[Επίσημο] iPad Pro @2015

Και επειδή ανάφερες επίπεδο κονσόλας η οποία κονσόλα υπολείπεται πολυ απο Windows PC.

Έχουμε ετη φωτός να διανύσει ενα mobile OS οτι και να νομίζεις εσυ :flipout:

E , tote κατσε με τα win pc και ασε εμας να "ταλαιπορουμαστε" με τα ios kai mac! :p
Δεν αναφέρθηκα σε εσένα στα 2 τελευταία post:p
Και εγω επειδη δεν θέλω να ταλαιπωρούμε χρησιμοποιώ και τα 2 να ελαχιστοποίησω την διατάραξη της ψυχικής μου γαλήνης :flipout:
Δεν είσαι ο μόνος.

κανενα hybrid ακομα δεν ειναι ετοιμο στο βαθμο που θα θελαμε. Μη το συζηταμε αλλο αυτο...

Η καθε εταιρια εχει το δικο της στοχο-χρονοδιαγραμμα και θα δουμε στο μελλον τι θα γινει.

Προς το παρον, αν θελεις μεγιστη αποδοση, εμπειρια χρησης , αξιοπιστια και ευχρηστια, πρεπει να εχεις ξεχωριστα μηχανηματα ... αυτο ειναι το μονο σιγουρο.

Υγ... gia to everonote δε μου απαντησες στο αλλο νημα ! -bye-

κανενα hybrid ακομα δεν ειναι ετοιμο στο βαθμο που θα θελαμε. Μη το συζηταμε αλλο αυτο...

Η καθε εταιρια εχει το δικο της στοχο-χρονοδιαγραμμα και θα δουμε στο μελλον τι θα γινει.

Προς το παρον, αν θελεις μεγιστη αποδοση, εμπειρια χρησης , αξιοπιστια και ευχρηστια, πρεπει να εχεις ξεχωριστα μηχανηματα ... αυτο ειναι το μονο σιγουρο.
Αυτο ειναι το μονο σίγουρο.
Για αυτο κινούμαστε και κολυμπάμε σε όλα τα στρατόπεδα :p

ΥΓ: Δεν χρησιμοποιώ καν το Evernote,και ελαφρώς το OneNote modern αφού εχω πλήρη έκδοση της office σουίτας που με καλύπτει περισσότερο οπως σου έγραψα τις προάλλες.-bye-

- Very slippery tip on screen feel. I usually prefer hard plastic on glass drawing feel, but this is especially slippery. Whatever plastic film they are using on the Pencil tip is like almost Teflon slick. I think many who want paper texture may be turned off by it.

- Pencil tip material is delicate and prone to wear. A little kid before me was going to town with the Pencil on the screen and he wore down the a small spot on the Pencil tip. You can noticeably feel that spot catching as you draw.

Αυτά τα δύο λίγο αντιφατικά ακούγονται.
Είτε είναι γυαλιστερή η υφή με σκληρή μύτη(που επιβεβαιώνουν οι περισσότεροι) και αφύσικη αίσθηση,
ή έχει πιο μαλακή μύτη (προς wacom υλοποίηση με πιο φυσική αίσθηση χαρτιού αλλά εκεί είναι και η επιφάνεια της ταμπλέτας πιο σαγρέ) και δημιουργείται τριβή όπου τρίβεται η κεφαλή γρηγορότερα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: [ Επίσημο ] iPad Pro

http://www.imore.com/apple-ups-maximum-ios-app-size-2gb-4gb

Οταν στα Windows η κονσόλα εχεις απεριόριστο χωρο που σημαινει οτι ο developer μπορεί να εξελίξει το gaming engine σε απεριόριστο βαθμο και να μέγιστοποιησεις την εμπειρία χρήσης.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Εμένα με εχει κρεμάσει μόλις με ενα tab ανοιχτό και τίποτα αλλο στο background.

