Οποίο και να πάρεις Γιώργο μια χαρά θα είσαι, προσωπικά είμαι με το Ipad air του 2019 και δεν βρίσκω κυριολεκτικά κανένα λόγω να το αλλάξω, σφαίρα πάνε όλα, εξαιρετική οθόνη και Photo και Video editing νεράκι. Πάντως να ξέρεις ότι παίζουν πολλές αγγελίες σε νορμαλ τιμές για Ipad pro του 2018, θα σου έλεγα πάρε όποιο από αυτά βρεις πιο φτηνά καθώς ολα είναι εξαιρετικά, απέφυγε μόνο την απλή σειρά λόγω της οθόνης κυρίως.Καλησπέρα σε όλους σας.Σκέφτομαι να προβώ στην αγορα ενός ıpad,αγοραζοντας ταυτοχρονα το Affinity Photo για να κανω επεξεργασία.Το ερώτημά μου ειναι,με το Ipad Air 10.9 (2020) ειμαι καλυμμένος ή πρέπει να παω στήν αγορά iPad Pro 2021;
Για να συνδέσεις σκληρό πάνω θες Usb C οπότε Ipad air 2020 και Ipad pro 2018/2020/2021 και είσαι μια χαρά. Πάρε όποιο από αυτά βρεις πιο φτηνό και είσαι έτοιμος!!Ευχαριστω πολυ κυριοι για τις απαντησεις σας.Ποια απλη σειρα Νικολα μου λες να αποφυγω;
Υ.Γ.Θα εχω την δυνατότητα να συνδεσω σκληρο πανω για να μεταφέρω ολα τα επεξεργασμενα αρχεια ή να βαλω τον καταλογο του Affinity εκει;
Ήρθε σήμερα και πραγματικά απογειώνει την εμπειρία χρήσης παιδιά.
iPad Pro 12.9 plus Magic keyboard plus s penView attachment 193535View attachment 193536
Με γεια και καλή απόλαυση!
Να ρωτήσω επίσης, η χρήση στον καναπέμε το magic keyboard, βολεύει;
Το λέω γιατί με το 11 pro και το smart folio βολεύει απίστευτα!
..
Εγω πηρα το πληκτρολογιο με το trackpad ετσι για να υπαρχει και τωρα το εχω μονιμως συνδεδεμενο. Πολυ βολικο.Μολύβι είχα στο παλιό και θα πάρω σίγουρα στο νέο, γιατί είναι εργαλείο της δουλειάς το μηχάνημα επίσης.
Πληκτρολόγιο δεν ξέρω αν θα πάρω.
Πολλά τα λεφτά πάντως, 300+ ευρώ για το επίσημο της Apple.Εγω πηρα το πληκτρολογιο με το trackpad ετσι για να υπαρχει και τωρα το εχω μονιμως συνδεδεμενο. Πολυ βολικο.
Πολλά τα λεφτά πάντως, 300+ ευρώ για το επίσημο της Apple.
Δεν ξέρω εάν το logitech αξίζει.
Δεν είναι εύκολο να τα δούμε και ζωντανά αυτά για να αποφασίσουμε.
Ταιριάζει και του 2020 μοντέλου, σωστά ;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.