[Επίσημο] iPad Mini @2012

Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPad Mini

Σίγουρα παίζουν οικονομίες κλίμακας αλλά δεν είναι οι μονοί. Σε τσιπάκια (cpu / ram / flash) ειδικά δεν είναι καθόλου μόνοι στις τεράστιες παραγγελίες…

Το περιθώριο κέρδους τους φυσικά και το ζηλεύει όλη η αγορά… και το πληρώνει η τσέπη των καταναλωτών.

Σε θεμα παραγγελιών ειναι οι μεγαλυτεροι και με συμφωνιες αποκλειστικότητας, ετσι ωστε πολλες φορες δεν υπαρχει stock για τους υπολοιπους στην αγορα...

Πχ δες

http://appleinsider.com/articles/12...t_chip_buyer_projected_to_spend_28b_this_year

http://www.computerworld.com/s/article/9217500/Apple_now_No._1_in_flash_memory_consumption

Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPad Mini

Καμιά φωτογραφία απο την "λεπιδούλα" ρε παιδιά για να φτιαχτούμε λίγο..? Που είναι ο νέος κάτοχος...-bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPad Mini

Εχεις πολυ περιορισμενες απαιτησεις απο την ταμπλετα σου..

Ναι αλλά δεν είμαι ο μόνος με περιορισμένες απαιτήσεις.

Σε θεμα παραγγελιών ειναι οι μεγαλυτεροι και με συμφωνιες αποκλειστικότητας, ετσι ωστε πολλες φορες δεν υπαρχει stock για τους υπολοιπους στην αγορα...

Πχ δες

http://appleinsider.com/articles/12...t_chip_buyer_projected_to_spend_28b_this_year

http://www.computerworld.com/s/article/9217500/Apple_now_No._1_in_flash_memory_consumption

Πραγματικά απίθανα τα νούμερα ! TNX for the links!!!

Ναι αλλά δεν είμαι ο μόνος με περιορισμένες απαιτήσεις.

Προφανως δεν απευθύνεται σε εσενα λοιπόν.. Εαν εχεις ομως απαιτησεις, το ipad ειναι μονόδρομος προς το παρόν...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPad Mini

Προφανως δεν απευθύνεται σε εσενα λοιπόν.. Εαν εχεις ομως απαιτησεις, το ipad ειναι μονόδρομος προς το παρόν...

Τι δεν μπορει να κανει το Transformer Prime ας πουμε που το κανει το iPad?

Όπως και εσύ ξέρεις ότι οι περισσότεροι … δεν έχουν ανάγκες όπως του Σπύρου.
Ένα σορό iPad έχω δεί που 2-3 apps έχουν εγκατεστημένα…

Και εδώ δίπλα έχω ένα φιλαράκι που θέλει να δει τα alessis iO Dock Pro και Dock Drum http://www.alesis.com/dmdock http://www.alesis.com/iodock
Εάν κάποιος το έχει πολύ θα ήθελα να το δώ στην πράξη
Σπύρο δε φαντάζομαι να το έχεις ????

Νταξ είναι με τη μεγάλη ταμπλέτα αλλά φαντάζομαι θα βγουν και για τη μικρή.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPad Mini

Τι δεν μπορει να κανει το Transformer Prime ας πουμε που το κανει το iPad?

Πχ. Ολοι οι σοβαροί τιτλοι περιοδικών βγαινουν αποκλειστικα στο Ipad μέσω του Newsstand.
Ολες οι εφαρμογες εκμεταλλευονται το real estate της οθόνης και δεν ειναι upscaled.
Υπαρχει τεραστια διαφορα στην ποιοτητα και ποσοτητα εφαρμογών, απο home automation, security, home cinema μεχρι ιατρικες, εκπαιδευτικες κλπ
Ειναι πιο ασφαλες για business use με τις καλυτερες εφαρμογες.
Φοράει το πιο smooth, ευχρηστο & απροβληματιστο mobile λειτουργικο

Αυτα πολύ πρόχειρα.

Όπως και εσύ ξέρεις ότι οι περισσότεροι … δεν έχουν ανάγκες όπως του Σπύρου.
Ένα σορό iPad έχω δεί που 2-3 apps έχουν εγκατεστημένα…

Και εδώ δίπλα έχω ένα φιλαράκι που θέλει να δει τα alessis iO Dock Pro και Dock Drum http://www.alesis.com/dmdock http://www.alesis.com/iodock
Εάν κάποιος το έχει πολύ θα ήθελα να το δώ στην πράξη
Σπύρο δε φαντάζομαι να το έχεις ????

Νταξ είναι με τη μεγάλη ταμπλέτα αλλά φαντάζομαι θα βγουν και για τη μικρή.

Κοιτα εγω ειμαι απαιτητητικος χρηστης, αλλα πχ η γυναικα μου δεν είναι.. Ομως, αυτα τα 5 πραγματα που κανει (Περιοδικα, facebook, photos, videos, email, facetime, browsing) τα κανει πολυ πιο ευκολα και απολαυστικα στο ipad, ειδικα οταν καποια απο αυτα (πχ συνδρομητικα περιοδικά) υπαρχουν μονο στο ipad..

