[Επίσημο] iPhone 11 Pro | 11 Pro Max

Απάντηση: Re: Απάντηση: [ Επίσημο ] iPhone 11 Pro | 11 Pro Max

Το βγαζεις κατα τις 11 το βραδυ. :p

Ναι, αλλα ειμαι νυχτερινος τυπος, βεβαια δουλευω και ολη ημερα
Για βρες τωρα την ωρα -bye-

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: [ Επίσημο ] iPhone 11 Pro | 11 Pro Max

Ναι, αλλα ειμαι νυχτερινος τυπος, βεβαια δουλευω και ολη ημερα
Για βρες τωρα την ωρα -bye-

Αχαχα

Ωραια αρα: παρα πολυ ωραιο το μπαμπερακι σου αλλα σε 3 ωρες απο τωρα το βγαζεις και δε το ξαναβαζεις ποτε. :)

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Δεν μπορω να βρω κατι στις ρυθμισεις που αναφερει το αρθρο παρολο που εχω κανει το update...

απο οτι ειχαν πει δεν θα ειναι κατι εμφανες (πχ στο μενου) αλλα θα λειτουργει ανεξαρτητα μεσω machine learning & AI, εκτος εαν μιλας για τις υπολοιπες λειτουργιες που αναφερονται στο αρθρο οποτε παω πασο:antlers:

τι ακριβως θες να βρεις ?
Δεν υπαρχει επιλογη για deep fusion, αν αυτο ρωτας.
ειναι αυτοματη διαδικασια που ενεργοποιειται σε goo-medium light.
Σε Low light ενεργοποιειται το Night mode, σε φως ημερας προφανως δε χρειαζεται....

Μπααα... έτσι που τους βλέπω να βγάζουν updates κάθε 2 μέρες για το 13, που υποτίθεται ότι ετοιμάζεται εδώ και πάνω από χρόνο, προτιμώ να περιμένω την επίσημη. Πιθανολογώ ότι για να κυκλοφορούν updates τόσο άμεσα, κάτι πολύ ζόρικο θα τρέχει στα security, αλλιώς θα περίμεναν μέχρι το επόμενο.

Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone 11 Pro | 11 Pro Max

απο οτι ειχαν πει δεν θα ειναι κατι εμφανες (πχ στο μενου) αλλα θα λειτουργει ανεξαρτητα μεσω machine learning & AI, εκτος εαν μιλας για τις υπολοιπες λειτουργιες που αναφερονται στο αρθρο οποτε παω πασο:antlers:

Εννοειται πως μιλω για τις υπολοιπες λειτουργιες στις ρυθμισεις που αναφερει το αρθρο.

Μπελάδες έχουνε οι beta παντού και σε iOS και σε macOS .. και φυσικά όταν τα έχεις και για επαγγελματική χρήση ..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone 11 Pro | 11 Pro Max

Πληρης απογοητευση!!!!!!

Πλακα κανω , ειναι αψογη!!!!!!

Αν κάτι πάντως μου λείπει είναι το 3D Touch. Δεν είναι κακό το haptic touch αλλά έχει διαφορά στο response.
Επίσης όταν έκανες force touch πάνω στο πληκτρολόγιο με τα παλιά iPhones γύριζε σε trackpad mode. Τώρα αυτό γίνεται μόνο αν πατήσεις το space bar.
Διαβάζω ότι το καταργήσανε για να αξιοποιήσουν τον έξτρα χώρο για μπαταρία και για να έχουν consistency σε όλο το line up μιας που την τεχνολογία του 3D Touch δεν μπόρεσαν να την εφαρμόσουν στο iPad (για τεχνικούς η οικονομικούς λόγους).Δεν παύει όμως να είναι downgrade σαν εμπειρία σε σχέση με το παρελθόν.

Εγω απτην αλλη μονο στις ρυθμισεις το χρησιμοποιω, ποτε δε το χωνεψα. Ευχαριστω απλ :p

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro