[Επίσημο] iPhone 11 Pro | 11 Pro Max

στο μονο που ακομα τα κινητα δεν μπορουν να αποδωσουν καλα, ειναι στο νυχτερινο βιντεο...εκει δυστυχως δεν πιανουν τα "μαγικα" που κανουν στις φωτο.

Αν ειχε κι αυτο βεβαια, τοτε θα σκεφτομουν σοβαρα να ξεφορτωθώ τις μηχανες μου...αλλα αυτο θ αργησει μαλλον (αν γινει ποτε).

Η μονη λυση με τοσο μικρους αισθητηρες, ειναι να τραβαει παραλληλα 3-4 video stream με διαφορετικη εκθεση , απο τον ιδιο φακο και να τα ενωνει μετα.
Πραγμα που θελει ακομα πιο ισχυρους επεξεργαστες ομως...ΠΟΛΥ πιο ισχυρους.

Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone 11 Pro | 11 Pro Max

στο μονο που ακομα τα κινητα δεν μπορουν να αποδωσουν καλα, ειναι στο νυχτερινο βιντεο...εκει δυστυχως δεν πιανουν τα "μαγικα" που κανουν στις φωτο.

Αν ειχε κι αυτο βεβαια, τοτε θα σκεφτομουν σοβαρα να ξεφορτωθώ τις μηχανες μου...αλλα αυτο θ αργησει μαλλον (αν γινει ποτε).

Η μονη λυση με τοσο μικρους αισθητηρες, ειναι να τραβαει παραλληλα 3-4 video stream με διαφορετικη εκθεση , απο τον ιδιο φακο και να τα ενωνει μετα.
Πραγμα που θελει ακομα πιο ισχυρους επεξεργαστες ομως...ΠΟΛΥ πιο ισχυρους.

Όντως, τότε θα έχουμε πραγματική "επανάσταση".

Μη βιαζεστε παιδες για συμπερασματα. Οταν τα πιασουμε στα χερια μας θα φανει η πραγματικη διαφορα...

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

παρόλο που το περιμένω και εγώ δεν σας προβληματιζει που μιλάμε μόνο για φωτογραφίες και βίντεο ?? αν ζούσε ο steve ούτε πού θα ασχολούνταν μ αυτό πιστεύω !
1300 ευρώ κινητό και μιλάμε για φωτογραφίες και βίντεο ...

παρόλο που το περιμένω και εγώ δεν σας προβληματιζει που μιλάμε μόνο για φωτογραφίες και βίντεο ?? αν ζούσε ο steve ούτε πού θα ασχολούνταν μ αυτό πιστεύω !
1300 ευρώ κινητό και μιλάμε για φωτογραφίες και βίντεο ...
Αλλάζουν οι καιροί και οι ανάγκες. Την εποχή του o Steve, μιλούσε για voice mail στην παρουσίαση του πρώτου iphone.
Άλλωστε, οι βελτιώσεις φέτος είναι κυρίως στις κάμερες και στην μπαταρια γιατί από ισχύ είναι "τούμπανο" και τα iphone διετίας και βαλε.

Αλλάζουν οι καιροί και οι ανάγκες. Την εποχή του o Steve, μιλούσε για voice mail στην παρουσίαση του πρώτου iphone.
Άλλωστε, οι βελτιώσεις φέτος είναι κυρίως στις κάμερες και στην μπαταρια γιατί από ισχύ είναι "τούμπανο" και τα iphone διετίας και βαλε.

εγω εχω Fuji εσυ απο τι θυμαμαι εχεις sony και πολυ καλους φακους . περιμενεις κατι απο την καμερα του pro να το αντικαταστηση αυτο ?
απλα νομιζω θα μου αρεσε να σχολουμεστε με αλλα πραγματα που μπορει να κανει , οχι και συνεχεια με την καμερα ..
δεν ξερω ισως να ειναι λάθος αυτο που σκέφτομαι , αλλά δεν με γεμίζει για ενα κινητό 1300 ευρώ να ασχολούμαστε ολοι με την κάμερα και τις επιδόσεις ..

