[Επίσημο] iPhone 13 Pro | 13 Pro Max

Οντως μεγαλες αλλαγες στις μπαταρίες.

iPhone 13 mini: 2,406 mAh
iPhone 13: 3,227 mAh
iPhone 13 Pro: 3,095 mAh
iPhone 13 Pro Max: 4,352 mAh

iPhone 12 mini: 2,227 mAh
iPhone 12: 2,815 mAh
iPhone 12 Pro: 2,815 mAh
iPhone 12 Pro Max: 3,687 mAh

OFF TOPIC
Παλικαρια, δεν κανονιζετε να ερθετε στα γενεθλια του Avclub την αλλη Παρασκευη να βρεθουμε απο κοντα, οι περισσοτεροι με το νεο τους 13αρι; 😀

https://avclub.gr/index.php?threads/15α-Γενέθλια-avclub.175710/
Μακαρι να ήμουνα εκει Αθήνα , απο τους πρώτους θα ρχομουν , θα ήθελα πολυ να σας γνωρίσω και από κοντά , λογου δουλειάς και απόστασης δεν προλαβαίνω , κάποια στιγμη θα μου κατσει π θα παει ,,καλα να περάσετε !

• Like
Reactions: takisot
αφου το παραδεχεται και ο ανταγωνισμος για την διαρκεια της μπαταριας....μαλλον εκαναν καλη δουλεια εκει στο κουπερτινο

Νομίζω πάντως ότι για πρώτη φορά με τα νέα 13αρια pro είναι τόσο ξεκάθαρη η υπεροχή των Iphones σε σχέση με τα flagships των άλλων εταιριών, και θα έλεγα ότι για πρώτη φορά αξίζει 100% τα χρήματα που ζητάει το 13 pro, έως τολμώ να πω ότι είναι και VFM πλέον!! Κορυφαία κατασκευή και αδιαβροχοποίηση, κορυφαίες κάμερες και ειδικά στο κομμάτι του βίντεο είναι απόλυτος κυρίαρχος της αγοράς, κορυφαία οθόνη 120hz (ίσως η καλύτερη της αγοράς), ο καλύτερος επεξεργαστής της αγοράς με διαφορά, η καλύτερη μπαταρία της αγοράς, το καλύτερο face ξεκλείδωμα της αγοράς, 5 χρόνια day one εγγυημένα upddates και άλλα πολλά, αν εξαφάνιζαν με κάποιο μαγικό τρόπο και το Notch (που μίκρυνε ευτυχώς φέτος) δεν θα έβρισκα ούτε ένα σημείο να γκρινιάξω. Συνολικά μόνο καλό κάνει αυτό στον ανταγωνισμό και σε εμάς τους καταναλωτές.

Τα καλά του μικρού μεγέθους του Pro, σε συνδυασμό με την δυνατότητα να κάνει focus στα 2cm:

[url=https://flic.kr/p/2mw1cxi]Inside the Shell by Nek, on Flickr[/URL]

Τραβηγμένη με το κινητό να είναι τοποθετημένο μέσα στο κοχύλι. Νομίζω είναι αρκετά αξιόλογο το αποτέλεσμα.

μου ελειψε το σχετικα μικρο μεγεθος του απλου PRO... ειναι και πιο ελαφρυ .

Μολις τελειωσα το στησιμο, δεν καταλαβε τιποτα απο θερμοκρασιες κλπ. Η μπαταρια βραχος.

Τα 120 hz τα καταλαβαινεις, αλλα δεν τα θεωρω απαραιτητα... αφου υπαρχουν ομως μια χαρα.
IMG_0244.jpgIMG_0245.jpgIMG_0246.jpg

το cinematic για πρωτη υλοποιηση εντυπωσιακα καλο.

Η μεταβαση στην εστιαση γινεται ομαλα και κυριως μπορεις οποια στιγμη θελεις ν αλλαξεις το σημειο εστιασης... κατι που κανενα κινητο ή μηχανη δεν μπορει να το κανει.
Τα 1080p δεν ειναι ασχημα, στο μελλον θα δουμε φυσικα και 4κ .

Θα ηθελα να εχει και 24p αντο για 30p, θεμα καθαρα software ειναι κι ελπιζω να μας το δωσει καποια στιγμη η apple.

ενα δειγμα προχειρο (ειναι optimised για προσωπα )...

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Like
Reactions: takisot
Τελικα το Γερμανικο Amazon ηταν, οποτε ακυρωσα το Γαλλικο. ;)
Το αργοτερο 5/10 θα το εχω.

Οπως περιμενα, Amazon rules!
Χθες χρεωθηκε η καρτα, σημερα παραλαμβανω απο Γερμανια!

Virtual Production with an iPhone​

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Απιστευτο τι μπορεις να κανεις σημερα με ενα iphone…

Last edited by a moderator: