[Επίσημο] iPhone 11 Pro | 11 Pro Max

Re: iPhone 11, Pro, Pro Max

Εννοω οτι δεν ειναι καλες υλοποιησεις. Ναι σοφτγουερ ειναι αλλα ακομη στο απ στορ ειναι στυλ ανεβαζω μονος μου την φωτεινοτητα.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Αν δεν την έχεις δοκιμάσει, δε μπορείς να ξέρεις.

Ότι μπορεί να κάνει η gcam , μπορεί κι αυτή.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Re: iPhone 11, Pro, Pro Max

Αν δεν την έχεις δοκιμάσει, δε μπορείς να ξέρεις.

Ότι μπορεί να κάνει η gcam , μπορεί κι αυτή.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Εχω την night camera, δε νομιζω ναχει καμια τραγικη διαφορα.

Βασικα μαλλον απλα δεν εχω δοκιμασει ποτε gcam, αρα ισως εχεις δικιο το αποτελεσμα μπορει ναναι παρομοιο.

Εξαιρετικο φωτογραφικα το νεο ιφον, πολυ καλυτερο απτο προηγουμενο οπως φαινεται και στα δειγματα της παρουσιασης.

36a6dc85b097fa42372baf85a4901244.jpg

Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone 11 Pro | 11 Pro Max

Εξαιρετικο φωτογραφικα το νεο ιφον, πολυ καλυτερο απτο προηγουμενο οπως φαινεται και στα δειγματα της παρουσιασης.

36a6dc85b097fa42372baf85a4901244.jpg

Της παρουσίασης του iPhone 7;

Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone 11 Pro | 11 Pro Max

Εγώ έχω τη gcam σε κινητό android αξίας 250 ευρώ, και κάνει θαύματα ...οπότε ναι, είναι καθαρά θέμα software.

Αν είναι θέμα software τότε η apple μας κοροϊδεύει κανονικά. Στο site της και ειδικά στο compare models, αν βάλεις δίπλα-δίπλα 11pro και Χs θα διαπιστώσεις ότι "παλιό" δε διαθέτει κάμερα με Night mode. Δε μπαίνει αυτό το software στο Xs;

για τη gcam ειπα οτι ειναι μονο θεμα software....η υλοποιηση της Appple δε ξερω πως γινεται και που βασιζεται.

εππισης, ναι μεν η Gcam μπαινει σε πολλα android, αλλα δεν ειναι το ιδιο πρακτικη και πολλες φορες εχει προβληματα στο χειρισμο, με κολληματα, δεν λειτουργουν σε ολα τα mode (selfie, slow motion video κλπ)..
επισης αναλογα το κινητο θελει και τον αναλογο χρονο επερξγασιας και πολλες φορες ειναι πολυ αργη σε "αδυναμα" κινητα.

Σιγουρα το software μπορει να μπει και σε παλιοτερα iphone, αλλα δεν ξερουμε ποσο αποδοτικο-ομαλο θα ειναι .

πάντως για βίντεο είναι πολύ πιο μπροστά από ο,τι προσφέρει το android - 4k/60p απ'ολες τις κάμερες και ταυτόχρονη εγγραφή από 2 διαφορετικές κάμερες, πολύ δυνατή σταθεροποίηση και αρκετά ακόμη

αν τα βιντεάκια που έδειξαν είναι λίγο ενδεικτικά - έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά!

https://www.youtube.com/watch?v=tfYGHRQaVPQ

Το αγκάθι με τα iPhone είναι η τιμή.
Θεωρώ υπερβολή πόσο πάνω από τα 500 ευρώ για οποιαδήποτε κινητό αυτή τη στιγμή.
Θα τα έδινα μονάχα αν μιλάγαμε για κάτι πρωτοποριακό σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Re: Απάντηση: [ Επίσημο ] iPhone 11 Pro | 11 Pro Max

Το αγκάθι με τα iPhone είναι η τιμή.
Θεωρώ υπερβολή πόσο πάνω από τα 500 ευρώ για οποιαδήποτε κινητό αυτή τη στιγμή.
Θα τα έδινα μονάχα αν μιλάγαμε για κάτι πρωτοποριακό σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Έχει παραξηλώσει το πράγμα.
Και με τον ανταγωνισμό επίσης.
Ούτε note 9 / iPhone XR δεν βρίσκεις εύκολα σε καλή τιμή.

τα iphone κρατάνε την αξία τους πολύ καλύτερα από τα άλλα κινητά - άρα έχεις και ένα αξιοπρεπές resale value

τι να πει όποιος αγόρασε το p30 pro κοντά στην κανονική τιμή λιανικής και πλέον βλέπει μεταχειρισμένα μηνών ή ακόμη και εβδομάδων (σε κατάσταση καινούργιου) στα 500+ ευρώ?

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Απάντηση: iPhone 11, Pro, Pro Max

Αυτό το ultra wideband chip που έβαλαν στο 11ρι φαίνεται πολύ υποσχόμενο σαν τεχνολογια:

«From raw data alone, UWB devices can detect locations within 10 centimeters (4 inches), but depending on implementation that accuracy can be lowered to as much as 5 millimeters, according to Mickael Viot, VP of marketing at UWB chipmaker Decawave. […]

Of course, that’s only if most smartphones are UWB enabled. As of today, the total number of smartphones shipping with UWB onboard is zero. In fact the iPhone 11 family, when it arrives next week, will be the first consumer smartphones to support UWB. A glance at the various trade groups coalescing around this technology suggests that Google, Samsung, HTC, and other major players plan to get in the game.

“It’s huge,” Viot says, that Apple has taken this step. He likens the move to Apple adopting Wi-Fi in the first iBook, which was the push the technology needed to start rolling out everywhere.»

https://sixcolors.com/post/2019/09/...he-beginning-of-an-ultra-wideband-revolution/

Δεν βλέπω κανέναν λόγο αναβάθμισης από το xs Max που έχω.. Η λίγο καλύτερη κάμερα η μάλλον το software που έδωσε η Apple δεν συγκινεί... Πιο πολύ ενδιαφέρει η μπαταρία που αν κρατάει +5 ώρες σπουδαίο πράγμα, παρά τα υπόλοιπα.. Ο τρίτος φακός καλοδεχούμενος δεν αποτελεί βέβαια έκπληξη αλλά..
Αφήνω στην άκρη κάτι αντοχή στο νερό στα 4 μέτρα σε σχέση με τα 2 κάτι παντελώς αδιάφορο..

Sent from my iPhone xs max using Tapatalk

Δεν βλέπω κανέναν λόγο αναβάθμισης από το xs Max που έχω.. Η λίγο καλύτερη κάμερα η μάλλον το software που έδωσε η Apple δεν συγκινεί... Πιο πολύ ενδιαφέρει η μπαταρία που αν κρατάει +5 ώρες σπουδαίο πράγμα, παρά τα υπόλοιπα.. Ο τρίτος φακός καλοδεχούμενος δεν αποτελεί βέβαια έκπληξη αλλά..
Αφήνω στην άκρη κάτι αντοχή στο νερό στα 4 μέτρα σε σχέση με τα 2 κάτι παντελώς αδιάφορο..

Sent from my iPhone xs max using Tapatalk

Σίγουρα έτσι είναι. Εγώ ο μόνος λόγος που αλλάζω απ'το xsmax είναι γιατί δεν την πάλευα άλλο με το μέγεθος και γυρνάω στο μικρό. Αλλιώς όποια αναβάθμιση θα ήταν όβερκιλλ.