iPhone 11 καλο καλο.
Αντε για το 12 σιγα σιγα..
![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Μεγειες Τάκη!
Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk
Αυτός ο τυπος ποιος είναι (bengeskin) λέγετε νομίζω .. έχει γεμίσει όλα τα Σοσιαλ με το επερχόμενο και καλά iPhone 12
Με δικό του σχεδιασμό μάλλον ..
του είπε κανένας Ότι μας αρέσει ο σχεδιασμός αλλά Xiomi ; ( όχι ότι μου φταίνε τα Xiomi μια χαρά τηλ είναι )
Έλεος με τον μλκ
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ισχυουν αυτα που λες αλλα οπως τοπες δικο του σχεδιασμο μαλλον. Ισως επηρεασμενο απο καπου...
Το μονο σιγουρο ειναι πως το γκουμουτσονοτς το βλεπουμε για τελευταια χρονια ευτυχως.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Απίθανο να φύγει του χρόνου, είναι s year.
Sent from my iPad using Tapatalk
αυτα μονο σε σενα συμβαινουν !
Τωρα τι θα παρεις ?
Bummer...
Πάντως μη νομίζεις ότι συμβαίνουν μόνο στην Ελλάδα κάτι τέτοια, έχει κι εδώ κάτι αναιδέστατους, και μάλιστα στο επίσημο store.
Βέβαια για κάτι τέτοιους εδώ υπάρχει λύση: αν έχεις θέμα σαν το δικό σου που υποψιάζεσαι ότι θα σε ζαλίσουν, το επιστρέφεις για full refund με την αιτιολόγηση ότι «σορρυ το μετάνιωσα» και ξαναέρχεσαι την επόμενη και παίρνεις άλλο κομμάτι.
Βεβαια, αν ΔΕΝ πέσεις σε μαλακα, τα πράγματα είναι καλύτερα. Θυμάμαι πχ όταν προ αμνημονεύτων είχα αγοράσει το 6s, πάλι από το επίσημο Store, μου ανέβαζε κατά διαστήματα κάτι τρελές θερμοκρασίες και με τρόμαξε, και όταν τους το είπα δυο μέρες μετά μου το άλλαξαν χωρίς κιχ.
Με το καλό το επόμενο.
Απίθανο να φύγει του χρόνου, είναι s year.
Sent from my iPad using Tapatalk
Ναι, καλά...
Τα τελευταία 2 χρόνια έχω πετύχει 2 νέα iPhone με σκόνες στους φακούς των φωτό.
Κανονικά πρέπει να μην το πάρω πλέον αλλά δύσκολο να κρατηθώ....
Είναι πολύ απλό , σκέψου λογικά. Είναι πανάσχημο και ξεπερασμένο σε όλα.
Είναι πολύ απλό , σκέψου λογικά. Είναι πανάσχημο και ξεπερασμένο σε όλα.
Πρεπει και τα δυο τηλεφωνα να έχουν περασμένη την ιδια εκδοση λειτουργικού;Αυτή πάντως η λειτουργία μεταφοράς από τηλέφωνο σε τηλέφωνο που βγάλανε με το ios13 είναι όλα τα λεφτά. Μετέφερε τα πάντα μέσα σε 20 λεπτά και οι μόνοι κωδικοί που χρειάστηκε να ξανά περάσω ήταν μόνο στις εφαρμογές των τραπεζών (λογικό). Το τηλέφωνο έγινε "κλώνος" της παλιάς μου συσκευής και είναι σαν να μην άλλαξα τηλέφωνο. Όλα όπως και όπου τα είχα.
Πρεπει και τα δυο τηλεφωνα να έχουν περασμένη την ιδια εκδοση λειτουργικού;
H μπορεί το ενα να τρέχει iOS 12 και το άλλο iOS13?
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Πρεπει και τα δυο τηλεφωνα να έχουν περασμένη την ιδια εκδοση λειτουργικού;
H μπορεί το ενα να τρέχει iOS 12 και το άλλο iOS13?
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.