[Επίσημο] iPhone 12 Pro | 12 Pro Max

αυτος ειναι προφανως ο λογος που δεν βαλανε 120 Hz φετος... με τα νεα modem του χρονου, μαλλον θα εχoυμε καλυτερη αποδοση και αυτονομια, κι εκει θα δουμε και τα 120 Hz

Λιγο αργα παει η απλ παντως.... τι θα πρωτοδουμε του χρονου η μαλλον ποτε θα δουμε...

120 Hz
portless
notchless
foldable
ικανοποιητικη αυτονομια

... σε μια συσκευη ?

Λιγο αργα παει η απλ παντως.... τι θα πρωτοδουμε του χρονου η μαλλον ποτε θα δουμε...

120 Hz
portless
notchless
foldable
ικανοποιητικη αυτονομια

... σε μια συσκευη ?

ΙΜΗΟ αδιάφορα όλα πέραν της αυτονομίας.

Όσο για το notch, χίλιες φορές η υλοποίηση τώρα όπου ξεκάθαρα σου λέει ότι αποχαιρετάς ένα κομμάτι της οθόνης, παρά αυτή η αμήχανη τρύπα.

Τα 120 Hz, πολύ κακό για το τίποτα, χίλιες φορές να το άλλαζαν με μεγαλύτερη αυτονομία. Τώρα βέβαια δεν έκαναν κανένα από τα δυο..

Όσο για το notch, χίλιες φορές η υλοποίηση τώρα όπου ξεκάθαρα σου λέει ότι αποχαιρετάς ένα κομμάτι της οθόνης, παρά αυτή η αμήχανη τρύπα.

Τα 120 Hz, πολύ κακό για το τίποτα, χίλιες φορές να το άλλαζαν με μεγαλύτερη αυτονομία. Τώρα βέβαια δεν έκαναν κανένα από τα δυο..
Δεν νομίζω ότι αξίζει να κάνεις αναβάθμιση από το 11.

Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone 12 Pro | 12 Pro Max

Ο Ιάσωνας έχει νομίζω το πρόγραμμα αντικατάστασης της apple.

Τα 120 πάντως κάνουν διαφορα στο ipad (λογικό).

Τώρα στην οθονουλα του κινητού, ναι, δε το θεωρώ τόσο σημαντικό.

Re: Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone 12 Pro | 12 Pro Max

Ο Ιάσωνας έχει νομίζω το πρόγραμμα αντικατάστασης της apple.

Αυτό, αλλιώς εννοείται δε θα το σκεφτόμουν καν. Ενώ οι διαφορές είναι σημαντικότερες από τις διαφορές ΧS από Χ ή 11pro από XS, δε νομίζω ότι θα έμπαινα στη διαδικασία πώλησης κλπ. Ενώ μ'αυτό το πρόγραμμα, που -σε αμερικανικα δεδομένα- το iPhone σου κοστίζει όσο δυο lunch breaks κάθε μήνα, η Apple μας έχει δέσει για τα καλά :D.

Εμφανίστηκαν τα πρώτα benchmarks του iPhone 12 - Το ταχύτερο τηλέφωνο που έχει κατασκευαστεί .

Αφήνει πίσω τα ισχυρότερα Android τηλέφωναhttps://unboxholics.com/news/tech/79821-emfanistikan-ta-prota-benchmarks-tou-iphone-12-to-tachytero-tilefono-pou-echei-kataskevastei

Μπορεί να μην έχει μεγάλη μπαταρία , οθόνη 120 Hz , να έχει υπερβολικά μεγάλο νοτς αλλά τουλάχιστον είναι το ταχύτερο στα benchmark! Επίσης έχει την καλύτερη αδιαβροχοποίηση στα 6 μέτρα βάθος , κάτι τέτοιο διάβασα.:p

Να τα λέμε αυτά για να μην αγχώνονται οι φαν της Apple ότι υποτιμάμε τα κινητά της αγαπημένης τους εταιρείας.

Εγω λόγω και πρεσβυωπίας δεν μπορώ με μικρο κινητό πια!

Αλλωστε αν θες και τη καλύτερη φωτογραφική φέτος, είναι μονόδρομος το μαξ.
Συνήθεια ειναι, μη φοβάσαι:p

Την καλύτερη φωτογραφική σε iphone υποθέτω ότι εννοείς και όχι γενικά.:p

Review με τρίποδο σε studio;

Incremental διαφορές με το 11pro. Όποιες διαφορές προκύπτουν κυρίως από software.

Κατά τα άλλα, λίγο πιο fanboy από την ijustine.

Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone 12 Pro | 12 Pro Max

Review με τρίποδο σε studio;

Incremental διαφορές με το 11pro. Όποιες διαφορές προκύπτουν κυρίως από software.

Κατά τα άλλα, λίγο πιο fanboy από την ijustine.

Incremental, αλλά υπάρχουν διάφορες.
Απλά εάν έχεις το 11pro και δεν ενδιαφέρεσαι για night mode/ deep fusion σε όλες τις κάμερες, μπορείς να περιμένεις άνετα ένα χρόνο.
Το review πάντως μια χαρά ήταν, και ο άνθρωπος προφανώς δεν είναι άσχετος με το αντικείμενο.

Re: Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone 12 Pro | 12 Pro Max

Incremental, αλλά υπάρχουν διάφορες.
Απλά εάν έχεις το 11pro και δεν ενδιαφέρεσαι για night mode/ deep fusion σε όλες τις κάμερες, μπορείς να περιμένεις άνετα ένα χρόνο.
Το review πάντως μια χαρά ήταν, και ο άνθρωπος προφανώς δεν είναι άσχετος με το αντικείμενο.

Ελάχιστες.
Ας περιμένουμε λίγο να δούμε εάν θα βελτιωθεί με τα επόμενα updates.
Μέχρι στιγμής πάντως, στο video επί παραδείγματι, το HDR περισσότερα προβλήματα δημιουργεί παρά λύνει. Υπερβολικό halo και υπερέκθεση σε σημείο που το βίντεο στο 11pro ηταν καλύτερο. Στις φωτογραφίες, εάν φτιάξεις στο Post την υπερέκθεση πάλι, έχει περισσότερη λεπτομέρεια. Παρότι οι σένσορες είναι ακριβώς οι ίδιοι, δείχνει να υπάρχει μια διαφορά σε οπτικά και φυσικά το IPU.

Για τον reviewer, ξεκινάει με αξίωμα, πως ανεξαρτήτως του τι κάνουν οι υπόλοιποι κατασκευστές και το τι λένε οι υπόλοιποι reviewers οι περισσότεροι φωτογράφοι χρησιμοποιούν iphone. Επίσης εδώ και 3 χρόνια δεν έχει κάνει review σε καμία συσκευή πέραν των Iphone. Αν και η μεθοδολογία του είναι περίεργη, το πρόβλημα είναι πως το μόνο του μέτρο σύγκρισης είναι τα προηγούμενα.