[Επίσημο] iPhone 11 Pro | 11 Pro Max

Φυσικά και δεν ευθύνεται το Deep Fusion για τα reload, τεσπα θέλω να πιστευω οτι με την 13.2 θα διορθωθεί η κατάσταση.

Κοίτα αν είναι να δίνουμε 1300+ και να τρέχουμε απο την πρώτη μέρα να βάλουμε protectors μην τυχόν και σημαδευτεί τότε κάτι δεν παεί καλά.

Φυσικά και δεν ευθύνεται το Deep Fusion για τα reload, τεσπα θέλω να πιστευω οτι με την 13.2 θα διορθωθεί η κατάσταση.

Κοίτα αν είναι να δίνουμε 1300+ και να τρέχουμε απο την πρώτη μέρα να βάλουμε protectors μην τυχόν και σημαδευτεί τότε κάτι δεν παεί καλά.

Για την οθόνη, ίσως είναι θέμα παρτίδας, ίσως κατασκευαστικό λόγω νέου gorilla glass (μάλλον το πρώτο).

Σχετικα με την οθονη, τεινω να πιστεψω ότι το θεμα είναι γενικο (γιατι παιζει σε πολλες χωρες, απ οτι φαινεται) και απλως οι περισσότεροι δεν το εχουν δει ή δεν εχουν ασχοληθεί (πχ πιστεύοντας πιθανον ότι το εκαναν οι ιδιοι).

Γι αυτο φοβάμαι ότι θα περασει στο τελος στο ντούκου (και αυτό είναι πραγματι απαραδεκτο, αν συμβεί).

Το πρόβλημα είναι ότι μονο κατοπιν εορτης μπορούμε να ειαστε σιγουροι αν αυτό που αγοράζουμε είναι προβληματικό ή όχι (και τοτε είναι αργα γιατι αντε να βρεις το δικιο σου μετά).

Συριε, αν το θέμα είναι γενικό, αποκλείεται να περάσει στο ντούκου. Στα προϊόντα της Apple υπάρχει overexposure όχι μόνο στα θετικά αλλά και στα αρνητικά, ειδικά στα τελευταία που μαζεύουν περισσότερα clicks. Η χαρά και του τελευταίου YouTuber είναι να κάνει expose ένα Apple gate.

Re: Απάντηση: [ Επίσημο ] iPhone 11 Pro | 11 Pro Max

Συριε, αν το θέμα είναι γενικό, αποκλείεται να περάσει στο ντούκου. Στα προϊόντα της Apple υπάρχει overexposure όχι μόνο στα θετικά αλλά και στα αρνητικά, ειδικά στα τελευταία που μαζεύουν περισσότερα clicks. Η χαρά και του τελευταίου YouTuber είναι να κάνει expose ένα Apple gate.

Εξήγησα τους λόγους γιατί μπορεί να περάσει στο ντούκου.

Αν ήταν κάτι άλλο, προφανώς και θα ήταν πολύ πιο δύσκολο να συμβεί κάτι τέτοιο.

Σκέψου απλώς και την δίκη σου περίπτωση: Μέχρι πριν μερικές μέρες έλεγες ότι το δικό σου δεν είχε το πρόβλημα. Πλέον, διαβάζοντας και τον φίλο παραπάνω, λες ότι δεν ξέρεις (γιατί έβαλες τζαμάκι).

Φαντάσου τι θα γίνεται με την πλειοψηφία που δεν καταλαβαίνει τι γίνεται.

Επίσης η Apple για να παραδεχτεί κάτι πρέπει να μην έχει άλλη λύση (και εδώ η λύση είναι απλή: το γρατζουνισε ο χρήστης / και γι αυτό κανεις δεν μπορεί να είναι σίγουρος, ούτε ο ίδιος ο χρήστης (ειδικά αν δεν είναι πολύ ψαγμένος). Και εάν το κάνει (το παραδεχτεί) συνήθως το κάνει αργά.

