[Επίσημο] iPhone 11 Pro | 11 Pro Max

Re: iPhone 11, Pro, Pro Max

Here we go again... Εντάξει, είπαμε, για πέταμα είναι! :flipout:

Κάτι που με απογοήτευσε σχετικά είναι πως θα μπορούσαν να πουσάρουν λίγο τον αισθητήρα. Καλά, χρυσά τα 12MP, αλλά 2019 έχουμε.

Θα μου πεις τι τα θες, ε, αν έχεις σχετικά μεγάλη οθόνη στον υπολογιστή σου (εγώ δουλεύω σε 38άρα με 3840x1600), μόνο και μόνο χαζεύοντας τις φωτογραφίες απ'το Photos μπορείς να δεις τα όρια των 12MP, θες κάτι παραπάνω. Εξάλλου, μας έχουν ζαλίσει τον έρωτα για το πόσο φανταστικό τσιπάκι είναι ο Α13, δε νομίζω να'χει θέμα με όλα τα computational photography τυράκια με έναν μεγαλύτερο αισθητήρα.

Αν δεις το video λέει συγκεκριμένα μειονεκτήματα που αντικειμενικά δεν συμβαδίζουν με την τιμή των κινητών και τον χρόνο κατα τον οποίο λανσάρονται.

Πχ. η οθόνη θα έπρεπε να είναι 90 Hz , το fast charging δεν είναι και τόσο fast καθώς είναι μόλις 18w , τα notch δεν μειώθηκαν (όταν ο ανταγωνισμός έχει περάσει εδώ και καιρό σε punch hole και pop up) , οι κάμερες πίσω είναι άσχημα σχεδιασμένες , δεν υπάρχει under screen fingerprint κτλ

Ξαναλέω ότι αντικειμενικά δεν μπορεί κανείς να αντικρούσει τις ελλείψεις και παραλείψεις αυτές.

Βέβαια αν δεν υπήρχαν δεν θα μιλούσαμε για προϊόν της Apple αφού είναι γνωστό ότι εδώ και χρόνια αρκείται να βελτιώνει τα προϊόντα της με το σταγονόμετρο και ακολουθεί τις εξελίξεις.

Απάντηση: iPhone 11, Pro, Pro Max

Οι τιμές είναι ίδιες με πέρσι νομίζω, το δε απλό iphone 11 είναι πιο φθηνό από το αντίστοιχο περσινό (Xr).

Απάντηση: iPhone 11, Pro, Pro Max

Πρώτες συγκριτικές φωτό με night mode:

iphone-11-night-mode

0SH6Cgo.jpg

Αφού μπήκε night mode η Apple θα το εξελίξει, όπως έγινε και με το portrait...
Στην αρχή μπορεί να μην είναι τέλειο, αλλά στη πορεία θα εξελιχτεί.

Θέλω να δω και δείγματα από το deep fusion....

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Κάτι που θα είχε πολύ χάζι (και θα ήταν και πολύ... Apple, ως χαριτωμένο άχρηστο), θα ήταν, μια και οι κάμερες είναι ματσαρισμένες μεταξύ τους, και μια και υπάρχει άπειρη υπολογιστική ισχύς, να υπήρχε επιλογή για κάθε φωτογραφία που βγάζεις να σώζονται αυτόματα και οι πληροφορίες των άλλων δυο φακών, ώστε να μπορείς μετά να παίξεις με το κάδρο σου εκ των υστέρων. Έστω με fixed εστίαση στο σημείο που όντως εσύ εστίασες.

Απάντηση: Re: iPhone 11, Pro, Pro Max

Κάτι που θα είχε πολύ χάζι (και θα ήταν και πολύ... Apple, ως χαριτωμένο άχρηστο), θα ήταν, μια και οι κάμερες είναι ματσαρισμένες μεταξύ τους, και μια και υπάρχει άπειρη υπολογιστική ισχύς, να υπήρχε επιλογή για κάθε φωτογραφία που βγάζεις να σώζονται αυτόματα και οι πληροφορίες των άλλων δυο φακών, ώστε να μπορείς μετά να παίξεις με το κάδρο σου εκ των υστέρων. Έστω με fixed εστίαση στο σημείο που όντως εσύ εστίασες.
Όντως. Εδώ μπορεί να αποθηκεύσει ταυτόχρονα τρία 4Κ streams!

Κριμα παιδι μου Φροντο.

Η αληθεια ειναι πως τα 226gr με φοβιζουν, δε ξερω ακομη αν θα φυγω απτο xs max, οταν το πιασω θα αποφασισω.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Απάντηση: Re: iPhone 11, Pro, Pro Max

Σίγουρα θα γίνει κάποια στιγμή και αυτό είτε σε apple είτε σε Android. Και τότε θα πεθάνουν πραγματικά oι DSLR και οι mirrorless. Aδύνατον μια φωτογραφική μηχανή να έχει 3-4 φακούς ταυτόχρονα................

Εννοω οτι δεν ειναι καλες υλοποιησεις. Ναι σοφτγουερ ειναι αλλα ακομη στο απ στορ ειναι στυλ ανεβαζω μονος μου την φωτεινοτητα.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro