Yperion
AVClub Fanatic
Όταν δεν έχει χωρητικότητα η μπαταρία και 1 nm να είναι ο επεξεργαστής δεν την βγάζεις την ημέρα. Το απέδειξε και το iphone SE που παρότι έχει μικροσκοπική οθόνη στις 4-5 ώρες λειτουργίας βγαίνει εκτός.
Πραγματικά, τα πιστεύεις αυτά που γράφεις;
Πρώτο unboxing
https://twitter.com/duanrui1205/status/1318144105982042112?s=20
Sent from my iPad using Tapatalk
Στην Ελλάδα μόνο "εκδήλωση ενδιαφέροντος" μπορούμε να κάνουμε έτσι δεν είναι; Το έκανα στην istorm. Επομένως φαντάζομαι ότι όταν έρθουν θα επικοινωνήσει κάποιος μαζί μου για να αγοράσω.
γιατι τόσο χάλια ; εχεις μαθει κατι γιατί θ αργήσουνε όσο πολύ ;Καλά Χριστούγεννα δηλαδή (εδώ, σε σας μπορεί και χειρότερα...!)
Εγω στο Κωτσο είχα κανει εκδήλωση ενδιαφέροντος, με πήρανε 16 και προχωρήσαμε στην παραγγελία κανονικά για το 12 pro max , άσχετο βέβαια αν θα τα έχουμε κανονικα στην ημερομηνία που λένε, δλδ 13 Νοεμ .
γιατι τόσο χάλια ; εχεις μαθει κατι γιατί θ αργήσουνε όσο πολύ ;
Σε χρέωσαν για την παραγγελία αυτή ;
Τι εννοείς αν "Με χρέωσαν ; παραπανω χρηματα; αν οχι αυτο , ναι βγάλανε τιμη μου στείλανε και το συμβόλαιο κανονικά , αγόρασα και έναν φορτιστή 20w , μπήκε παραγγελία και αυτος, μου δώσανε και αριθμό παραγγελίας και εξέλιξη αυτής ..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.