Σημερα, το 2 μηνων περιπου, 12.9 Pro M2 μου εκανε το εξης κουλο:
Το ειχα βαλει κανονικά για φορτιση το βραδυ (ηταν στο 40%, περιπου).
Ξυπναω το πρωι και το βρισκω εντελως νεκρό. Μαυρη οθονη, καμία ανταποκριση σε κουμπια κλπ.
Δοκιμαζω να το βαλω βγαλω σε φορτιστη, να πατησω το power πολυ ωρα, να κανω τον συνδυασμό κουμπιών vol down, up, power τίποτα.
Τα παραπανω πολλες φορες. Χωρις επιτυχία.
Μετα από καμια ωρα ξαναδοκιμάζω τον συνδυασμό κουμπιών και κάποια στιγμή στην 2η 3η φορα ξυπνάει (και κανει boot).
Δοκίμαζες τόση ώρα με τον συνδυασμό των volume up / down / power που δίνει η Apple;Την μια φορά έκανε πάνω απο μισή ώρα να επανέρθει και το πάλευα όλη αυτή την ώρα, τις άλλες 1-2 φορές μέσα σε ένα δεκάλεπτο έστρωσε...
Ναι αυτό έκανα όλη την ώρα, άλλα δεν άνοιγε, μαύρη οθόνη, και κάποια στιγμή μετά απο μισή ώρα απλά άνοιξε.Δοκίμαζες τόση ώρα με τον συνδυασμό των volume up / down / power που δίνει η Apple;
Tώρα αν πω ότι κάτι τέτοιο δεν μου έχει συμβει ποτέ σε συσκευή Android θα γίνω κακός???χαχασυνηθως συμβαινει μετα απο αναβαθμισεις....
Εμενα ηταν 3 μερες πριν το 16.3.συνηθως συμβαινει μετα απο αναβαθμισεις....
η εξαιρεση επιβεβαιωνει το κανονα!Tώρα αν πω ότι κάτι τέτοιο δεν μου έχει συμβει ποτέ σε συσκευή Android θα γίνω κακός???χαχα
Σας εχουν δωσει κάποιο textbook απαντήσεων από το Κουπερτίνο, ε;η εξαιρεση επιβεβαιωνει το κανονα!
Ενεργοποιηθηκε αυτοματα με geotaging το Griniaris Focus ModeΕμενα ηταν 3 μερες πριν το 16.3.
Λες να εχει προβλεψει η Apple;![]()
καλα κανεις και γκρινιαζεις....αλλιως τι θα χαμε ν ασχολουμαστε?
Ειναι βαρετο να εισαι τελειος!![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.