[Επίσημο] iPhone 11 Pro | 11 Pro Max

Re: Απάντηση: [ Επίσημο ] iPhone 11 Pro | 11 Pro Max

Τις εχουν κανει πιο λεπτες νομιζω τις δερματινες η ειναι ιδεα μου Maestro ?

Φαντάζομαι αν είχαν κανει κάτι τέτοιο, θα μας το'χαν κάνει ήδη κλύσμα από διαφημίσεις κλπ.. ("Our thinnest case, ever!"). Οπότε δε νομίζω.

Πάντως, περί δερμάτινης θήκης, να πω ότι είναι βασικό το πόσο καλά σου κάθεται το τηλέφωνο στο χέρι. Εμένα πχ στο 11Pro με βόλεψε, αλλά όταν την είχα στο XSMax τη γύρισα πίσω, αφού το γεγονός ότι το τηλέφωνο έκανε ήδη ακροβατικά στο χέρι μου (σε χρήση με το ένα χέρι), σε συνδυασμό με το κακό grip ήταν κίνδυνος - θάνατος (του κινητού).

Δε με κατάλαβες, δεν είπα ότι υπολείπονται. Απλά όλοι οι κατασκευαστές πλέον πέφτουν στην ίδια παγίδα, της τεράστιας ζήτησης από την πρώτη μέρα (άρα ανάγκης για κατασκευή σε διαφορετικά εργοστάσια, εκπτώσεις στο QC - τα νούμερα για τα οποία μιλάμε πλέον είναι ασύλληπτα), και βέβαια του ανταγωνισμού και της ανάγκης για "νεωτερισμούς" (εντός και εκτός εισαγωγικών), που κρύβουν κάθε φορά παγίδες (τζιχάντι μπαταρίες, κεραίες που δε δουλεύουν, και τώρα οθόνες που ραγίζουν)

Οπότε, δε νομίζω πως έχει νόημα να μην ικανοποιήσεις αυτό που θες περισσότερο (το λειτουργικό δηλαδή που σου ταιριάζει) για αυτό το λόγο και μόνο.

Δεν διαφωνω στη γενικη σκέψη σου, αλλα αν ειναι να δωσεις 1500 και η καθε Apple να σφυράει αδιάφορα, οσο και να ειναι τσαντίζεσαι κιολας. Ειδικά αν το προβλημα αυτο το εχουν και αλλοι και η εν λογω εταιρεια εχει κακό ιστορικο αναγνώρισης αστοχιών και καλυψης των.
Ποσους πρεπει να παρακαλέσει η να ξ χ σει (χιουμορ) ο Σύριος τώρα για να βγάλει ακρη? Θα βγάλει?

Δεν εχω παρατηρήσει κάτι τετοιο στον ανταγωνισμό για να είμαι ειλικρινής.

Κάτσε να δούμε πόσο αδιάφορα θα σφυρίξει, προφανώς αφορά συγκεκριμένες παρτίδες (πιο ψείρας από μένα δεν υπάρχει, θα το'χα δει αν ήταν!). Το πιθανότερο είναι να παίξει recall, αλλά για να το κάνουν αυτό θα πρέπει να τους φλομώσει ο κόσμος στα επίσημα complaints.

Ενδεικτικό πάντως του πόσο τελευταίας στιγμής είναι όλα, είναι το γεγονός ότι τις δυο φορές που αγόρασα iPhone ηλεκτρονικώς απ'το Apple Store, έφτασε σπίτι μου και τις δυο κατευθείαν από το εργοστάσιο στην Κίνα, δε μεσολάβησε αμερικανική αποθήκη ή κάτι τέτοιο.

Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone 11 Pro | 11 Pro Max

Επιτέλους! Επιβεβαιώνω, μόλις την έβαλα.

Ειναι σιγουρο αυτο;; Γιατι σε μενα με το 11 , ναι μεν μπορω αι βλεπω δεξια και επανω σε τι αναλυση και σε τι frame το εχω βαλει , αλλα δεν μπορω να τα αλλαξω απο εκει!!

Ειναι σιγουρο αυτο;; Γιατι σε μενα με το 11 , ναι μεν μπορω αι βλεπω δεξια και επανω σε τι αναλυση και σε τι frame το εχω βαλει , αλλα δεν μπορω να τα αλλαξω απο εκει!!

Ναι, αλλάζει κάθε φορά που πατάς πάνω στην ένδειξη (iPhone 11 pro).