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPad Mini

Με τσακισες με τα τρομερα επιχειρηματα.

Πχ. Ολοι οι σοβαροί τιτλοι περιοδικών βγαινουν αποκλειστικα στο Ipad μέσω του Newsstand.
Το newstand υπαρχει και στο Playstore.
Αλλα ακομα και αν δεν υπηρχε το οτι εσυ θες να βλεπεις το Χ περιοδικο δεν καταλαβαινω πως δικαιολογει το
" Εαν εχεις ομως απαιτησεις, το ipad ειναι μονόδρομος προς το παρόν."

Ολες οι εφαρμογες εκμεταλλευονται το real estate της οθόνης και δεν ειναι upscaled.
Real estate της οθονης? Πριν το iPad3 δηλαδη ειχες παραπανα απο το upscaling θες να μας πεις?

Υπαρχει τεραστια διαφορα στην ποιοτητα και ποσοτητα εφαρμογών, απο home automation, security, home cinema μεχρι ιατρικες, εκπαιδευτικες κλπ
Απλα ψεμα.

Ειναι πιο ασφαλες για business use με τις καλυτερες εφαρμογες.
Εξισου μεγαλο ψεμα.

Φοράει το πιο smooth, ευχρηστο & απροβληματιστο mobile λειτουργικο
Ειχες ποτε σου android και σου βγηκε δυσχρηστο, προβληματικο και rough?
Εγω τα εχω συγκρινει διπλα διπλα και μπορω να σου πω .Εσυ?

Στο θέμα εφαρμογων, δεν αμφισβητείται η ανωτεροτητα των εφαρμογων για tablet στο iOS.
Εκει εχει πολυ δουλεια ακόμη to Android....

Και στην Ελλαδα, απορω που κανεις δεν αναφερει τις σοβαρες ελλείψεις του... δεν υπαρχει καν Google Music store kai κατι αντιστοιχο του iTunes mach.

Δεν εχει ηλεκτρονικο βιβλιοπωλειο και βινετο club.
Δεν εχει φωνητικες οδηγιες και navigation κλπ.

Αυτα , δεν απασχολουν κανενα ....?

Μεταξύ μας δεν γνωρίζω κανέναν που να χρησιμοποιεί iTunes match, και να αγοράζει μουσικη και ταινίες απο iTunes... Τα torrents κυριαρχούν..
Για τα αλλα (navigation, φωνητικές οδηγίες) δεν το έχω ψάξει οπότε δεν μπορω να εκφέρω γνώμη..

Οσο και να το ψάχνουμε οι τιμές της αππλε απλά δεν δικαιολογούνται.
Κι εγώ θα πάω σε android παρά το iPhone.
Περιμένω καλή δεκάρα ταμπλετα σε android στα 300 ευρώ για να κινηθώ.

Κοιτα εγω ειμαι απαιτητητικος χρηστης, αλλα πχ η γυναικα μου δεν είναι.. Ομως, αυτα τα 5 πραγματα που κανει (Περιοδικα, facebook, photos, videos, email, facetime, browsing) τα κανει πολυ πιο ευκολα και απολαυστικα στο ipad, ειδικα οταν καποια απο αυτα (πχ συνδρομητικα περιοδικά) υπαρχουν μονο στο ipad..

Περιοδικά κλειδωμένα το iPad

Διαφημίσεις κλειδωμένες στο Adobe Flash ..

Gkriniaris%2BPodcast%2Bcover%2Bart.jpg

Μου τη δίνει όταν γίνεται αυτό :D

Με τσακισες με τα τρομερα επιχειρηματα.

Το newstand υπαρχει και στο Playstore.
Αλλα ακομα και αν δεν υπηρχε το οτι εσυ θες να βλεπεις το Χ περιοδικο δεν καταλαβαινω πως δικαιολογει το
" Εαν εχεις ομως απαιτησεις, το ipad ειναι μονόδρομος προς το παρόν."

Real estate της οθονης? Πριν το iPad3 δηλαδη ειχες παραπανα απο το upscaling θες να μας πεις?

Απλα ψεμα.

Εξισου μεγαλο ψεμα.

Ειχες ποτε σου android και σου βγηκε δυσχρηστο, προβληματικο και rough?
Εγω τα εχω συγκρινει διπλα διπλα και μπορω να σου πω .Εσυ?

Καλο ειναι να διαβαζεις προσεκτικα τι λέω, πριν γραψεις ******...

1) Ολοι οι σοβαροι τιτλοι περιοδικων υπαρχουν ακομα μονο στο ipad κυριως λογω εμπορικων συμφωνιών. Ψαξε το.

