[Επίσημο] iPhone 11 Pro | 11 Pro Max

Ειναι η φιλη μου στην Αμερικη και μου εδειχνε live βιντεο απο Apple Store και κοιταγαμε την πρασινη θηκη για 11 Pro και μου εκανε εντυπωση που η σιλικονης ηταν πολυ πιο ανοικτο πρασινο (προς λαχανι) από το τηλ (κατι που δεν φαινεται στις φωτο) ενω η δερματος πιο σκουρο

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone 11 Pro | 11 Pro Max

Merci, για να μην λενε οτι δεν εχουμε τροπους :p

θα ανεβάσω βιντεο από την καμερα στην εισοδο του σπιτιου την ώρα που (δεν) σκουπίζεις τα πόδια σου :p

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone 11 Pro | 11 Pro Max

θα ανεβάσω βιντεο από την καμερα στην εισοδο του σπιτιου την ώρα που (δεν) σκουπίζεις τα πόδια σου :p

Υπερβολες, δεν ερχομουν δα και απο το χοιροστασιο :p

Μερικές δοκιμές με night mode.

Κάποιες φορές παραείναι επιθετική η επεξεργασία. Θέλει ψάξιμο. Upload απευθείας στο tapatalk με τη σχετική συμπίεση.

c923d599665e82cab675fc2cb8e5265e.jpg

23c488a92e72e4b4ffdf5aa07fdff179.jpg
b84d1e7ed671ed9193551afb2a8745c5.jpg

Που να δεις πως βγαίνουν με αλλά κινητά, η νύχτα μέρα γίνεται.

Πάντως κι έτσι να βγαίνουν, μπορείς μετά να τις σκοτεινιάσει, το αντίθετο δε γίνεται.

Πχ η παραπάνω φωτο εύκολα γίνεται έτσι...

Sent from my SM-T720 using Tapatalk
a15e12397a6cd35a59b92dae125b2ef6.jpg

Για οποιον τυχει και ενδιαφερεται: Η θηκη δεν ειναι frosted, ειναι η κλασικη διαφανης μαλακη σιλικόνη.

Μήπως θα γινόταν να ανεβάσεις μερικές φωτο όταν την παραλάβεις; Ίσως με το iPhone ;)

Aπο τ απαίσιο φλας το night mode είναι super.
Σωθήκαμε με τις νυχτερινές λήψεις.
Στο βίντεο είναι εξίσου καλό?

oxi, ekei κανενα κινητο δε μπορει να κανειι τιποτα, προς το παρον.
Ειναι κυριως θεμα μεγεθους αισθητηρα.

Αν το ειχε κι αυτο, μαλλον θα εδινα τις μηχανες μου!
Θα κραταγα μια , ετσι για να κανω τα γουστα μου... :p

Παιδιά το πρόβλημα με τις φωτογραφίες για μένα δεν είναι η αφύσικη έκθεση, που όπως σωστά είπε ο Γιάννης ρυθμίζεται εκ των υστέρων πανεύκολα, αλλά τα εξαιρετικά κορεσμένα (κάποια) χρώματα, που είναι πολύ πιο ζόρικο να στρώσουν.

αφου εχει ρυθμιση και για την εκθεση, γιατι δε δοκιμαζεις ?
Ο χρονος ειναι βασικα αυτο που ρυθμιζεις...εχει επιλογη.

Το ιδιο περιπου κανω κι εγω σε android κινητο με night mode, απλα εκει δεν εχει ρυθμιση χρονου, αλλα αντισταθμιση εκθεσης...παρομοιο ειναι.

Δες εδω για παραδειγμα πως βγαζει η gcam στο εντελως αυτοματο....

7IgNk4u.jpg

και πως με λιγο μειωση της εκθεσης.
Αυτο ειναι που βλεπει το ματι μου στη πραγματικοτητα...

WQNR0PC.jpg