Η διαφορά στην τιμή είναι λίγο ύποπτη αλλά από την άλλη η Spigen τα κάνει αυτά που και που (ακόμα και στα επίσημα κανάλια).
Πιο πολύ τον πωλητή θα τσέκαρα.
Από τη φωτό καταλαβαίνω ότι το πρόβλημα είναι αναμενόμενο μιας και έχει στραβομπει (όποτε είναι λογικό στην ακμή και εφόσον έχει οθόνη από κάτω να το κάνει αυτο).
Το θέμα είναι πως μπήκε στραβά (αν θυμάμαι είχες την έκδοση με τον οδηγό την οποία έχω δοκιμάσει (μια φορά μόνο βεβαία, σε ένα XR) και δεν είχα θέμα)
Υπόψιν πάντως ότι η Spigen βγάζει 2 τζαμάκια, το ένα καλύπτει και τις μπροστινές κάμερες.
Και αν θυμάμαι καλά, το ένα από τα 2 (δεν θυμάμαι ποιο) είμαι και λίγο φαρδύτερο, με αποτέλεσμα να καλύπτει και λίγο από το περιθώριο της οθόνης (όποτε και να μπει λίγο στραβά δεν θα δημιουργεί το πρόβλημα που έχεις).
Απλά, στην περίπτωση αυτή πρέπει να τσεκάρεις συμβατότητα με θήκη (μη βρίσκει το τζαμάκι στα άκρα της).
Αυτό το ενιαίο τζαμάκι το έψαχνα μήνες για το XSMax κι ήταν παντού back ordered, οπότε υπέθεσα ότι μάλλον αποδείχθηκε κακή ιδέα με λειτουργικά θέματα το να καλύπτουν το notch, και το κατήργησαν. Το'χεις δει πρόσφατα να υπάρχει;
Ναι αυτή με τον οδηγό έχω κι εγώ, αλλά μιλάμε για τόσο ελάχιστες αποκλίσεις (δέκατο του χιλιοστού) που ακόμα και ο οδηγός δεν είναι πανάκεια.