Όποιος έχει το Midnight Green μην ασχοληθεί με καμία άλλη θήκη εκτός της leather/Forest Green

ps
a. άντε και το bumperάκι
b. από κοντά η θήκη είναι macράν καλύτερη

View attachment 164961

https://www.youtube.com/watch?v=0jpVWYMSy38

Και πολυ αντεξε το μπαμπερακι... ;)

Μεγεια!

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Νταξ, αν δεν είσαι φλωροΑμερικανακι βγάζεις άκρη (το λέω γιατί διάβασα πολλούς στο Αμερικα που τα έσκασαν σαν ηλίθιοι για να τους αλλάξουν καινούργιο κινητό / απίστευτα πραγματα, αντί να ζητήσουν συγνώμη, ζητάνε λεφτά!).

Ακόμα και στην Ελλάδα βγάζεις άκρη εφόσον απευθύνεσαι σε αξιοπρεπή καταστήματα (αν τα χα πάρει από istorrm σίγουρα δεν θα είχα βγάλει άκρη πχ).

Αναφέρομαι φυσικά στα 2 που πήρα και επέστρεψα (αναίμακτα).

Τώρα αν τα προβλήματα συνεχίσουν και στις επόμενες παρτίδες, ειλικρινά δεν ξέρω αν θα βγει άκρη (γιατί φυσικά το mode θα είναι ¨δεν μπορεί κοτζάμ Apple να έχει κάνει τέτοια πατάτα, σίγουρα φταίει ο χρήστης¨. Πραγματικά αυτή η νοοτροπία με ξεπερνάει. Τους σκας ένα σκασμό λεφτά, έχουν κάνει πατάτα και αντί να ζητήσουν συγνώμη σου ζητάνε και τα ρέστα (βγάζοντας σε τρελό ή ψεύτη)).

Ο ανταγωνισμός προφανώς παίζει σε πολύ χαμηλότερα επίπεδα τιμής (τα χούμε ξαναπεί, είναι αστείο να συγκρίνουμε την επίσημη τιμή λιανικής ενός iPhone η οποία δεν πέφτει ποτέ πριν βγει νέο μοντέλο και ταυτίζεται πρακτικά με την street price με ενός Samsung του οποίου η street price, σχεδόν με το καλημέρα, είναι απείρως χαμηλότερη από την επίσημη λιανική).

Και όπως είπε και ο Μαέστρος, μόνο με επίσημα complaints βάζουν μυαλό (από τη στιγμή που δυστυχώς παραμένουν η πρώτη επιλογή για πολλούς (λόγω λειτουργικού)).

Με την ευκαιρία, η χθεσινή σχετικά καλή εντύπωση από το support της Apple, όσον αφορά την επαγγελματική αντιμετώπιση και όχι το αποτέλεσμα (γιατί τελικά δηλώνουν άγνοια επίσημα για το θέμα ακόμη), χάλασε τελικά καθώς ούτε το transcript του chat μου έστειλαν (όπως είχαν πει) και τελικά έκαναν και μπάχαλο και το case number του ticket (μου έδωσαν 2 διαφορετικά ενώ επέμεναν ότι είναι μόνο ένα).

Με 13.1.2 ειμαι και δεν αναφερει για beta καπου. Εξαλλου φαινεται σε τι αναλυση ειμαι και σε τι frame ...
Απλα δεν μπορω να τα αλλαξω απο εκει...

μαλλον εχεις μπερδευτει, μιλαμε για την beta της 13.2 και οχι για την 13.1.2, εκει εχει προστεθει η νεα ρυθμιση

μαλλον εχεις μπερδευτει, μιλαμε για την beta της 13.2 και οχι για την 13.1.2, εκει εχει προστεθει η νεα ρυθμιση

Sory , εχετε δικιο!!!

