[Επίσημο] iPhone 12 Pro | 12 Pro Max

Όταν δεν έχει χωρητικότητα η μπαταρία και 1 nm να είναι ο επεξεργαστής δεν την βγάζεις την ημέρα. Το απέδειξε και το iphone SE που παρότι έχει μικροσκοπική οθόνη στις 4-5 ώρες λειτουργίας βγαίνει εκτός.

το πιο πιθανο ειναι φετος να εχουν μικροτερη αυτονομια (ελαχιστα) απο τα περσυνα αντιστοιχα.

Πχ το 11 pro max εχει λιγο μεγαλυτερη μπαταρια απο το φετινο, παλιοτερο επεξεργαστη , ιδια refresh rate, 4G.
Το φετινο, μαλλον λογω 5G (εκει που δουλευει) ισως καταναλωνει περισσοτερη ενεργεια, παροτι νεας τεχνολογιας επεξεργαστη.

Πιθανολογω ελαχιστα μικροτερη αυτονομια (μια ωρα περιπου)....
Εγω που εχω τωρα το 11 pro max βγαζω ανετα 1.5 μερες με μετρια καταναλωση , ανετα 1 μερα με βαρια χρηση (με κανενα αλλο δεν εβγαζα ανετα τη μερα με παρομοια χρηση).
Με το νεο υπολογιζω να βγαινει παλι η μερα με βαρια χρηση, αλλα οριακα....

αυτος ειναι και λογος (μαλλον) που δε βαλανε 120 Hz.... η αυτονομια.

Πχ το note 10 plus που ειχα , ειχε καλυτερη αυτονομια σε σχεση με το νεοτερο note 20 plus .
Το ιδιο και με το oneplus 7t pro VS oneplus 8 pro (se 120 Hz)

αυτο ενισχυεται και απο το οτι η apple δεν ανεφερε τιποτα σχετικα στη παρουσιαση.

αλλα αυτο ειναι αναμενομeνο και φυσικα οχι τοσο σημαντικο μιας και τα προηγουμενα ειχαν τρομερη αυτονομια.

To 5g θα έχουμε τη δυνατότητα να το απενεργοποιουμε; Δεν έχω εμπειρία από iPhone για αυτό και ρωτάω. Πχ στα Android μπορείς να επιλεξεις αν θα δουλεύει το 3g ή το 4g.

Στην Αμερική ξεκινήσανε η αποστολές για το 12 και το 12 pro ( τυχεροί ) , παρασκευή θα τα εχουν ! https://9to5mac.com/2020/10/18/iphone-12-orders-now-shipping/?fbclid=IwAR2eW-wXxZDKqB0hNw6V7bT89xXMsYZ_cENrUqVPrxU-HZFqptz2p6DVVFw
μήπως να αλλάξω την παραγγελία για το 12 pro max;
αν και πέρυσι το 11 pro max απο Κωτσόβολο το ειχα πάρει και 3 ημέρες νωρίτερα , επειδή μεσολαβούσε Π.Σ !

Στην Ελλάδα μόνο "εκδήλωση ενδιαφέροντος" μπορούμε να κάνουμε έτσι δεν είναι; Το έκανα στην istorm. Επομένως φαντάζομαι ότι όταν έρθουν θα επικοινωνήσει κάποιος μαζί μου για να αγοράσω.

Δυστυχώς φαίνεται ότι θ αργήσουν, ναι.

Και ποιος ξέρει πόσο ελεύθερα θα κυκλοφορούμε Δεκέμβρη μήνα.

Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone 12 Pro | 12 Pro Max

Στην Ελλάδα μόνο "εκδήλωση ενδιαφέροντος" μπορούμε να κάνουμε έτσι δεν είναι; Το έκανα στην istorm. Επομένως φαντάζομαι ότι όταν έρθουν θα επικοινωνήσει κάποιος μαζί μου για να αγοράσω.

Εγω στο Κωτσο είχα κανει εκδήλωση ενδιαφέροντος, με πήρανε 16 και προχωρήσαμε στην παραγγελία κανονικά για το 12 pro max , άσχετο βέβαια αν θα τα έχουμε κανονικα στην ημερομηνία που λένε, δλδ 13 Νοεμ .

Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone 12 Pro | 12 Pro Max

Καλά Χριστούγεννα δηλαδή (εδώ, σε σας μπορεί και χειρότερα...!)
γιατι τόσο χάλια ; εχεις μαθει κατι γιατί θ αργήσουνε όσο πολύ ;

Re: Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone 12 Pro | 12 Pro Max

Εγω στο Κωτσο είχα κανει εκδήλωση ενδιαφέροντος, με πήρανε 16 και προχωρήσαμε στην παραγγελία κανονικά για το 12 pro max , άσχετο βέβαια αν θα τα έχουμε κανονικα στην ημερομηνία που λένε, δλδ 13 Νοεμ .

Σε χρέωσαν για την παραγγελία αυτή ;

Re: Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone 12 Pro | 12 Pro Max

γιατι τόσο χάλια ; εχεις μαθει κατι γιατί θ αργήσουνε όσο πολύ ;

Δεν έχω μάθει τίποτα (πως θα μπορούσα άλλωστε). Απλά βλέπω τι γίνεται με τα μικρά Pro, που ήδη αν τα παραγγείλεις σήμερα είναι σχεδόν ένα μήνα μετά από αυτό που έλεγαν. Πόσο μάλλον τα max που θα έχουν και μεγαλύτερη ζήτηση. Μιλάω πάντα για ΗΠΑ (όπου παραδοσιακά η προσφορά είναι τεράστια).

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone 12 Pro | 12 Pro Max

Σε χρέωσαν για την παραγγελία αυτή ;

Τι εννοείς αν "Με χρέωσαν ; παραπανω χρηματα; αν οχι αυτο , ναι βγάλανε τιμη μου στείλανε και το συμβόλαιο κανονικά , αγόρασα και έναν φορτιστή 20w , μπήκε παραγγελία και αυτος, μου δώσανε και αριθμό παραγγελίας και εξέλιξη αυτής ..

Τι εννοείς αν "Με χρέωσαν ; παραπανω χρηματα; αν οχι αυτο , ναι βγάλανε τιμη μου στείλανε και το συμβόλαιο κανονικά , αγόρασα και έναν φορτιστή 20w , μπήκε παραγγελία και αυτος, μου δώσανε και αριθμό παραγγελίας και εξέλιξη αυτής ..

Ναι ακριβώς αυτό. Κανονική χρέωση εννοώ.

Το ότι σε χρέωσαν δε σημαίνει ότι υπάρχει εξέλιξη στην αποστολή συσκευών. Δεν έχουν δλδ ενημέρωση.

Είναι σταθερή τακτική της συγκεκριμένης αλυσίδας και άλλων.

Ο λόγος δλδ που προχώρησαν από την εκδήλωση ενδιαφέροντος σε παραγγελία ήταν δυστυχώς μόνο για να σε χρεώσουν και να σε δεσμεύσουν.