Ρε σύ, είναι απλό: θα αρχίσουν να χαράζουν τις οθόνες των Iphone στο YouTube για να δουν ποσό εύκολα γίνεται σε σχέση με τα περσινά. Εδώ στο παρελθόν τα έβαζαν σε μπλέντερ, στις γρατζουνιές θα κολλήσουν;
Αν είναι γενικό το θέμα, θα φανεί πολύ γρήγορα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: [ Επίσημο ] iPhone 11 Pro | 11 Pro Max

Σκέψου απλώς και την δίκη σου περίπτωση: Μέχρι πριν μερικές μέρες έλεγες ότι το δικό σου δεν είχε το πρόβλημα. Πλέον, διαβάζοντας και τον φίλο παραπάνω, λες ότι δεν ξέρεις (γιατί έβαλες τζαμάκι).

ΥΓ. Το δικό μου το είχα μερικές μέρες γυμνό πριν βάλω τζαμάκι (όπως ξέρεις ) και μέχρι να του βάλω δεν έπαθε τίποτα. Βέβαια, δεν το έβαλα σε καμία τσέπη με κλειδιά.

Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone 11 Pro | 11 Pro Max

Μα το έχουν κάνει, και υποτίθεται ότι είναι πιο ανθεκτικό από πριν....περίεργο.

Στο βίντεο έχει ξεφύγει πάντως....γίνεται όλο και καλύτερο.

https://youtu.be/tHFw2K-8AII

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Στο βίντεο όντως είναι πολύ βελτιωμένο, ειδικά στη σταθεροποίηση.

Παίδες, δεν έχετε καταλάβει μάλλον ακριβώς το πρόβλημα (κατανοητό ίσως, ως ένα βαθμό, καθώς είναι λίγο περίεργο).

Ως επι το πλείστον, δεν μιλάμε για βαθιές γρατζουνιές αλλά για οριακά αντιληπτές με την αφή, μερικές φορές σαν εσωτερικά σημάδια ή ακόμα και «μουτζούρες» που εμφανίζονται με μηδαμινή τριβή (πχ με ρούχο και σε καμία περίπτωση δεν μιλάμε για κλειδιά κλπ).

Είναι σαν fail κάποιου coating το οποίο επιτρέπει την παραπάνω τύπου φθορά.

Τα scratch tests τα έχω δει εδώ και πολύ καιρό. Είτε έχουν γίνει σε μη προβληματικά κομμάτια είτε (εικάζω το πιθανότερο) δείχνουν ότι το παραπάνω fail του coating έχει επίδραση μόνο σε ελαφρές γρατζουνιές και δεν επηρεάζει την αντοχή του γυαλιού σε πολυ σκληρά χτυπήματα (όπως αυτά του τεστ).

ΥΓ Τάκη: Επειδη σε ξέρω, ακόμα και να μην υπήρχε τον θέμα, θα έβαζα στοίχημα ότι το δικό σου έχει τουλάχιστον 2 3 σημάδια 😋

Re: Απάντηση: [ Επίσημο ] iPhone 11 Pro | 11 Pro Max

Συριε, επειδή σε ξέρω, άμα κολλήσεις δεν ξεκολλας

Με τι ακριβώς έχω κολλήσει;

Με ένα πρόβλημα που έχω δει να συμβαίνει μπροστά στα ματια μου 2 φορές και το οποίο αναφέρει ένα σωρό κόσμος για ένα πανάκριβο κινητό του οποίου ο κατασκευαστής, μέχρι στιγμής, σφυρίζει αδιάφορα;

Ή επειδή ασχολούμαι να γίνει όσο πιο γνωστό γίνεται (με claims στην Apple, μεταξύ άλλων) και κατανοητό απ ολους (πχ εδώ στο φόρουμ) ώστε να τύχουμε (όλοι / και εσυ μεταξύ αυτών προφανώς) στοιχειώδους σεβασμού από έναν προμηθευτή τον οποίο κάνουμε χρυσό κάθε χρόνο;

Αν αυτά τα θεωρείς κόλλημα, κανένα πρόβλημα. Εγώ απλά το θεωρώ υποχρέωση μου ως καταναλωτή.

Btw Μην ξεχνάς ότι εγώ δεν έχω πληρώσει, προς το παρόν, τίποτα για το 11.

