[Επίσημο] iPhone 12 Pro | 12 Pro Max

Από μπαταρία απολύτως ικανοποιημένος, από χτες στις 6 το απόγευμα που τελείωσε η φόρτιση δεν το έχω αφήσει από τα χέρια μου. Έχω κάνει set up as new, άρα άπειρα downloads, άπειρα logins, έχω κάνει βιντεοκλήσεις, έχω βγάλει βίντεο, έχω κάνει processing videos και photos, γράψει όλα τα ποστς στο AVclub, δοκιμάσει παιχνίδια, παραγγείλει πίτσες, κλπ κλπ. Είναι 1 το μεσημέρι και είμαι ακόμα στο 30%, εννοείται χωρίς να φορτίσω τη νύχτα.

Και μιλάμε για την πρώτη φόρτιση.

Last edited by a moderator:
αυτο το συνδυασμό χρωμάτων έχω παραγγείλει και εγώ. σε άκουσα και πήρα το max. το βλέπω λίγο μεγάλο αλλά πανέμορφο.

Καλορίζικο!!!

Εν τω μεταξύ, η σιλικονατη θήκη πολύ premium αίσθηση. Και αρκετά συμμαζεμένη σε σχέση με τις παλιές. Το γεγονος δε ότι δίνει σήμα για το χρώματα στο τηλέφωνο είναι τελειως άχρηστο μεν, ιδιαίτερα ψαρωτικο δε, τελείως Apple feature.

Και πολύ ωραίο κοντραστ το plum με το μπλε, όπως αναμενόταν.

Βέβαια το γνωστό πρόβλημα με τα χνούδια παραμένει.

Ωραία θήκη! Δεν είχα δει αυτό το χρωμα...

Last edited by a moderator:
Πολύ άμορφη όντως η σιλικονατη θήκη , την Leather την εχεις δει καθολου ;
και κατι άλλο, ξέρετε αν τα Apple iPhone Leather Wallet with MagSafe κολλάνε μονο στης Apple Θήκες; η μπορούμε να τα βγάλουμε και σε άλλες ;

Re: Απάντηση: [ Επίσημο ] iPhone 12 Pro | 12 Pro Max

Πολύ άμορφη όντως η σιλικονατη θήκη , την Leather την εχεις δει καθολου ;
και κατι άλλο, ξέρετε αν τα Apple iPhone Leather Wallet with MagSafe κολλάνε μονο στης Apple Θήκες; η μπορούμε να τα βγάλουμε και σε άλλες ;

H leather θα είναι σίγουρα πιο όμορφη και ισως ακόμα πιο μαζεμένη, αλλά θα έχει πρόβλημα με τον μαγνήτη του MagSafe, αφού θα αρχίσει να εμφανίζει δαχτυλίδι από πίσω.

Τα wallets δε νομίζω να κολλάνε σωστά σε μη MagSafe θήκες. Δεν είναι τυχαίο το ότι ακόμα και η Apple που προσέχει τόσο πολύ την εμφάνιση, έχει βάλει στις διαφανείς πλαστικές της αυτό ανεκδιήγητο αδιαφανές δαχτυλίδι, ακριβώς επειδή προφανώς χρειάζεται άλλος ένας μαγνήτης για να δουλέψουν σωστά τα MagSafe αξεσουάρ.

H leather θα είναι σίγουρα πιο όμορφη και ισως ακόμα πιο μαζεμένη, αλλά θα έχει πρόβλημα με τον μαγνήτη του MagSafe, αφού θα αρχίσει να εμφανίζει δαχτυλίδι από πίσω.

Τα wallets δε νομίζω να κολλάνε σωστά σε μη MagSafe θήκες. Δεν είναι τυχαίο το ότι ακόμα και η Apple που προσέχει τόσο πολύ την εμφάνιση, έχει βάλει στις διαφανείς πλαστικές της αυτό ανεκδιήγητο αδιαφανές δαχτυλίδι, ακριβώς επειδή προφανώς χρειάζεται άλλος ένας μαγνήτης για να δουλέψουν σωστά τα MagSafe αξεσουάρ.

