[Επίσημο] iPhone 11 Pro | 11 Pro Max

Η διαφορά στην τιμή είναι λίγο ύποπτη αλλά από την άλλη η Spigen τα κάνει αυτά που και που (ακόμα και στα επίσημα κανάλια).

Πιο πολύ τον πωλητή θα τσέκαρα.

Από τη φωτό καταλαβαίνω ότι το πρόβλημα είναι αναμενόμενο μιας και έχει στραβομπει (όποτε είναι λογικό στην ακμή και εφόσον έχει οθόνη από κάτω να το κάνει αυτο).

Το θέμα είναι πως μπήκε στραβά (αν θυμάμαι είχες την έκδοση με τον οδηγό την οποία έχω δοκιμάσει (μια φορά μόνο βεβαία, σε ένα XR) και δεν είχα θέμα)

Υπόψιν πάντως ότι η Spigen βγάζει 2 τζαμάκια, το ένα καλύπτει και τις μπροστινές κάμερες.

Και αν θυμάμαι καλά, το ένα από τα 2 (δεν θυμάμαι ποιο) είμαι και λίγο φαρδύτερο, με αποτέλεσμα να καλύπτει και λίγο από το περιθώριο της οθόνης (όποτε και να μπει λίγο στραβά δεν θα δημιουργεί το πρόβλημα που έχεις).

Απλά, στην περίπτωση αυτή πρέπει να τσεκάρεις συμβατότητα με θήκη (μη βρίσκει το τζαμάκι στα άκρα της).

Αυτό το ενιαίο τζαμάκι το έψαχνα μήνες για το XSMax κι ήταν παντού back ordered, οπότε υπέθεσα ότι μάλλον αποδείχθηκε κακή ιδέα με λειτουργικά θέματα το να καλύπτουν το notch, και το κατήργησαν. Το'χεις δει πρόσφατα να υπάρχει;

Ναι αυτή με τον οδηγό έχω κι εγώ, αλλά μιλάμε για τόσο ελάχιστες αποκλίσεις (δέκατο του χιλιοστού) που ακόμα και ο οδηγός δεν είναι πανάκεια.

Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone 11 Pro | 11 Pro Max

LOL τώρα διάβασα το δίπλα θρεντ και σ'επιασα. Σόρρυ!!! Άλλη φορά δε θα βγάζω συμπεράσματα πριν το κανονικό τεστ!

Don't worry. Έτσι και αλλιώς πάλι θα την αγόραζα :)

Αυτό το ενιαίο τζαμάκι το έψαχνα μήνες για το XSMax κι ήταν παντού back ordered, οπότε υπέθεσα ότι μάλλον αποδείχθηκε κακή ιδέα με λειτουργικά θέματα το να καλύπτουν το notch, και το κατήργησαν. Το'χεις δει πρόσφατα να υπάρχει;

Ναι αυτή με τον οδηγό έχω κι εγώ, αλλά μιλάμε για τόσο ελάχιστες αποκλίσεις (δέκατο του χιλιοστού) που ακόμα και ο οδηγός δεν είναι πανάκεια.

Το τζαμάκι που λες το είχα δοκιμάσεις (χωρίς προβλήματα) πριν μερικούς μήνες

Έχει μπει πάντως αρκετά στραβά, δεν δικαιολογείται από τη στιγμή που υπάρχει ο οδηγός

Re: Απάντηση: [ Επίσημο ] iPhone 11 Pro | 11 Pro Max

https://spaceboy.io/store/spigen-x2...-max-premium-tempered-glass-screen-protector/
https://spaceboy.io/store/spigen-x2...-max-premium-tempered-glass-screen-protector/
ποιο να παρω απο αυτα τα δυο ? ειναι καλα ομως που πιανουν και της κάμερες ? μπαίνουν ευκολα μ αυτο τον οδηγο γιατι δεν τα παω και καλα με μεμβρανες και τζαμακια ? τι λετε ?

Με τις καμερες δεν ειχα δει καποιο προβλημα

Ο οδηγος δουλευει αψογα

Το τζαμάκι που λες το είχα δοκιμάσεις (χωρίς προβλήματα) πριν μερικούς μήνες

Έχει μπει πάντως αρκετά στραβά, δεν δικαιολογείται από τη στιγμή που υπάρχει ο οδηγός

Λοιπόν έβαλα τη δεύτερη που'χει στο κουτί, αυτή τη φορά πιο "συνειδητά" από μεριάς μου, και μπήκε όντως πολύ καλύτερα. Δυστυχώς μου'χει παγιδεύσει μια απειροελάχιστη τριχούλα μέσα και μου χάλασε την τέλεια τοποθέτηση, περιέργως όμως χωρίς να έχει κάνει θήλακα! (από τα 1st world problems πήγαμε στα 0th! :D )