Αν εσυ κάποια στιγμή στο μέλλον βγάλεις το τζαμάκι και ανακαλύψεις γρατζουνιές και στο ενδιάμεσο η Apple έχει βγάλει κάποιο προγραμμα ανάκλησης, μάλλον θα χαίρεσαι που κάποιοι σαν εμένα είχαν φάει κόλλημα με αποτελεσμα εσυ να μπορείς να αλλάξεις το κινητό σου χωρίς κόστος.

Παίδες, δεν έχετε καταλάβει μάλλον ακριβώς το πρόβλημα (κατανοητό ίσως, ως ένα βαθμό, καθώς είναι λίγο περίεργο).

Ως επι το πλείστον, δεν μιλάμε για βαθιές γρατζουνιές αλλά για οριακά αντιληπτές με την αφή, μερικές φορές σαν εσωτερικά σημάδια ή ακόμα και «μουτζούρες» που εμφανίζονται με μηδαμινή τριβή (πχ με ρούχο και σε καμία περίπτωση δεν μιλάμε για κλειδιά κλπ).

Είναι σαν fail κάποιου coating το οποίο επιτρέπει την παραπάνω τύπου φθορά.

Τα scratch tests τα έχω δει εδώ και πολύ καιρό. Είτε έχουν γίνει σε μη προβληματικά κομμάτια είτε (εικάζω το πιθανότερο) δείχνουν ότι το παραπάνω fail του coating έχει επίδραση μόνο σε ελαφρές γρατζουνιές και δεν επηρεάζει την αντοχή του γυαλιού σε πολυ σκληρά χτυπήματα (όπως αυτά του τεστ).

ΥΓ Τάκη: Επειδη σε ξέρω, ακόμα και να μην υπήρχε τον θέμα, θα έβαζα στοίχημα ότι το δικό σου έχει τουλάχιστον 2 3 σημάδια 

Πάντως, αυτές οι οριακά (ή και καθόλου) αντιληπτές απ'την αφή γρατζουνιές υπήρχαν από εποχής Χ. Όταν είδα την απογοητευτική εικόνα της οθόνης του μετά από 6-7 μήνες χρήσης, χωρίς την παραμικρή τούμπα, χωρίς τριβές πουθενά, και με φροντίδα και προδερμ, αποφάσισα ότι πλέον υπάρχει ανάγκη για τζαμάκι. Μιλάμε για γκρατζουνίες που δε φαίνονταν, παρά μόνο αν το έβαζες υπο κλίση σε καλό φως. Αλλά όταν φαίνονταν, ήταν τόσο πολλές που αναρωτήθηκα αν κάποιος κάθε βράδυ έπαιρνε το κινητό μου και έπαιζε χόκευ...

Μπάη δε γουέη, για κάποιο λόγο που ακόμα ψάχνω να βρω, έχω το ίδιο θέμα (πολλές, και μάλιστα έντονες γρατζουνιές στο κάτω μέρος της οθόνης) στο iPad Pro 13". Το οποίο από την πρώτη μέρα είναι μέσα στη θήκη-folio της Αpple. Έχω σκεφτεί μια κι έχω Apple Care να πάω να ζητήσω αλλαγή, αλλά ο τρόπος που εμφανίστηκαν χωρίς πτώση με προβληματίζει για το αν θα ξανασυμβεί μετά.

Απάντηση: Re: Απάντηση: [ Επίσημο ] iPhone 11 Pro | 11 Pro Max

Με τι ακριβώς έχω κολλήσει;

Με ένα πρόβλημα που έχω δει να συμβαίνει μπροστά στα ματια μου 2 φορές και το οποίο αναφέρει ένα σωρό κόσμος για ένα πανάκριβο κινητό του οποίου ο κατασκευαστής, μέχρι στιγμής, σφυρίζει αδιάφορα;

Ή επειδή ασχολούμαι να γίνει όσο πιο γνωστό γίνεται (με claims στην Apple, μεταξύ άλλων) και κατανοητό απ ολους (πχ εδώ στο φόρουμ) ώστε να τύχουμε (όλοι / και εσυ μεταξύ αυτών προφανώς) στοιχειώδους σεβασμού από έναν προμηθευτή τον οποίο κάνουμε χρυσό κάθε χρόνο;

Αν αυτά τα θεωρείς κόλλημα, κανένα πρόβλημα. Εγώ απλά το θεωρώ υποχρέωση μου ως καταναλωτή.