To δεύτερο το πιστεύω, άλλωστε μιλάμε για σένα :p

Για το πρώτο, τα έχεις μπλέξει τελείως. Δεν είπε κανεις πως θα γινει το ipad παιχνιδομηχανη καλύτερη από Πισια ή κονσόλες.
Απλα, πως παρότι ταμπλέτα έχει επιδόσεις που ξεπερνούν αρκετά laptops/notebooks με intel του surface pro συμπεριλαμβανομενου.

οσοι το εχουν δοκιμασει λενε οτι ειναι σχετικα σκληρη (οχι εντελως) και οτι γλυστραει , αλλα οχι τοσο οσο να προκαλει θεμα.
Το μονο σιγουρο ειναι οτι δε θα εχεις κανενα θεμα με το Pencil , ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει , μαζι με τις επαγγελματικες wacom.

Kαι το προτερημα με τις cintiq ειναι οτι ειναι πολυ βαριες, πολυ μικρη αυτονομια και θορυβωδης (και πολυ ακριβες φυσικα)

Το Ipad pro + pencil ειναι οτι ηθελε καποιος σχεδιαστης .
Oχι οτι δεν θα υπαρξουν βελτιωσεις, αλλα αυτο γινεται με καθε προιον αλλωστε.

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPad Pro

Θεωρώ (πραγματικά) οτι ο safari στο ios ειναι κακογραμμένος.Και ειναι κρίμα γιατι πανω του σε ενα μεγάλο βαθμό πατάνε ολοι οι browsers στο ios.Ο chrome πάντως παιζει σημαντικά στεθερότερα , χωρις να σημαίνει οτι δεν θα κανει και αυτός τα κουλά του.
Σε android tablet , ο chrome ειναι βραχος...
Δεν νομιζω οτι ειναι θεμα μνημης λοιπον (θεωρήτικα το ios κανει καλύτερη διαχείριση)...

Κακογραμμένο δεν τον λες με τίποτα. Το ότι ίσως έχει κάποια θέματα ειδικά σε παλαιότερες συσκευές πιθανόν. Σε καθημερινή χρήση από προσωπική εμπειρία δεν μπορώ να επιβεβαιώσω κάτι που δεν αντιμετωπίζω, αλλα δεν αμφισβητώ πως εσύ μπορεί να έχεις πρόβλημα.

Αυτό ακριβώς. Οτιδήποτε άλλο είναι ημίμετρο.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: [ Επίσημο ] iPad Pro

To δεύτερο το πιστεύω, άλλωστε μιλάμε για σένα :p

Για το πρώτο, τα έχεις μπλέξει τελείως. Δεν είπε κανεις πως θα γινει το ipad παιχνιδομηχανη καλύτερη από Πισια ή κονσόλες.
Απλα, πως παρότι ταμπλέτα έχει επιδόσεις που ξεπερνούν αρκετά laptops/notebooks με intel του surface pro συμπεριλαμβανομενου.
Μάλλον αδυνατείς να καταλάβεις οτι ενα παιχνίδι να αποδόσει τα μέγιστα θελει να μην υπαρχει οποιοδήποτε limitation.
Ας αφήσουμε απ έξω την σύγκριση με PC κονσόλες.

Αυτήν την στιγμή το iOS αυτο καθαυτό δεν αφήνει τους developer να έχουν όλα τα εργαλεία ενσωμάτωσης όλης της τεχνολογίας σε ενα παιχνίδι λογο περιορισμού σε χωρητικότητα.
Ετσι η οποία δύναμη της GPU ειναι αέρας κοπανιστός στην ουσία.

Δεν εχει αντίκρισμα για εμένα σαν χρήστη.

Νομίζεις τυχαίος οι περισσότεροι τίτλοι έχουν άνω των 10-15 gb χωρητικότητα σε Windows,κονσόλες ;;;;

Οχι καθόλου τυχαία.

Διοτι οσο πιο εξελιγμένη τεχνολογια engine και καταςκευης κώδικα λογισμικού ενσωματώνεται σε ενα παιχνίδι τόσο περισσότερο σε χωρητικότητα ειναι και να μπορεί να αξιοποιηθεί απο την GPU.

Αρα τα benchmark test που ανέφερες ειναι ΚΕΝΟ ΑΕΡΑ στην ουσία.

Ναι για tablet ειναι σε υψηλα επιπεδα αλλα ΟΧΙ αυτο που θα μπορούσε αν δεν υπήρχαν τα limitation απο πλευράς iOS και πολιτικη της Apple.

Αυτή τη στιγμή με τα σημερινά παιχνίδια αξιοποιείται ενα 30-40% της GPU όχι παραπάνω.

Και μάλλον οφείλεται οτι θελει να πουλάει 16αρια εκδόσεις και οτι η αυτονομια θα παει περίπατο οπως και οι θερμοκρασίες που αναπτύσσει θα ειναι πολυ υψηλότερα.

Τα έχεις κάνει μαντάρα, πραγματικά...
Κατ'αρχην εσύ μίλησες για παιχνίδια, όχι εγώ. Δεν προορίζεται το Ipad Pro να αντικαταστήσει μια παιχνιδομηχανή αξιωσεων, δεν είναι ο σκοπος του αυτός.
Έχει όμως την ανάγκη να έχει υψηλές επιδόσεις σε graphics για τους επαγγελματίες που το χρειάζονται, πχ σου είπε ο Γιάννης για την δυνατότητα 4K editing κάτι που ούτε για αστείο δεν μπορείς να κανεις στο surface pro σου. Είναι λοιπόν θέμα στόχευσης. Το Ipad Pro απευθύνεται σε ειδικό κοινό και δεν έχει σκοπο να αντικαταστήσει τις παιχνιδομηχανες ή τα laptops, παρότι το hardware του πλέον προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις αν και tablet.

Re: Απάντηση: [ Επίσημο ] iPad Pro

Τα έχεις κάνει μαντάρα, πραγματικά...
Κατ'αρχην εσύ μίλησες για παιχνίδια, όχι εγώ. Δεν προορίζεται το Ipad Pro να αντικαταστήσει μια παιχνιδομηχανή αξιωσεων, δεν είναι ο σκοπος του αυτός.
Έχει όμως την ανάγκη να έχει υψηλές επιδόσεις σε graphics για τους επαγγελματίες που το χρειάζονται, πχ σου είπε ο Γιάννης για την δυνατότητα 4K editing κάτι που ούτε για αστείο δεν μπορείς να κανεις στο surface pro σου. Είναι λοιπόν θέμα στόχευσης. Το Ipad Pro απευθύνεται σε ειδικό κοινό και δεν έχει σκοπο να αντικαταστήσει τις παιχνιδομηχανες ή τα laptops, παρότι το hardware του πλέον προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις αν και tablet.

Εγω λοιπόν σου εξήγησα κάποια πράγματα.
Αμα δεν το κατανοείς δεν εχει νόημα περαιτερω να συνεχίσουμε.
4K βασικά δεν μπορείς να κανεις ουτε στο αντίστοιχο MacBook 12/13 με παρομοια specs.

Και σε καμία περίπτωση το editing στο iPad δεν μπορεί να υποκαταστήσει κατι στο PC.
Μονο entry level αναγκες.
Οποίος θελει αυτή την δουλεια πιο πο αποδοτικά θα το κανει στο PC του με το ποντίκι και το πληκτρολόγιο του.

Μην μπερδευόμαστε απο ενα βιντεάκι και έχουμε αυταπάτες και ψευδεσθησεις.
Μην μου το γυρνάς σε vs με το "surface μου" για να πείσεις τον εαυτο σου περισσότερο.

