Για βάλε μια συγκριτικη για το πως θα φαίνεται σε zoomed vs normal mode για εμάς τους πρεσβιωπες.
Sent from my iPad using Tapatalk
Δύσκολα μου βάζεις, θα το προσπαθήσω!
Για βάλε μια συγκριτικη για το πως θα φαίνεται σε zoomed vs normal mode για εμάς τους πρεσβιωπες.
Sent from my iPad using Tapatalk
Εν τω μεταξύ, η σιλικονατη θήκη πολύ premium αίσθηση. Και αρκετά συμμαζεμένη σε σχέση με τις παλιές. Το γεγονος δε ότι δίνει σήμα για το χρώματα στο τηλέφωνο είναι τελειως άχρηστο μεν, ιδιαίτερα ψαρωτικο δε, τελείως Apple feature.
Και πολύ ωραίο κοντραστ το plum με το μπλε, όπως αναμενόταν.
![]()
Βέβαια το γνωστό πρόβλημα με τα χνούδια παραμένει.
Πολύ άμορφη όντως η σιλικονατη θήκη , την Leather την εχεις δει καθολου ;
και κατι άλλο, ξέρετε αν τα Apple iPhone Leather Wallet with MagSafe κολλάνε μονο στης Apple Θήκες; η μπορούμε να τα βγάλουμε και σε άλλες ;
H leather θα είναι σίγουρα πιο όμορφη και ισως ακόμα πιο μαζεμένη, αλλά θα έχει πρόβλημα με τον μαγνήτη του MagSafe, αφού θα αρχίσει να εμφανίζει δαχτυλίδι από πίσω.
Τα wallets δε νομίζω να κολλάνε σωστά σε μη MagSafe θήκες. Δεν είναι τυχαίο το ότι ακόμα και η Apple που προσέχει τόσο πολύ την εμφάνιση, έχει βάλει στις διαφανείς πλαστικές της αυτό ανεκδιήγητο αδιαφανές δαχτυλίδι, ακριβώς επειδή προφανώς χρειάζεται άλλος ένας μαγνήτης για να δουλέψουν σωστά τα MagSafe αξεσουάρ.
ωραίο το πορτραίτο... πολυ φυσικό το bokeh, μάλλον λόγω μεγέθους αισθητήρα.
...και δεν θόλωσε και τα μαλλιά της όπως το προηγούμενο. (Χαιρετισμούς να δώσεις!)
Είμαι υπέρ του Face ID 100%
Λόγω όμως COVID-19 θα έπρεπε να έχουν προσθέσει στα καινούρια μοντέλα και touch ID γιατί με τις μάσκες αναγκαζόμαστε να πληκτρολογούμε συνέχεια το password
Την τεχνολογία την είχαν[iPad Air 4]
Κάπως έτσι. Τα σχέδια του κάθε iPhone θεωρώ δεδομένο ότι έχουν οριστικοποιηθεί κάνα χρόνο πριν ήδη. Κι εγώ θα το'θελα να υπάρχει ένα touchID αλλά λογικά από του χρόνου.
Θεωρώ ότι δεν προλαβαίνουν να αλλάξουν την γραμμή παραγωγής εκατοντάδων εκκατομυρίων κομματιών σε τόσο σύντομο διάστημα ούτε είναι συμφέρον για κάτι που είναι προσωρινό.
Κάπως έτσι. Τα σχέδια του κάθε iPhone θεωρώ δεδομένο ότι έχουν οριστικοποιηθεί κάνα χρόνο πριν ήδη. Κι εγώ θα το'θελα να υπάρχει ένα touchID αλλά λογικά από του χρόνου.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.