ΠΟΛΥ δυσκολη αποφαση.:damnyou:

Ευχαριστώ κύριοι , Τάκη το έχω γυρίσει στο λευκό απο το 3GS .

@Γιάννης , Μεγειά .... το μίνι δε λέει μπροστά σ'αυτό . Αλλά δεν ορκίζομαι για τίποτα :Banane0::ernaehrung004:

Last edited:

μεχρι τωρα η αποφαση ηταν σχετικα ευκολη.
Ipad 10ari, γιατι ηταν και πιο δυνατο, ειχε και ρετινα.... τωρα που το μικρο θ αποκτησει ταχυτητα και ρετινα... δυσκολη αποφαση.
Μονο αν τα δω διπλα-διπλα θ αποφασισω !

Ειχα για λιγο καιρο το ipad mini, κι ενω ηταν πολυ βολικο, μου ελειπε η ρετινα και λιγοτερο η ταχυτητα.
Γι αυτο και το εδωσα περιμενοντας το retina!
αντε να δουμε....

ΥΓ... τα Χριστουγεννα ερχεται και το PS4 , να δουμε τι θα με "κερδισει" απο τα 2 !

Last edited:

Το PS4 ούτε CD δεν παίζει , μεταξύ άλλων δυσκαμψιών της μαμάς SONY !!!!! δεν ξέρω τι θα κάνω μ'αυτό το θέμα .

Πρώτη φόρτιση από 0% στο 100%, περίπου 250 λεπτά. Πάντα με τον παρεχόμενο φορτιστή.

Ειδα το air σημερα απο κοντα, ενω ειχαν διπλα του το ipad 2, το οποιο εχω και σπιτι. Εχει πολυ μεγαλη διαφορα στο βαρος, περα απο το πλαισιο αριστερα και δεξια. Πειρασμος!!

Μέχρι στιγμής, εντύπωση μου κάνει ότι παρόλο που το έχω "σκισει" , είναι πολύ cool, καμία σχέση με το 3, που έκαιγε με πολύ χρήση.

Το 3 ειδικα το καλοκαίρι ζεσταινοταν τόσο πολυ που δεν μπορούσες να το πιάσεις!

Το air μέχρι τώρα δεν ζεσταίνεται καθόλου. Για να δούμε...