2)Δεν καταλαβαινεις τι λέω. Στο ipad υπαρχουν 275.000 εφαρμογες που εκμεταλλεύονται πληρως τις διαστασεις της οθονης ολων των μοντελων ipad. Στο android αυτες ειναι ελαχιστες.
3 & 4) Για να νομιζεις οτι σου λεω ψεμματα, μάλλον εισαι ή ασχετος ή απληροφορητος. Σε καθε περίπτωση, και παλι, ψάξε το..
5) Προφανως και εχω συγκρινει και εχω ιδια άποψη περι του πιο ειναι πιο smooth και απροβληματιστο λειτουργικό. Οχι μονο εγω, αλλα ο περισσοτερος κόσμος..

Last edited by a moderator:
Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPad Mini

Οσο και να το ψάχνουμε οι τιμές της apple απλά δεν δικαιολογούνται.
Κι εγώ θα πάω σε android παρά το iPhone.
Περιμένω καλή δεκάρα ταμπλετα σε android στα 300 ευρώ για να κινηθώ.

Γιατι μωρε σε iPad δικαιολογουνται πλακα κανουμε?
580 για το 32GB οταν το αντιστοιχο κορυφαιο Android tablet εχει 50 φθηνοτερα μαζι με dock που εχει usb+flash card+μπαταρια.

Στο θέμα εφαρμογων, δεν αμφισβητείται η ανωτεροτητα των εφαρμογων για tablet στο iOS.
Εκει εχει πολυ δουλεια ακόμη to Android....

Και στην Ελλαδα, απορω που κανεις δεν αναφερει τις σοβαρες ελλείψεις του... δεν υπαρχει καν Google Music store kai κατι αντιστοιχο του iTunes mach.

Δεν εχει ηλεκτρονικο βιβλιοπωλειο και βινετο club.
Δεν εχει φωνητικες οδηγιες και navigation κλπ.

Αυτα , δεν απασχολουν κανενα ....?

Εδω δεν απασχολουν τους μηλαραδες η ελλειψη usb και flash card σε συσκευη του 2012 ρε Γιαννη και ρωτας αν ενοχλει τα ανδροειδη το ηλεκτρονικο βιβλιοπωλειο και οι φωνητικες οδηγιες.
Εχετε χασει καθε ικανοτητα να δειτε καθαρα μεσα στην πορωση σας, πραγματικα.

3 & 4) Για να νομιζεις οτι σου λεω ψεμματα, μάλλον εισαι ή ασχετος ή απληροφορητος. Σε καθε περίπτωση, και παλι, ψάξε το..
5) Προφανως και εχω συγκρινει και εχω ιδια άποψη περι του πιο ειναι πιο smooth και απροβληματιστο λειτουργικό. Οχι μονο εγω, αλλα ο περισσοτερος κόσμος..
Δεν ειμαι ουτε ασχετος ουτε απληροφορητος απλα εσυ τσαντιζεσαι οταν σου λενε την αληθεια.
Αυτα που λες απλα δεν μπορεις να τα αποδειξεις γιατι απλα αναπαραγεις οτι γραφουν oi αλλοι "takisot"

Χαρακτηριστικος τροπος γραφης μηλαρα το
"Οχι μονο εγω, αλλα ο περισσοτερος κόσμος.." που εγραψες.

Last edited by a moderator:

Περιοδικά κλειδωμένα το iPad

Διαφημίσεις κλειδωμένες στο Adobe Flash ..

Gkriniaris%2BPodcast%2Bcover%2Bart.jpg

Μου τη δίνει όταν γίνεται αυτό :D

Για τα περιοδικα, δεν εχει να κανει με κανενα κλειδωμα. Απλα, ειναι ευκολο για τις εταιριες να τα πωλουν μεσω της apple η οποια εχει ετοιμο σοβαρο μηχανισμο συνδρομων μεσω του apple id καθε χρηστη...

Για τα περιοδικα, δεν εχει να κανει με κανενα κλειδωμα. Απλα, ειναι ευκολο για τις εταιριες να τα πωλουν μεσω της apple η οποια εχει ετοιμο σοβαρο μηχανισμο συνδρομων μεσω του apple id καθε χρηστη...

Μόδα είναι … ride the wave … follow the money …

Πάλι καλά τα journals δε κάνουν τέτοιες καφρίλες.
Δηλαδή αυτά που εγώ θεωρώ ‛σοβαρά'

Νομίζω ότι θα συμφωνήσετε...
Για απλή χρήση μιας ταμπλετας κοινώς browsing, fb, email, photo browsing και κανένα παιχνίδι για να περάσει η ώρα, πιο σοφή (τούτους τους δύσκολους καιρούς) ένα android είναι υπέρ πλήρες..και αισθητά φθηνότερο.

Για επαγγελματίες και απαιτητικούς χρήστες το iPad είναι ακομα μόνοδρομος!
Όμως το iPad mini, που είναι και το θέμα μας, δεν είναι ούτε για τον επαγγέλματια, ούτε για τον απαιτητικό χρήστη, λόγο μικρής και χαμηλής ανάλυσης οθόνης. Και είναι πιο σοφή η επιλογη ενός μεγάλου iPad.

Τα συμπεράσματα δικα σας..