Ορίστε εδω βιντεάκια αν θες

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Το Pro 4 θα ειναι ακόμα καλυτερα τα πράγματα σε editing.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Γιατί δεν έχει νόημα να κανεις 4Κ video editing σε Mac 12/13 ή Ipad Pro εφόσον και εφαρμογές υπάρχουν και το hardware επαρκεί;
Γενικά πάντως, αν θες να συζητήσουμε όμορφα άσε τα σχόλια περί αυταπατών και ψευδαισθήσεων και προσπάθησε να γράφεις με επιχειρήματα και όχι "οπαδικα".
Εγώ απλα επισήμανα τις ανακρίβειες που έγραψες, τίποτα παραπάνω. Σέβομαι την σειρά Surface της MS απλα εμενα προσωπικά δεν μου κάνει, μου φαίνεται ημίμετρο, για την ώρα τουλάχιστον. Εσύ πάλι το απολαμβάνεις και μπράβο σου. Μην προσπαθείς όμως να υποβιβάσεις τον ανταγωνισμό ελπίζοντας πως έτσι θα αναδείξεις το αγαπημένο σου προιον. Το αντίθετο αποτέλεσμα φέρνεις.

Ένα θέμα για το νέο προϊόν της Apple κατάντησε για άλλη μια φορά σε αντιπαράθεση με προϊόν άλλης εταιρείας, χωρίς ιδιαίτερο πραγματικό λόγο.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τέτοιος ζήλος για να θίξουμε τα συν ή/και τα μείον ενός προϊόντος με τέτοιο τροπο!

Σαφώς κ πρεπει να γραφτούν τα θετικά και τα αρνητικά του, αλλά η συζήτηση θα πρεπει να ειναι ήρεμη, στα πλαίσια πάντα των συζητήσεων που κάνουμε ως φίλοι, ως πολιτισμένοι άνθρωποι και ως άνθρωποι που δεν έχουμε να χωρίσουμε τιποτα.

Εάν τελικά δεν μας αρέσει το προϊόν απλά δεν το αγοράζουμε.

υγ: Ανοίγει το νήμα εκ νέου. Ελπίζω σε συζήτηση σε ήρεμο τόνο. -bye-

Last edited:
Να τα μας και οι τιμές εδω με μεγαλοπρέπεια:p
989 ευρω το απλό 32αρι Wifi!!!!!!!!!!!
http://www.isquare.gr/store/ipad/ipad-pro.html

Νομίζω ελάχιστοι μην πω κανένας δεν θα προτιμήσει να μην δωσει 180 ευρω παραπάνω και να πάρει το 128αρι.

Ετσι κι αλλιως η απόφαση της να μην βγάλει 64αρα έκδοση τα λέει όλα οτι θελει να σπρώξει όλους στο 128αρι.

Πιάσε 2 να ευλογησουμε τα γενια μας μιας και το περίμενα στα 949 και δεν έπεσα πολυ εξω :flipout:

Και εις ανώτερα.

φαρμακι οπως παντα στην Ελλαδα ... 250 ευρω πανω απο Αμερικη, 100 απο Γερμανια σχεδον !
Ποτε ερχεται αραγε ?
Παντα έχουμε την τιμητική μας εδω.:p
Ετσι κι αλλιως λεφτά υπαρχουν η ισως ετσι να θεωρούν ακόμα όχι μονο η της Apple αλλα και άλλων να το αναφέρω και αυτο για να προλάβω σχόλια επί των φαρμάκι τιμών απο οποία κατεύθυνση.

Τωρα διάθεση δεν έπεσε στην αντίληψη μου κατι φαντάζομαι τέλη του μηνός με αρχες Δεκεμβρίου να ειναι διαθέσιμο και εδω.

Πάντως οποίος θελει εστω 100 ευρω να εξοικονομήσει πχ για να τα διαθέσει για την γραφιδα η το πληκτρολόγιο καλυτερα αγορά απ εξω πχ Amazon.
Εγω σίγουρα αυτο θα εκανα.

100-100 μου τα χαρίζει κανένας;
Οχι.