Απάντηση: Re: Απάντηση: [ Επίσημο ] iPhone 11 Pro | 11 Pro Max

Με τις καμερες δεν ειχα δει καποιο προβλημα

Ο οδηγος δουλευει αψογα

Μαλλον θα πάρω το απλό ! το φοβάμαι λιγο αυτό ..
για το αυτοκίνητο προτείνετε κάτι τέτοιο ?
εχω αυτο με της δαγκάνες το οποίο το θεωρό ξεπερασμένο ποιο ειναι καλό για αυτοκίνητο ?

https://www.youtube.com/watch?v=CfQFoUfDj04

Χμμμ... αρχίζω να σκέφτομαι σοβαρά το ενδεχόμενο μη θήκης!

https://youtu.be/7jD5Gkh4K34

Δεν με προβληματίζει τόσο η πλάτη όσο τα πλαϊνά σε περίπτωση πτώσης...

Λοιπόν έβαλα τη δεύτερη που'χει στο κουτί, αυτή τη φορά πιο "συνειδητά" από μεριάς μου, και μπήκε όντως πολύ καλύτερα. Δυστυχώς μου'χει παγιδεύσει μια απειροελάχιστη τριχούλα μέσα και μου χάλασε την τέλεια τοποθέτηση, περιέργως όμως χωρίς να έχει κάνει θήλακα! (από τα 1st world problems πήγαμε στα 0th! :D )

Να σε ρωτήσω:

Μπορείς να τσεκάρεις ακριβώς το part no της Spigen που πήρες;

Προσπαθώ να τσεκάρω αν οι παλιές για το XS κάνουν και στο Pro (το ανάποδο ισχύει αλλά δεν είναι διασφάλιση)

Να σε ρωτήσω:

Μπορείς να τσεκάρεις ακριβώς το part no της Spigen που πήρες;

Προσπαθώ να τσεκάρω αν οι παλιές για το XS κάνουν και στο Pro (το ανάποδο ισχύει αλλά δεν είναι διασφάλιση)

Δεν είμαι σπίτι τώρα για να δω, αλλά αν κατάλαβα τι ρωτάς, το κουτί δεν αναφέρει πουθενά Pro, απλά "iPhone 5.8 inch". Κοινώς είναι το ίδιο με X, XS. Ίσως η ελάχιστη διαφορά στο πλάτος να δημιούργησε το θέμα.

Δεν είμαι σπίτι τώρα για να δω, αλλά αν κατάλαβα τι ρωτάς, το κουτί δεν αναφέρει πουθενά Pro, απλά "iPhone 5.8 inch". Κοινώς είναι το ίδιο με X, XS. Ίσως η ελάχιστη διαφορά στο πλάτος να δημιούργησε το θέμα.

Αν μπορέσεις τσέκαρε το part. no

Ναι, έχουν κάνει φοβερή δουλειά ... σε όλα!

ps
οπτικά φαίνεται τόσο ''φτωχό'' το xs δίπλα στο Prο, απίστευτο

dsc_3504.jpg

Πάντως νομίζω η διαφορά φωτεινότητας είναι διακριτή έξω σε τρελή λιακάδα. Για πρώτη φορά νόμιζα ότι σχεδόν δε λείπει τίποτα από την εμπειρία χρήσης. Εντάξει, σχεδόν, ελπίζουμε το επόμενο να είναι στα 1000. :D

Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone 11 Pro | 11 Pro Max

Πάντως νομίζω η διαφορά φωτεινότητας είναι διακριτή έξω σε τρελή λιακάδα. Για πρώτη φορά νόμιζα ότι σχεδόν δε λείπει τίποτα από την εμπειρία χρήσης. Εντάξει, σχεδόν, ελπίζουμε το επόμενο να είναι στα 1000. :D

Εκαναν 3 χρονια να το πανε απο 600 στα 800 οποτε δεν νομιζω τοσο αμεσα.
Παντως δεν εχω προβλημα ουτε με τα τωρινα αλλα σιγουρα με 800nits θα τα ''σπαει''

Αν μπορέσεις τσέκαρε το part. no

Δεν είμαι σίγουρος ποιο εννοείς, είναι κάποιο από αυτά που φαίνονται εδώ;
11036a0be025bedbeaadcdc22fee574e.jpg

Δεν είμαι σίγουρος ποιο εννοείς, είναι κάποιο από αυτά που φαίνονται εδώ;
11036a0be025bedbeaadcdc22fee574e.jpg
thx

ηθελα να δω αν ειναι ο περσινος κωδικος που εδινε για τα XS κλπ (ειναι ο νεος)