Πως ακριβώς λειτουργεί το Deep Fusion και η διαφορά από το Smart HDR:

But in the background, Deep Fusion is doing quite a lot of work and operating much differently than Smart HDR. Here’s the basic breakdown:

By the time you press the shutter button, the camera has already grabbed four frames at a fast shutter speed to freeze motion in the shot and four standard frames. When you press the shutter it grabs one longer-exposure shot to capture detail.
Those three regular shots and long-exposure shot are merged into what Apple calls a “synthetic long.” This is a major difference from Smart HDR.
Deep Fusion picks the short-exposure image with the most detail and merges it with the synthetic long exposure. Unlike Smart HDR, Deep Fusion merges these two frames, not more — although the synthetic long is already made of four previously-merged frames. All the component frames are also processed for noise differently than Smart HDR, in a way that’s better for Deep Fusion.
The images are run through four detail processing steps, pixel by pixel, each tailored to increasing amounts of detail — the sky and walls are in the lowest band, while skin, hair, fabrics, and so on are the highest level. This generates a series of weightings for how to blend the two images — taking detail from one and tone, color, and luminance from the other.
The final image is generated.

https://www.theverge.com/2019/10/1/...ion-camera-mode-iphone-11-pro-max-ios-13-beta

Sent from my iPad using Tapatalk

Για αυτό καταπίνει την μνήμη και κάνουν τα πάντα reload , προσωπικά θεωρώ αδιανόητο να δίνεις τόσα χρήματα για μια συσκευή και

α) να σημαδεύεται απο του πουθενά
β)να μην επαρκεί η μνήμη και οι εφαρμογές να κάνουν reload συνεχώς (υπάρχει πιθανότητα να είναι θεμα iOS)

Οπως το βλέπω εγώ φέτος η Apple το παρακανε, προς το παρών δεν πρόκειται να το πάρω θα μέινω με το XS Max και βλέπουμε.

Για αυτό καταπίνει την μνήμη και κάνουν τα πάντα reload , προσωπικά θεωρώ αδιανόητο να δίνεις τόσα χρήματα για μια συσκευή και

α) να σημαδεύεται απο του πουθενά
β)να μην επαρκεί η μνήμη και οι εφαρμογές να κάνουν reload συνεχώς (υπάρχει πιθανότητα να είναι θεμα iOS)

Οπως το βλέπω εγώ φέτος η Apple το παρακανε, προς το παρών δεν πρόκειται να το πάρω θα μέινω με το XS Max και βλέπουμε.

Τι εννοείς ότι καταπίνει την μνήμη; Μια χαρά σφαίρα πάει και δεν κάνουν περισσότερο reload οι εφαρμογές από ότι με το Xs.
Ότι bugs υπάρχουν, διορθώνονται (είμαι 13.2 beta 2 και έχουν λυθεί τα περισσότερα θεματάκια).

Τι εννοείς ότι καταπίνει την μνήμη; Μια χαρά σφαίρα πάει και δεν κάνουν περισσότερο reload οι εφαρμογές από ότι με το Xs.
Ότι bugs υπάρχουν, διορθώνονται (είμαι 13.2 beta 2 και έχουν λυθεί τα περισσότερα θεματάκια).

Δεν ξέρω αν διορθώνονται τα bugs, και δεν είπα οτι δεν πάει σφαίρα αλλά το reload μετά απο χρήση της καμερας ήταν εμφανέστατο σε φίλου που δοκίμασα οπως επίσης και τα διάφορα μικρά σημαδάκια στην οθόνη του απο το πουθενά.

Σε αυτό που δοκίμασα εγώ έκαναν reload καμία σχέση με το XS, 13.1.2 και τα δύο (αυτό εμένα μου δείχνει έλλειψη μνήμης ram).

Οπως έγραψα πιο πάνω τα reload είναι πολύ πιθανόν να διορθωθούν στο επόμενο iOS αλλά τα σημάδια δεν φεύγουν.

Δεν ξέρω αν διορθώνονται τα bugs, και δεν είπα οτι δεν πάει σφαίρα αλλά το reload μετά απο χρήση της καμερας ήταν εμφανέστατο σε φίλου που δοκίμασα οπως επίσης και τα διάφορα μικρά σημαδάκια στην οθόνη του απο το πουθενά.

Σε αυτό που δοκίμασα εγώ έκαναν reload καμία σχέση με το XS, 13.1.2 και τα δύο (αυτό εμένα μου δείχνει έλλειψη μνήμης ram).

Οπως έγραψα πιο πάνω τα reload είναι πολύ πιθανόν να διορθωθούν στο επόμενο iOS αλλά τα σημάδια δεν φεύγουν.

Για την οθόνη δεν ξέρω γιατί του έβαλα κατευθείαν tempered glass. Για τα reload όμως δεν παρατήρησα κάτι περίεργο. Και προφανώς δεν είναι θέμα ram. Άλλωστε το deep fusion είναι ενεργοποιημένο μόνο στην τελευταία beta (άρα δεν ευθύνεται αυτό για τα reload που είδες στον φίλο σου).