Πως θα αλλάξεις την a7 iii δηλαδή για το Iphone 12;
Ποιά ήταν η διαφορά σε σχέση με το 11 που θεωρείς ότι μπορεί να αντικαταστήσει την a7;
ηδη εκανα το πρωτο βημα , για να μεινει κανα φραγκο ... προφανως αν ηταν αλλες εποχες θα μπορουσα να συντηρησω και τα 2 "συστηματα¨.
Αλλα για την ωρα, επειδη πια δεν εχω αυτη την δυνατοτητα και χρησιμοποιω ελαχιστα τις σονυ, εδωσα ηδη την a7 iii και τους φακους για μια a6400 και μου εμειναν λεφτα για το 12.
Αργοτερα , αν χρειαστει θα φυγει η σονυ.
Αυτο που μου ελλειπε κυριως ηταν η καλη ευρυγωνια καμερα και ειδικα το οτι δεν ειχε fusion/night shot σ αυτην και στην τριτη καμερα επισης.
Στο βιντεο επισης εχει καλυτερη αποδοση στα σκοτεινα και αναμενεται κι αλλη βλετιωση στο pro max (αυτο που ειδαμε ηταν απο το απλο 12 pro.)
Tελος εχει το Lidar που δινει εξτρα δυνατοτητες για καλυτερο portrait που μ ενδιαφερει αρκετα και ειδκα το βραδυ (εκει που το 11 υστεριει)
Δεν λεω οτι θα φτασει στα επιπεδα μιας Full frame, αλλα με λιγη προσπαθεια (βλ. focos) και με τη νεα προσθηκη αυτη του lidar , θα εχει σιγουρα καλυτερα αποτελεσματα σ αυτο το τoμεα, οπως και στη βραδυνη εστιαση .
αν βαλεις και το dolby vision 4k 60p (οι sony δεν εχουν καν απλο 4k 60p ), το γλυκο εδεσε
για μενα!