Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: [ Επίσημο ] iPhone 12 Pro | 12 Pro Max
Άουτς.
Με βλέπω να μένω άλλο ένα χρόνο με το 11.
Άουτς.
Με βλέπω να μένω άλλο ένα χρόνο με το 11.
αυτος ειναι προφανως ο λογος που δεν βαλανε 120 Hz φετος... με τα νεα modem του χρονου, μαλλον θα εχoυμε καλυτερη αποδοση και αυτονομια, κι εκει θα δουμε και τα 120 Hz
Λιγο αργα παει η απλ παντως.... τι θα πρωτοδουμε του χρονου η μαλλον ποτε θα δουμε...
120 Hz
portless
notchless
foldable
ικανοποιητικη αυτονομια
... σε μια συσκευη ?
Δεν νομίζω ότι αξίζει να κάνεις αναβάθμιση από το 11.ΙΜΗΟ αδιάφορα όλα πέραν της αυτονομίας.
Όσο για το notch, χίλιες φορές η υλοποίηση τώρα όπου ξεκάθαρα σου λέει ότι αποχαιρετάς ένα κομμάτι της οθόνης, παρά αυτή η αμήχανη τρύπα.
Τα 120 Hz, πολύ κακό για το τίποτα, χίλιες φορές να το άλλαζαν με μεγαλύτερη αυτονομία. Τώρα βέβαια δεν έκαναν κανένα από τα δυο..
Δεν νομίζω ότι αξίζει να κάνεις αναβάθμιση από το 11.
By the way μια ωραία εφαρμογή χρήσης του lidar:
https://www.macrumors.com/2020/10/24/iphone-12-pro-can-measure-someones-height/
Αν δεν κάνω λάθος αναφέρεται στην ενσωματωμένη εφαρμογή measure.
ΙΜΗΟ αδιάφορα όλα πέραν της αυτονομίας.
Όσο για το notch, χίλιες φορές η υλοποίηση τώρα όπου ξεκάθαρα σου λέει ότι αποχαιρετάς ένα κομμάτι της οθόνης, παρά αυτή η αμήχανη τρύπα.
Τα 120 Hz, πολύ κακό για το τίποτα, χίλιες φορές να το άλλαζαν με μεγαλύτερη αυτονομία. Τώρα βέβαια δεν έκαναν κανένα από τα δυο..
Δεν νομίζω ότι αξίζει να κάνεις αναβάθμιση από το 11.
Ο Ιάσωνας έχει νομίζω το πρόγραμμα αντικατάστασης της apple.
Εμφανίστηκαν τα πρώτα benchmarks του iPhone 12 - Το ταχύτερο τηλέφωνο που έχει κατασκευαστεί .
Αφήνει πίσω τα ισχυρότερα Android τηλέφωναhttps://unboxholics.com/news/tech/79821-emfanistikan-ta-prota-benchmarks-tou-iphone-12-to-tachytero-tilefono-pou-echei-kataskevastei
Εγω λόγω και πρεσβυωπίας δεν μπορώ με μικρο κινητό πια!
Αλλωστε αν θες και τη καλύτερη φωτογραφική φέτος, είναι μονόδρομος το μαξ.
Συνήθεια ειναι, μη φοβάσαι![]()
Review με τρίποδο σε studio;
Incremental διαφορές με το 11pro. Όποιες διαφορές προκύπτουν κυρίως από software.
Κατά τα άλλα, λίγο πιο fanboy από την ijustine.
Incremental, αλλά υπάρχουν διάφορες.
Απλά εάν έχεις το 11pro και δεν ενδιαφέρεσαι για night mode/ deep fusion σε όλες τις κάμερες, μπορείς να περιμένεις άνετα ένα χρόνο.
Το review πάντως μια χαρά ήταν, και ο άνθρωπος προφανώς δεν είναι άσχετος με το αντικείμενο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.