[Επίσημο] iPhone 11 Pro | 11 Pro Max

Όχι, τον κλασικό διαφανή είχε. Οπότε το φτιάξανε; Λες να έπιασε τόπο το κράξιμο (με το γάντι) που τους έριξα στο review του Amazon?

Ίσως...

Αν και βέβαια ότι το δίνουν και για το Χ δεν είναι καλό σημάδι...

Εκτός αν παίζει κάποια μικρό ρύθμιση (χλωμό) / δεν έχω τσεκάρει

Ίσως...

Αν και βέβαια ότι το δίνουν και για το Χ δεν είναι καλό σημάδι...

Εκτός αν παίζει κάποια μικρό ρύθμιση (χλωμό) / δεν έχω τσεκάρει

Έχω δυο ύποπτα θέματα:

1. Αν δεις πάνω στο πλαστικό φαίνεται να γράφει 6.5 (ήτοι Max). Οπότε ίσως η φωτογραφία να'ναι λάθος και να παίρνεις το ίδιο με μένα.

2. Αυτό που έβαλες δεν υπάρχει στο site της Spigen.

Έχω δυο ύποπτα θέματα:

1. Αν δεις πάνω στο πλαστικό φαίνεται να γράφει 6.5 (ήτοι Max). Οπότε ίσως η φωτογραφία να'ναι λάθος και να παίρνεις το ίδιο με μένα.

2. Αυτό που έβαλες δεν υπάρχει στο site της Spigen.

https://www.spigen.co.uk/iphone-11-pro-xs-screen-protector-alignmaster-2-pack.html#.XaS5yy9RW-o

Καινούργιο είναι προφανώς

Τώρα πως / τι έχουν κάνει με την διπλή συμβατότητα (Pro / X), δεν ξέρω.

Σήμερα κυκλοφόρησε η αναβάθμιση 13.1.3 και σταμάτησε να φορτώνει ξανά τις εφαρμογές μετά από τράβηγμα video/photo :2thumb22sup:
power!

Σήμερα κυκλοφόρησε η αναβάθμιση 13.1.3 και σταμάτησε να φορτώνει ξανά τις εφαρμογές μετά από τράβηγμα video/photo :2thumb22sup:
power!

Οντως σημερα κυκλοφορησε η 13.1.3 και στο update που εκανε κολλησε στο οθονη που δειχνει το μηλο και δεν ακουει τιποτα.
Για δωστε καμια βοηθεια παιδια γιατι δεν μπορω να κανω τιποτα χωρις κινητο.

Re: Απάντηση: [ Επίσημο ] iPhone 11 Pro | 11 Pro Max

Οντως σημερα κυκλοφορησε η 13.1.3 και στο update που εκανε κολλησε στο οθονη που δειχνει το μηλο και δεν ακουει τιποτα.
Για δωστε καμια βοηθεια παιδια γιατι δεν μπορω να κανω τιποτα χωρις κινητο.

Δοκίμασες καταρχήν να κρατήσεις πατημένα μαζί για πολύ ώρα power και volume up buttons για να κανει reboot;

Απάντηση: Re: Απάντηση: [ Επίσημο ] iPhone 11 Pro | 11 Pro Max

Σας ευχαριστω για τισ απαντησεις σας , η λυση ειναι εδω για οποιον χρειαστει κατι αναλογο κατα τη διαδικασια update.
https://9to5mac.com/2019/09/20/iphone-11-pro-how-to-force-restart-enter-dfu-recovery-mode/
Ενημερωτικα να πω οτι κατα την επαναληψη του update ολα πηγαν καλα!!

Here’s How Much It Costs Apple to Make an iPhone 11 Pro Max

Ενδιαφέρον. Αν είναι όντως τέτοιες οι τιμές των υλικών, και βάλεις και τους διάφορους φόρους κλπ, και βέβαια τα κτηνώδη έξοδα R&D και διαφήμισης, το λες και σχεδόν λογικό το κόστος λιανικής τελικά.

Here’s How Much It Costs Apple to Make an iPhone 11 Pro Max

Ενδιαφέρον. Αν είναι όντως τέτοιες οι τιμές των υλικών, και βάλεις και τους διάφορους φόρους κλπ, και βέβαια τα κτηνώδη έξοδα R&D και διαφήμισης, το λες και σχεδόν λογικό το κόστος λιανικής τελικά.

Ευχαριστουμε απλ :p

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Έχω το 11άρι μαξ στα χέρια μου εδώ και μια εβδομάδα και μόνο καλά λόγια μπορώ να πω και να γράψω.
Γρηγορότερο πολύ από το Χ, καλύτερη η οθόνη κ η μπαταρία του σε πολύ καλά επίπεδα.

:firstprize:

Με γειεεεςςς Μιχάλη
Οσο για την μπαταρία του που λες είναι σε πολύ καλά επίπεδα, εγώ παρακαλάω να τελειώσει αλλά δεν :flipout: .... απίστευτη!

Η πρώτη φωτο με το νέο μου iPhone 11 Pro ....

f3085ef723fd134b2495f30f191676b0.jpg

Re: Απάντηση: [ Επίσημο ] iPhone 11 Pro | 11 Pro Max

Μεγειες! Όντως, μόνο και μόνο για την μπαταρία, αξίζει η αναβάθμιση.

700 Ευρώ (τόσο περίπου στοιχίζει η αναβαθμιση / κι αυτό εφόσον το παλιό είναι άψογο) για λίγο (ποσο; 10 / 20%) καλύτερη μπαταρία;

700 Ευρώ περίπου κάνει ναυαρχίδα Android

Μήπως έχουμε χάσει λίγο τη μπάλα με τα κοστολόγια της Apple;

Απάντηση: Re: Απάντηση: [ Επίσημο ] iPhone 11 Pro | 11 Pro Max

700 Ευρώ (τόσο περίπου στοιχίζει η αναβαθμιση / κι αυτό εφόσον το παλιό είναι άψογο) για λίγο (ποσο; 10 / 20%) καλύτερη μπαταρία;

700 Ευρώ περίπου κάνει ναυαρχίδα Android

Μήπως έχουμε χάσει λίγο τη μπάλα με τα κοστολόγια της Apple;

Αξίζει, για εμένα, η αναβάθμιση (μιας που πραγματικά μου κόστισε 170 ευρώ με επιδότηση, τιμολόγιο κλπ)

Προφανώς εάν έχεις το Xs μπορεις να περιμενεις την επομενη χρονια (αν και η μπαταρια και η καμερα κανουν μεγαλη διαφορα φετος).