Μάλιστα κατάλαβα, έχουμε δρόμο μπροστά μας ... και εμένα τα δακτυλίδια στις clear δείχνουν περίεργα ..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Μερικές φωτό από τη βόλτα μας, σε σχετικά χαμηλό φως, μια ώρα πριν νυχτώσει. Επεξεργασμένες με το auto στο μαμίσιο Photos, δε μπήκα σε λεπτομέρειες στις ρυθμίσεις ακόμα.

Untitled by Iason Konstantzos, on Flickr

Untitled by Iason Konstantzos, on Flickr

Portrait by Iason Konstantzos, on Flickr

ωραίο το πορτραίτο... πολυ φυσικό το bokeh, μάλλον λόγω μεγέθους αισθητήρα.

Γιάννη φυσικό είναι το bokeh, δεν έχω ενεργοποιήσει portrait mode. Λόγω του μεγαλύτερου μήκους στον τηλεφακό, μια χαρά δουλεύει χωρίς τα μπλιμπλίκια!!! O αισθητήρας του τηλεφακού εξάλλου ομίζω δεν είναι μεγαλύτερος, μόνο της βασικής wide.

...και δεν θόλωσε και τα μαλλιά της όπως το προηγούμενο. (Χαιρετισμούς να δώσεις!)

Χαιρετισμούς back! Άντε να δούμε ποτέ θα βγει η χώρα από την καραντίνα να έρθουμε μια βόλτα να σας δούμε...

Είμαι υπέρ του Face ID 100%
Λόγω όμως COVID-19 θα έπρεπε να έχουν προσθέσει στα καινούρια μοντέλα και touch ID γιατί με τις μάσκες αναγκαζόμαστε να πληκτρολογούμε συνέχεια το password
Την τεχνολογία την είχαν[iPad Air 4]

Είμαι υπέρ του Face ID 100%
Λόγω όμως COVID-19 θα έπρεπε να έχουν προσθέσει στα καινούρια μοντέλα και touch ID γιατί με τις μάσκες αναγκαζόμαστε να πληκτρολογούμε συνέχεια το password
Την τεχνολογία την είχαν[iPad Air 4]

Θεωρώ ότι δεν προλαβαίνουν να αλλάξουν την γραμμή παραγωγής εκατοντάδων εκκατομυρίων κομματιών σε τόσο σύντομο διάστημα ούτε είναι συμφέρον για κάτι που είναι προσωρινό.

Κάπως έτσι. Τα σχέδια του κάθε iPhone θεωρώ δεδομένο ότι έχουν οριστικοποιηθεί κάνα χρόνο πριν ήδη. Κι εγώ θα το'θελα να υπάρχει ένα touchID αλλά λογικά από του χρόνου.

Πολύ βολικό το touchid στο iPad Air 2020 , με έχει βολέψει πολυ .. θα μπορούσε να υπήρχε και στα 12 !

Sent from my iPhone using Tapatalk

Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone 12 Pro | 12 Pro Max

Θεωρώ ότι δεν προλαβαίνουν να αλλάξουν την γραμμή παραγωγής εκατοντάδων εκκατομυρίων κομματιών σε τόσο σύντομο διάστημα ούτε είναι συμφέρον για κάτι που είναι προσωρινό.

Κάπως έτσι. Τα σχέδια του κάθε iPhone θεωρώ δεδομένο ότι έχουν οριστικοποιηθεί κάνα χρόνο πριν ήδη. Κι εγώ θα το'θελα να υπάρχει ένα touchID αλλά λογικά από του χρόνου.

Το πιθανοτερο ειναι να βρισκονται μπροστα πανω απο 2 χρονια.
Σιγουρα το σκεφτηκαν αλλα δεν θα ηταν εφικτο να το κανουν, τοσο συντομα.