[Επίσημο] iPhone 11 Pro | 11 Pro Max

Παπαρίτσες η Spigen, μου ήρθε το replacement (ζευγάρι πάλι), αλλά τα ίδια, προφανώς το μέγεθος είναι αυτό του X/XS, και απλά προσθέσανε μια ταμπέλα 11Pro. Αποτέλεσμα, κι οι δυο μπήκαν στραβά, η δεύτερη λίγο καλύτερα απ'την πρώτη, οπότε την κρατάω μέχρι να βρω άλλη. Εν τω μεταξύ, ενδιαφέρον στατιστικό, αφού χρησιμοποίησα 4 ως τώρα, οι 2 είχαν έντονα σημάδια εξαρχής (χαρακιές κλπ).

Μαλλον, οπως εγραψα πριν μερες, απλά πήρε το προηγουμενο μοντελο (X / XS) - στο οποιο δεν μπαινει το 11 (οπως διαπιστωσα) - και το μεγαλωσε περισσότερο απ οσο επρεπε με αποτελεσμα να ειναι μεγαλο ακόμα και για το 11 (αρα, ακομη περισσότερο για τα X / XS - για τα οποια το δινει συμβατο επισης).

Τρελο fail, απ οτι φαινεται.

Οσον αφορα τις φωτος, ειναι προφανες βρε παιδια, στις oled οθονες οι φωτος γενικα (ανεξαρητως HDR κλπ) λάμπουν.

Απο τοτε που πηρα το X, συνειδητοποιησα ποσο καλυτερα φαινονται εκει.

Οσον αφορα το μελλον, απ οτι διαβαζω, μαλλον η Apple δεν θα μας κανει τη χαρη για oled στα iPad και θα παει για mini LED (βλ. local dimming)...

Οσον αφορα τις φωτος, ειναι προφανες βρε παιδια, στις oled οθονες οι φωτος γενικα (ανεξαρητως HDR κλπ) λάμπουν.

Απο τοτε που πηρα το X, συνειδητοποιησα ποσο καλυτερα φαινονται εκει.

Οσον αφορα το μελλον, απ οτι διαβαζω, μαλλον η Apple δεν θα μας κανει τη χαρη για oled στα iPad και θα παει για mini LED (βλ. local dimming)...

Όχι, δεν είναι μόνο θέμα OLED, κοιτώντας δίπλα δίπλα την ίδια φωτό (με το ποτήρι στην προηγούμενη σελίδα) στο Photos και στο Flickr app στην ίδια οθόνη, υπάρχει σημαντικότατη διαφορά στα φωτεινά. Προφανώς είναι θέμα πληροφορίας HDR που χάνεται στη μεταφορά στο Flickr.

Όχι, δεν είναι μόνο θέμα OLED, κοιτώντας δίπλα δίπλα την ίδια φωτό (με το ποτήρι στην προηγούμενη σελίδα) στο Photos και στο Flickr app στην ίδια οθόνη, υπάρχει σημαντικότατη διαφορά στα φωτεινά. Προφανώς είναι θέμα πληροφορίας HDR που χάνεται στη μεταφορά στο Flickr.

Προφανώς. Και εγώ το ίδιο παρατήρησα. Μένει να δοκιμάσω τις ίδιες φωτό στην LG OLED να δω αν θα ενεργοποιηθεί το HDR, απλά επειδή είναι σε HEIC format, να δω με ποια πηγή θα την συνδέσω.

Καταρχήν όταν μιλάμε για oled το hdr είναι δεδομένο.

Πέραν τούτου πάντως, η oled, ακόμα και σε φωτός χωρίς hdr (κάποιες τις προτιμώ έτσι / πάντα για θέαση στο κινητό μιλάμε) είναι που κάνει τη μεγάλη διαφορά (στην οποία αναφερθηκα)

Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone 11 Pro | 11 Pro Max

Καταρχήν όταν μιλάμε για oled το hdr είναι δεδομένο.

Πέραν τούτου πάντως, η oled, ακόμα και σε φωτός χωρίς hdr (κάποιες τις προτιμώ έτσι / πάντα για θέαση στο κινητό μιλάμε) είναι που κάνει τη μεγάλη διαφορά (στην οποία αναφερθηκα)

Γενικά μια καλορυθμισμένη Oled κανει την διαφορά, απλά το HDR δίνει το κάτι παραπάνω το οποίο δεν μπορείς να αναπαράγεις στα non-hdr monitors (oled or not).

