Το macro στην φωτογραφία των κινητών θα είναι το δυνατό τους σημείο και οι κατασκευαστές πρέπει να το αξιοποιήσουν. Ο μικρός αισθητήρας δίνει αβαντα λόγω πολύ μεγάλου βάθους πεδίου.
Άλλη μία κοντινή:
View attachment 185714
Πέραν του μικρού αισθητήρα που βοηθάει στο βάθος πεδίου, το μικρό μέγεθος του κινητού σε συνδυασμό με το μικρό του βάρος, σημαίνει ότι πλέον μπορείς να το τοποθετήσεις και να πάρεις πλάνα από σημεία που με μία μηχανή απλά δεν θα μπορούσες να το κάνεις. Η ποιότητα δεν φτάνει σαφώς έναν καλό εξοπλισμό, αλλά έχεις πλέον περισσότερες δυνατότητες για πιο δημιουργικά πλάνα.
Ένα άλλο μεγάλο θετικό του νέου iphone είναι αδιαμφισβήτητα η μπαταρία του. Παρότι δεν έχω το max, είναι ήδη πολύ καλύτερο από το xs max με 92% battery health που είχα, και γενικά η μπαταρία του φαίνεται να κρατάει πολύ.
Επίσης, ένα άλλο πρόβλημα που είχα με το xs max, αυτό της υπερθέρμανσης και του dimming της οθόνης φαίνεται να έχει βελτιωθεί πάρα πολύ. Σε γενική χρήση το κινητό δεν ζεσταίνεται καθόλου, η οθόνη του εξακολουθεί να είναι φωτεινή σε εξωτερικούς χώρους με ηλιοφάνεια και γενικά φαίνεται η διαφορά της φωτεινότητας σε σχέση με το xs.
Εκεί που ζορίζεται κάπως, είναι κατά την φωτογράφηση. Όλη η επεξεργαστική ισχύς του A15 φαίνεται ότι χρησιμοποιείται για αυτόν το σκοπό.
Βλέπω μεγάλες διαφορές σε σχέση με το xs max σε όλα τα επίπεδα, οπότε θα έλεγα ότι για όποιον έχει xs max ή παλαιότερα μοντέλα, η αναβάθμιση σίγουρα αξίζει, Δεν είμαι σίγουρος ποια θα είναι η άποψη κατόχων 11/12.
Φίλε είμαι ακριβώς στην ΙΔΙΑ φάση.
Είμαι με το XS Max εδώ και 3 χρόνια και είναι η πρώτη συσκευή που κρατάω τόσο.
Είχα συνηθίσει να κάνω αλλαγή κάθε χρόνο ή max στα 2 (μόνο μία φορά) αλλά βλεποντας το 11 και το 12 μόλις κυκλοφόρησαν δεν ένιωσα την ίδια ανάγκη για αλλαγή όπως παλιότερα.
Φέτος θεωρώντας ότι το 13 είναι η πιο ώριμη εκδοχή της υπάρχουσας σχεδίασης και με όλα τα καλούδια που έχουν προστεθεί χρόνο με το χρόνο συν την άψογη μπαταρία του 13 , θα προχωρήσω και εγώ σε αλλαγή.
Επίσης με την έλευση του 14 που σύμφωνα με τις φήμες θα είναι ριζικά ανανεωμένο εξωτερικά , δε θα είμαι στην "πίεση" για αλλαγή τηλεφώνου από την πρώτη μέρα (έχοντας κλείσει 4 χρόνια με την ίδια συσκευή) και θα μπορώ να περιμένω μερικούς μήνες ώστε να δω αν υπάρχουν παιδικές ασθένειες πριν πάρω κάποια απόφαση.
Στο Γαλλικό αμαζον υπάρχει το pro max σε κάποια χρώματα άμεσα διαθέσιμο, στο χρυσό και στο μπλε.
Κανονισε να το ανοιξουμε στο καναλι youtube του Avclub παρεα με takisSot και Γιαννη ΣπυρουΚαλά μιλάμε για ύψιστη κ@λοφαρδία.
Χθες το βράδυ έκανα την παραγγελία από το Γαλλικό για το μπλε Pro Max 128GB και η διαθεσιμότητα που έλεγε ήταν για τέλος Οκτώβρη.
Και σήμερα βλέπω πριν λίγο mail με παράδοση την ερχόμενη εβδομάδα.
ΜΟΛΙΣ χρεώθηκε η κάρτα μου.
Πιστεύω να παραλάβω ίσως και μέσα στη βδομάδα με UPS express!!
Να σαι καλα , μολις την αλλαξα απο το γερμανικο στο γαλλικο 2-9 θα ειναι εδω λεει , για να δουμε !!Στο Γαλλικό αμαζον υπάρχει το pro max σε κάποια χρώματα άμεσα διαθέσιμο, στο χρυσό και στο μπλε.
Αυτό ήταν , ξεπούλησαν!!Στο Γαλλικό αμαζον υπάρχει το pro max σε κάποια χρώματα άμεσα διαθέσιμο, στο χρυσό και στο μπλε.
Ρε γμτ δεν το προλαβα, μονο ενα pro max βλεπω ακομα διαθεσιμο.Στο Γαλλικό αμαζον υπάρχει το pro max σε κάποια χρώματα άμεσα διαθέσιμο, στο χρυσό και στο μπλε.
Στο γαλλικο και εσυ η σε αλλο Amazon ?Παραγγελία μετά τις 12 το βράδυ χθες (ουσιαστικά σήμερα) , και πριν λίγο μου έστειλαν και αριθμό UPS express. Κοιτα να δεις που μπορεί να παραλάβω και αύριο.
ΑΠΙΘΑΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!
Και δεν το πήρες ?Ρε γμτ δεν το προλαβα, μονο ενα pro max βλεπω ακομα διαθεσιμο.
BTW τυχαια το προσεξες ή εχεις καποια υπηρεσια που σε ειδΚαι δεν την αλλαξες
28/09/2021 | 28/09/2021 | Amazon.fr |
Γαλλικό , το έχει πάρει ΗΔΗ η UPS και βγάζει αύριο παράδοση. Ελλάς , Γαλλία , συμμαχία.Στο γαλλικο και εσυ η σε αλλο Amazon ?
Και δεν το πήρες ?
Εμενα μολις εγινε δέσμευση απο την καρτα το ποσο .
Παιζει να το εχω και μεχρι Σάββατο !
28/09/2021 28/09/2021 Amazon.fr
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.