[Επίσημο] iPhone 12 Pro | 12 Pro Max

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone 12 Pro | 12 Pro Max

Μπα και εμένα μου έρχονται 256αρια αύριο / μεθαύριο

Αυτή τη φορά βλέπω γενικώς έρχονται όλα (512αρια δεν ξερω, βέβαια, δεν έχω ασχοληθεί)

Πολλά θα πάρεις;

Την οθόνη μπροστά δεν φοβάσαι μην την χαράξει;

Στάλθηκε από το note20ultra χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εκεί που το περίμενα από Γενικη Ταχυδρομική . Το βρήκα Acs! αλλά αν δεν ήξερα τον ίδιο που την έχει δεν επερνα ποτέ τον ποτών συσκευή σήμερα. Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι γίνετε στης κουριερ !!!

Τελικά πανέμορφο και το graphite από κοντά. Όπως και το pacific , πάντως έχω πάρει ολα τα iphone από το πρώτο φυσικα και μετά , τέτοια premium συσκευή δεν έχω ξαναπιάσει στα χέρια μου ! Καλοριζικα σε ολους !
Μπήκε και το τζαμάκι από zagg και θήκη ( μεγάλη βέβαια αλλά μ αρέσουνε ) της pelican από αμαζον Αμερική !

f7f448db4d06e2995b91c2a2197fdfdb.jpg

9e78a46fc4539686172b241d54320d5d.jpg

376b25cfcc390f8cd8c48039d0f16113.jpg

a380da6630ca053fa08f55e0b9c3d0bf.jpg

05d499a1f76c71421eedda14e5753e95.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Νομίζω αυτό είναι λίγο πιο premium, σίγουρα πιο κομψό και δεν θέλει και (Zagg) θήκη 😋

Καλορίζικο 😉

Attachments

• BED0B12A-CDBD-4CC8-9B0E-1B0D4AE84CA5.jpeg
    BED0B12A-CDBD-4CC8-9B0E-1B0D4AE84CA5.jpeg
    63.3 KB · Views: 134
Νομίζω αυτό είναι λίγο πιο premium, σίγουρα πιο κομψό και δεν θέλει και (Zagg) θήκη

Καλορίζικο

Την θήκη την βάζω όταν πάω για τρέξιμο η έχω εξωτερικές δουλειές περισσότερο. Η συγκεκριμένη ( pelican) είναι σε δυο κομμάτια όποτε είναι εύκολο το βάλε βγάλε. Ευχαριστώ

Sent from my iPhone using Tapatalk

Με γειές στους νέους!

Πάντως, για όποιον ψάχνει ποιοτική και προστατευτική διάφανη θήκη χωρίς να είναι τεράστια (ούτε βέβαια και ultra-thin), προτείνω την Spigen Quartz Hybrid . Στα μάτια μου δεν υπολείπεται σε τίποτα της μαμίσιας, αντίθετα, λόγω του ότι δεν κουβαλάει μαγνήτη, είναι πολύ πιο όμορφη. Την έχει βάλει η σύζυγος στο άσπρο και ο συνδιασμός είναι πανέμορφος.

61dVGAC5oDL._AC_SL1000_.jpg

Μου φάνηκε (σε φωτό που έβλεπα στο κινητό πρόχειρα / πιθανόν να έκανα και λάθος) λίγο πιο χοντρή από την Liquid Crystal (εξ ου και τσίμπησα την τελευταία).

Σε κάθε περίπτωση, η πρώτη / πρόχειρη θα είναι. Μετά θα βρεθούν πραγματικά λεπτές που να μην καταστρέφουν το design του κινητού (αν και το φετινό (καλύτερο) design είναι πολύ πιο «ευπαθές» σε σχέση με τα προηγούμενα (καμπύλες άκρες))

ΩΩΩ μεγειες!!! Βλεπω δεν το φοβηθηκες το δερμα, ε;

Tάκη παντα εχω μια δερματινη και μια silicone
Tην δερματινη την προτιμω γιατι μπαινει ευκολα στην τσεπη του jean
Προς το παρον και μαλλον και στο μελλον δεν με βλεπω να την χρησιμοποιω παρα μονο σε καποια δραστηριοτητα.
Ειναι διαμαντακι το 12 και ειναι κριμα να το κρυβουμε.

ps
Oσο για την eSIM ειχαν κανει λαθος και μου εστειλαν το καινουριο QR code χωρις να το εχουν ενεργοποιημενο.
Μου ειπαν οτι τις επομενες ωρες θα το κανουν, για να δουμε.
Εκλεψαν πολυ απο τον χρονο μου σημερα, ειναι ντροπη τους το πιο απλο πραγμα να μην γινετε σε χρονο τετε.

Μου φάνηκε (σε φωτό που έβλεπα στο κινητό πρόχειρα / πιθανόν να έκανα και λάθος) λίγο πιο χοντρή από την Liquid Crystal (εξ ου και τσίμπησα την τελευταία).

Αν τσεκάρεις στο site, είναι επί της ουσίας ίδιες. Περιέργως η δική σου έχει αμελητέα μεγαλύτερες τις δυο μεγάλες διαστάσεις και αμελητέα μικρότερο πάχος. Αλλά