Btw Μην ξεχνάς ότι εγώ δεν έχω πληρώσει, προς το παρόν, τίποτα για το 11.

Αν εσυ κάποια στιγμή στο μέλλον βγάλεις το τζαμάκι και ανακαλύψεις γρατζουνιές και στο ενδιάμεσο η Apple έχει βγάλει κάποιο προγραμμα ανάκλησης, μάλλον θα χαίρεσαι που κάποιοι σαν εμένα είχαν φάει κόλλημα με αποτελεσμα εσυ να μπορείς να αλλάξεις το κινητό σου χωρίς κόστος.

I rest my case ;)

Sent from my iPad using Tapatalk

Πάντως, αυτές οι οριακά (ή και καθόλου) αντιληπτές απ'την αφή γρατζουνιές υπήρχαν από εποχής Χ. Όταν είδα την απογοητευτική εικόνα της οθόνης του μετά από 6-7 μήνες χρήσης, χωρίς την παραμικρή τούμπα, χωρίς τριβές πουθενά, και με φροντίδα και προδερμ, αποφάσισα ότι πλέον υπάρχει ανάγκη για τζαμάκι. Μιλάμε για γκρατζουνίες που δε φαίνονταν, παρά μόνο αν το έβαζες υπο κλίση σε καλό φως. Αλλά όταν φαίνονταν, ήταν τόσο πολλές που αναρωτήθηκα αν κάποιος κάθε βράδυ έπαιρνε το κινητό μου και έπαιζε χόκευ...

Μπάη δε γουέη, για κάποιο λόγο που ακόμα ψάχνω να βρω, έχω το ίδιο θέμα (πολλές, και μάλιστα έντονες γρατζουνιές στο κάτω μέρος της οθόνης) στο iPad Pro 13". Το οποίο από την πρώτη μέρα είναι μέσα στη θήκη-folio της Αpple. Έχω σκεφτεί μια κι έχω Apple Care να πάω να ζητήσω αλλαγή, αλλά ο τρόπος που εμφανίστηκαν χωρίς πτώση με προβληματίζει για το αν θα ξανασυμβεί μετά.

Κοιτα, δεν ξέρω αν μιλάμε για τον ίδιο τύπο φθοράς (μάλλον ομως ναι).

Τα σημάδια που λέω εγώ πάντως δεν θέλουν αναγκαστικά καλό φως για να φανούν. Απλά μπορεί να μη φαίνονται υπό γωνιές.

Το θέμα πάντως είναι ότι άλλο να συμβαίνει μετά από μήνες χρήσης και άλλο μετά από μερικά λεπτά μπροστά στα ματια σου!

Εγώ πάντως δεν είχα ποτέ τέτοιο θέμα με όλα τα iPhones μέχρι σήμερα (και το ίδιο λένε και οι περισσότεροι στο επίσημα νήμα που προανάφερα).

ΥΓ Από περιέργεια και μόνο, θα κοιτάξω με την πρώτη ευκαιρία με πολύ προσοχή και το 11αρι iPad Pro.

Τώρα που το σκέφτομαι, θυμήθηκα το XR της γυναίκας.

Μερικές μέρες χωρίς τζαμάκι (αλλά με χρήση για την οποία δεν μπορώ να είμαι 100% σίγουρος / βλ. γυναικεία τσάντα κλπ) και η οθόνη είχε γεμίσει ελαφρές γρατζουνιές.

Δεν είναι όμως σαν αυτές που λέω εγώ (αυτές φαινονται συνήθως σαν να είναι κάτω από την οθόνη) αλλά πολύ πιο εμφανείς (έστω και υπό γωνιές) / μάλλον σαν αυτές που λες εσυ.

Όποτε πιθανότατα δεν είναι η ίδια περίπτωση.