εγω εχω Fuji εσυ απο τι θυμαμαι εχεις sony και πολυ καλους φακους . περιμενεις κατι απο την καμερα του pro να το αντικαταστηση αυτο ?
απλα νομιζω θα μου αρεσε να σχολουμεστε με αλλα πραγματα που μπορει να κανει , οχι και συνεχεια με την καμερα ..
δεν ξερω ισως να ειναι λάθος αυτο που σκέφτομαι , αλλά δεν με γεμίζει για ενα κινητό 1300 ευρώ να ασχολούμαστε ολοι με την κάμερα και τις επιδόσεις ..

Κοιτα, στο 4Κ video το iphone Xs έχει ήδη ουσιαστικά αντικαταστήσει την sony στα φωτεινα πλανα στο 90% των περιπτώσεων. Αν μπορέσουν να φτιάξουν και τα σκοτεινα, δεν το θεωρώ απίθανο στο μέλλον να τραβάμε video μονο από το iphone.
Στις φωτό προφανώς η sony με τους καλους φακούς έχει προβάδισμα. Όμως το iphone έχει πολύ καλύτερο HDR και αν με το night mode έχει αξιοπρεπη αποτέλεσμα (όπως φαίνεται) προβλέπω να το χρησιμοποιώ πολύ περισσότερο. Άσε που το έχεις πάντα στην τσέπη σου.

προσωπικα, ο μονος λογος που αλλαζω κινητα ειναι η φωτο και το βιντεο.

Σε ολα τ αλλα εχουμε πιασει ταβανι.

ΥΓ... το deep fusion δεν θα ειναι αρχικα ενεργοποιημενο, θα γινει αργοτερα αυτο, με καποιο update.
Οποτε οποια συμπερασματα βγουν, θα επανεξεταστουν αργοτερα... οταν βγει και το Pixel 4 (που κιι αυτο θα εχει καποιους ασους στο μανικι του).

ενα δειγμα απο το Night Mode...

https://twitter.com/ZachHonig/status/1173957371783237633?s=20

d6d19397-2a3c-4ea5-8cee-7376e955cb4b-jpeg.859478

8dbf9e1a-cbff-423b-a9f6-7d1ffc889cea-jpeg.859479

Απάντηση: Re: Απάντηση: [ Επίσημο ] iPhone 11 Pro | 11 Pro Max

Αυτο το mode δεν το είχε η Huawei εδώ και 2 χρόνια;:p

Τώρα που το έβαλε και η Apple έγινε Wow;:flipout:

Αυτό το mode το πρωτοέβαλε η google και τότε wow είπα. Το θέμα είναι να δούμε ποιος το υλοποιεί καλύτερα.

Εμένα οι φωτό που έχω δει από το night mode με προβληματίζουν λίγο γιατί είναι αφυσικες, σαν να έχει γίνει χρήση φλας.

Θέλω να ελπίζω ότι οι φωτό που έχουμε δει είναι ακραία παραδείγματα, για να κάνει μπαμ η δυνατότητα ή / και θα υπάρχει δυνατότητα ρύθμισης (για «ενδιάμεσες» καταστάσεις / πιο φυσικά αποτέλεσματα).

Δυνατότητα ρύθμισης δεν υπάρχει, ούτε και στα υπόλοιπα τηλέφωνα.
Σε Samsung kai pixel τα αποτελέσματα είναι ακόμα πιο αφύσικα.

Η μόνη ρύθμιση που ,μπορείς να κάνεις είναι η αντιστάθμιση έκθεσης, που σε ένα βαθμό απλά μειώνει την έκθεση (φωτεινοτητα) σε πιο λογικά πλαίσια.

Sent from my SM-T720 using Tapatalk