Ενας φιλος εδω στο γραφειο βαζει παντα glass screen protector και τα βαζει τελεια.
Nα φανταστειτε τον πειραζα τακτικα λεγοντας του ''κανενα καινουριο τζαμακι πηραμε''
Ειχε κανει παραγγελια διαφορα οπως και τα απαραιτητα τζαμακια του .... https://www.amazon.co.uk/gp/product/B07XJ94RT1/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s01?ie=UTF8&psc=1

Αny way, γιατι ηδη ειπα πολλα, απο σημερα φοραει και το δικο μου :) :) [πρωτη φορα]
Eίναι φοβερο και δεν φαινεται καθολου!
Αυτο που καταλαβα ειναι αυτος που κανει την τοποθετηση να βλεπει αριστα και να μην υπαρχει ιχνος σκονης

ps
Η τοποθετηση εγινε μεσα στο server room … no dust

Re: Απάντηση: [ Επίσημο ] iPhone 11 Pro | 11 Pro Max

Ενας φιλος εδω στο γραφειο βαζει παντα glass screen protector και τα βαζει τελεια.
Nα φανταστειτε τον πειραζα τακτικα λεγοντας του ''κανενα καινουριο τζαμακι πηραμε''
Ειχε κανει παραγγελια διαφορα οπως και τα απαραιτητα τζαμακια του .... https://www.amazon.co.uk/gp/product/B07XJ94RT1/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s01?ie=UTF8&psc=1

Αny way, γιατι ηδη ειπα πολλα, απο σημερα φοραει και το δικο μου :) :) [πρωτη φορα]
Αυτο που καταλαβα ειναι αυτος που κανει την τοποθετηση να βλεπει αριστα και να μην υπαρχει ιχνος σκονης

ps

Πως ειναι αυτο το full; Εχω ιδιο αλλης μαρκας αλλα δε τοχω βαλει ακομη.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Απάντηση: Re: Απάντηση: [ Επίσημο ] iPhone 11 Pro | 11 Pro Max

Πως ειναι αυτο το full; Εχω ιδιο αλλης μαρκας αλλα δε τοχω βαλει ακομη.

Να φανταστεις εγω που ημουν κατα εχω παθε πλακα, δεν καταλαβαινεις οτι ειναι protector
Μιλαω για το συγκεκριμενο γιατι δεν γνωριζω αλλα

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: [ Επίσημο ] iPhone 11 Pro | 11 Pro Max

Να φανταστεις εγω που ημουν κατα εχω παθε πλακα, δεν καταλαβαινεις οτι ειναι protector
Μιλαω για το συγκεκριμενο γιατι δεν γνωριζω αλλα

Με το μπαμπερ εχει θεμα;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: [ Επίσημο ] iPhone 11 Pro | 11 Pro Max

Με το μπαμπερ εχει θεμα;

Κανενα, θα ελεγα κιολας οτι ειναι καλυτερο με το τζαμακι

τελικά με τις τρίχες, τί γίνεται; Τυχαίο ήταν ή υπάρχει θέμα;

2 στα 2 προφανώς στατιστικά υποδηλώνει πρόβλημα παρτίδας (και τραγικό QC).

Άλλο δεν έχω δει από κοντά αλλά υποψιάζομαι ότι και άλλοι ισως έχουν το ίδιο θέμα και δεν το έχουν πάρει χαμπάρι.

Αναμένω την επόμενη παραλαβή (λογικά από άλλη παρτίδα) για να δω.

Στο δικο μου πάντως δεν είδα τίποτα, ούτε αυτός που μου έβαλε το τζαμάκι (εξίσου ψειρας με τον Συριο )

ps

Εγώ εβαλα ένα γερμανικό full γυαλί. Άψογο αλλά πανάκριβο (25 ευρώ).

Στο δικο μου πάντως δεν είδα τίποτα, ούτε αυτός που μου έβαλε το τζαμάκι (εξίσου ψειρας με τον Συριο )

Δε χρειάζεται να είσαι πολύ ψείρας για να δεις κατι τέτοιο:

(Btw αυτό ήταν μόνο ένα από τα 2 σημάδια (το πιο εμφανές) το δεύτερου / το πρώτο είχε μόνο ένα (ήταν καλό κομμάτι 😋 ))

Attachments

• jpeg image.jpg
    jpeg image.jpg
    182.2 KB · Views: 138

Δε χρειάζεται να είσαι πολύ ψείρας για να δεις κατι τέτοιο:

(Btw αυτό ήταν μόνο ένα από τα 2 σημάδια (το πιο εμφανές) το δεύτερου / το πρώτο είχε μόνο ένα (ήταν καλό κομμάτι ))

Νομίζω ότι ξεκάθαρα σε τρολαραν

2 στα 2 προφανώς στατιστικά υποδηλώνει πρόβλημα παρτίδας (και τραγικό QC).

Άλλο δεν έχω δει από κοντά αλλά υποψιάζομαι ότι και άλλοι ισως έχουν το ίδιο θέμα και δεν το έχουν πάρει χαμπάρι.

Αναμένω την επόμενη παραλαβή (λογικά από άλλη παρτίδα) για να δω.
Από που αγόρασες;
Στείλε μου πμ αν δεν επιτρέπεται από τη δεοντολογία.

Νομίζω ότι ξεκάθαρα σε τρολαραν

+ όσο ψάχνεις βρίσκεις ;)
Πάντως είναι γεγονός ότι τα στραβά συμβαίνουν κατά 90% σε αυτούς που ψειρίζουν την μαϊμού και δεν μιλαω μόνο για τα τεχνολογικά προϊόντα, ούτε για τον spcav φυσικά.