[Επίσημο] iPad Pro @2015

Απο τα γραφόμενα, καταλαβαίνω οτι το ipad pro εχει νόημα μονο για κάποιον που θα αξιοποιήσει (στο έπακρο κιόλας) τις native ios εφαρμογές.

Οι native ειναι για τα πανηγύρια most of all.:p
Την διαφορα θα την κάνουν τρίτα πχ απο MS,Adobe,Corel κλπ

Αλλα βέβαια εχει πολυ πολυ δρόμο ακόμα.
Ειμαστε απλά στην αφετηρία.

Σε 2-3 χρόνια θα δούμε μια πιο ολοκληρωμένη υλοποίηση,διοτι τωρα ειναι αρκετα περιορισμένων δυνατότητων κυριως software αλλα και hardware απο άποψη form factor που θελει αρκετές προσθήκες ,βελτιώσεις μετατροπές που αυτο προϋποθέτει άνοιγμα του λειτουργικού σε πιο PC λογική.

για τα πανυγηρια τα imovie, garage band, iworks , notes ?
ΜΑλλον δεν τις εχεις δοκιμασει , οχι εκτενως τουλαχιστον...
Καμία σχέση με το onenote αντίστοιχα η premier της Adobe.
Μην γελιόμαστε.
Μέρα με την νύχτα.

Οι τρίτες εφαρμογες κάνουν την διαφορα.
Εδω ακόμα ο Safari υπολείπεται απο chrome/Mercury.

To mail μόλις φετος απέκτησε δυνατότητα επίσυναψεις αρχείων :flipout:
Τι να λέμε τωρα.

τι σχεση εχουν τα One note kai premiere ? Εδω μιλαμε για tablet εφαρμογες ...
Συγκρινεις ανομοια πραγματα.
Ο Safari ειναι μακραν πιο ελαφρυς , γρηγορος και σταθερος.

Για τα Safari διαφωνω κάθετα και οριζόντια.
Με εχει κρεμάσει πολυ περισσότερες φορες απο chrome/Mercury για αυτο στην black list τον εχω βάλει.

και εγω για tablet σου λέω.
Δεν μπορείς να μου συγκρίνεις την onenote για iPad με το I notes της Apple που ειναι για μικρά παιδιά εφαρμογή επιπέδου νηπιαγωγείου.

Σε εμενα δεν ηταν ποτέ ουτε γρήγορος, ουτε σταθερός.Ολα αυτα και στο macbook , και στο ipad air που χρησιμοποιεί η γυναίκα μου.
Προς θεού δεν είναι καθόλου κακός , αλλα δεν πλησιάζει καν τις ανέσεις του Chrome.

εχω αντιθετη αποψη, τι να κανουμε, δεν με εχει κρεμασει και ειναι ΠΟΛΥ λιγοτερο ενεργοβορος και γρηγορος.
Ειδικα σε θεμα scrolling αλλα και φορτωματος ειναι μερα με τη νυχτα.

Ακομα και στο sp3 που εχω σερνεται και μου τρωει τουλαχιστον 1 ωρα μπαταριας παραπανω απο τον edge.
Ασε που τρεχει ενα σωρο services στο background ....

εχω αντιθετη αποψη, τι να κανουμε, δεν με εχει κρεμασει και ειναι ΠΟΛΥ λιγοτερο ενεργοβορος και γρηγορος.

Ακομα και στο sp3 που εχω σερνεται και μου τρωει τουλαχιστον 1 ωρα μπαταριας παραπανω απο τον edge.

Βαλε λοιπον και τον σαφαρι στο sp3 και σύγκρινε...

Ναι σε Windows ειναι άθλιος απο άποψη κατανάλωση μπαταρίας αλλα σε iOS ειναι πολυ καλυτερος και optimized.
Και ο Mercury εχει και πλήθος extension,συγχρονισμού και άπειρη παραμετροποίηση σε πολλά επιπεδα και σε UI και σε λειτουργίες.

για ποιο λογο... θελω το καλυτρεο για το καθε συστημα.
Σε windows δε βαζω ουτε safari, Ουτε chrome (τον εβαλα και τον εβγαλα μετα απο λιγο) .
O edge Για μενα ειναι μια χαρα , του λειπουν βεβαια αρκετα πραγματα, αλλα μπορω να ζησω και χωρις αυτα.

για ποιο λογο... θελω το καλυτρεο για το καθε συστημα.
Σε windows δε βαζω ουτε safari, Ουτε chrome (τον εβαλα και τον εβγαλα μετα απο λιγο) .
O edge Για μενα ειναι μια χαρα , του λειπουν βεβαια αρκετα πραγματα, αλλα μπορω να ζησω και χωρις αυτα.

Επίσης εχε στο νου σου οτι οποια συγκριση safari με αλλο browser (οποιονδήποτε) είναι ψιλοάκυρη λογω περιορισμών της Apple.Αν θυμάμαι καλά , δεν επιτρέπει αλλες μηχανές πλοήγησης.Ολοι πατάνε πάνω στον safari (γιαυτο και δεν παιζουν και πολλά gestures του chrome στο ipad/iphone με κυριοτερο double tap to zoom).
Ετσι ξέρω και εγώ να είμαι καλύτερος :p (αν και παραδόξως ο safari στο ipad air κρασάρει αρκετα περισσότερες φορές απο τον chrome)

Εμενα μ ενδιαφερει σε καθε συστημα που δουλευω να παιρνω το maximum απο ευχρηστια , ταχυτητα, αποδοση.... αν αυτο μου το δινει ο safari ή καποιο αλλο προγραμμα (βλ. iworks) αυτο χρησιμοποιω.
Αν εσεις θελετε chrome, εμενα μου περρισευει ! :p

Εμενα μ ενδιαφερει σε καθε συστημα που δουλευω να παιρνω το maximum απο ευχρηστια , ταχυτητα, αποδοση.... αν αυτο μου το δινει ο safari ή καποιο αλλο προγραμμα (βλ. iworks) αυτο χρησιμοποιω.
Αν εσεις θελετε chrome, εμενα μου περρισευει ! :p

Αυτό κάνουμε ολοι (και δεν χρησιμοποιούμε τον safari :p )
Στο sp3 ποιον χρησιμοποιείς δηλαδή ?

edge... ειναι γρηγορος και σταθερος και δε καταναλωνει πολυ ενεργεια.

Παιδί μου, μήπως έγινες κομμουνιστής?

images

Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPad Pro

Μην ξεχνάμαι οτι τα soc της Apple έχουν εξίσου έντονο του φαινομένου του throttling περισσότερο σε επίπεδο CPU λιγότερο σε GPU.

Αυτό δεν είναι ακριβές. Τα soc της apple έχουν πολύ καλη συμπεριφορά στο θέμα throttling ακόμα και στο μικρο σασί του iphone 6s.

Re: Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPad Pro

Αυτό δεν είναι ακριβές. Τα soc της apple έχουν πολύ καλη συμπεριφορά στο θέμα throttling ακόμα και στο μικρο σασί του iphone 6s.

Μικρό σασί το iphone 6s ?Απο πότε ειναι μικρό το σασί του για 4.7 ιντσες ?

Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPad Pro

Καμία σχέση με το onenote αντίστοιχα η premier της Adobe.
Μην γελιόμαστε.
Μέρα με την νύχτα.

Οι τρίτες εφαρμογες κάνουν την διαφορα.
Εδω ακόμα ο Safari υπολείπεται απο chrome/Mercury.

To mail μόλις φετος απέκτησε δυνατότητα επίσυναψεις αρχείων :flipout:
Τι να λέμε τωρα.

Είσαι ελαφρώς προκατειλημμένος, εξού και οι υπερβολές στο γράψιμο σου :p

Το safari που δουλεύω τόσο σε IOS όσο και MacOSX είναι πολύ καλύτερο από το chrome με καλύτερες επιδόσεις σε ταχύτητα, ενέργεια και σταθερότητα, ειδικά μετά το El Capitan, IOS 9.
Προφανώς και προσθέτουν δυνατότητες στις native εφαρμογές (όπως πχ με τα notes) αλλα σε καμια περίπτωση δεν είναι για τα "πανηγύρια", το αντίθετο.
Είναι παρα πολύ καλες και το σημαντικότερο; ΔΩΡΕΑΝ. Πχ πλέον δεν έχω κανένα λόγο να αγοράσω το one note όταν κάνω τα περισσότερα δωρεάν με το notes.
Μην τα ισοπεδώνουμε όλα χαρην της αγαπης μας για το Surface και την Microsoft :p

Και για να μην ξεφεύγουμε από την κουβέντα: Το Ipad Pro είναι όπως σωστά προειπωθηκε ένα Ipad ειδικού σκοπου, το οποιο απευθύνεται κυρίως προς επαγγελματιες όπως γραφίστες, animators κλπ (εξού και το Pro). Το hardware του είναι άριστο κατά τα φαινόμενα, μένει να το αγκαλιάσουν και οι developers και κυρίως οι εταιρίες εξειδικευμένων προγραμμάτων, ώστε να "ανθήσει".

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Μικρό σασί το iphone 6s ?Απο πότε ειναι μικρό το σασί του για 4.7 ιντσες ?

Σε σχέση με ένα ipad εννοούσα που λόγω μεγέθους έχει καλύτερη απαγωγή θερμότητας.