[Επίσημο] iPhone 14 Pro | 14 Pro Max

Χαχα…ωραίο πάντως…οι άνθρωποι είναι απίστευτοι, η αλήθεια είναι ότι προσέχουν και την παραμικρή λεπτομέρεια. Ήδη από ότι είδα ξεκίνησε η Xiaomi να το αντιγράψει και θα δούμε και αλλά τηλέφωνα να το έχουν στο μέλλον.

Χαχα…ωραίο πάντως…οι άνθρωποι είναι απίστευτοι, η αλήθεια είναι ότι προσέχουν και την παραμικρή λεπτομέρεια. Ήδη από ότι είδα ξεκίνησε η Xiaomi να το αντιγράψει και θα δούμε και αλλά τηλέφωνα να το έχουν στο μέλλον.
Ελπιζω να απενεργοποιειται . Δεν εχει καμια χρηστικοτητα εκει πανω στην οθονη( πληκτρα αναπαραγωγης μουσικης... ) . Εδω με ενοχλει και η οπη της καμερας και δεν μπορω να την συνηθισω σε κανενα κινητο. Οχι ενα πραγμα που μεταβάλλεται συνεχως .

Ελπιζω να απενεργοποιειται . Δεν εχει καμια χρηστικοτητα εκει πανω στην οθονη( πληκτρα αναπαραγωγης μουσικης... ) . Εδω με ενοχλει και η οπη της καμερας και δεν μπορω να την συνηθισω σε κανενα κινητο. Οχι ενα πραγμα που μεταβάλλεται συνεχως .

Δίκιο έχεις, απλά ότι βγάζει η Apple γίνεται trend αμέσως και το αντιγράφουν όλοι…

Προπαραγγελια από istorm 15/9 14 pro max gold 128 gb λέτε να παραλάβω 23/9??
Παιζει να το παραλάβεις και ποιο γρηγορα απο εμενα που εχει φυγει απο Αμαζον Γερμανιας την παρασκευή και λεει οτι θα το παρω 23 και να δουμε !
δεν μπορω να καταλάβω τι γινεται εκει στον αμαζονιο με την αργη ( αποστολη ) και εκνευριστικη UPS !
Τι διαολο , η Shop&ship απο αμερικη που περιμενω κατι ποιο γρηγορα θα ρθει !

Παιζει να το παραλάβεις και ποιο γρηγορα απο εμενα που εχει φυγει απο Αμαζον Γερμανιας την παρασκευή και λεει οτι θα το παρω 23 και να δουμε !
δεν μπορω να καταλάβω τι γινεται εκει στον αμαζονιο με την αργη ( αποστολη ) και εκνευριστικη UPS !
Τι διαολο , η Shop&ship απο αμερικη που περιμενω κατι ποιο γρηγορα θα ρθει !
Κι εγώ τα ίδια…έχει φύγει από τη Παρασκευή και ακόμα στο δρόμο είναι και με UPS μάλιστα!

Πάει, χάλασε και το Amazon….

Sent from my iPad using Tapatalk Pro
Χαλαρώστε, θα επιβιώσετε 😋, UPS road είναι, 4 5 εργάσιμες θέλει, γνωστά πράγματα.

Να δούμε με τόση επεξεργαστική ισχύ που έχει, πότε θα χρησιμοποιήσουν το ibis να παράγουν high res φωτό, από τη βασική αλλά και από τους υπόλοιπους αισθητήρες / εστιακες, όπως κάνουν εδώ κ καιρό οι ακαθρεπτες.
Απορώ πως δεν το έχουν υλοποιήσει ήδη στα κινητά.

Πάντως το να παραγγέλνετε κάτι τόσο ακριβό (που θα θέλατε να έχει έρθει απο χθες στα χέρια σας και είναι λογικό) και να βάζετε αργή αποστολή για 5-10€ διαφορά ακούγεται κάπως.... :)

Καλορίζικο πάντως όταν με το καλό παραλάβετε sooner or later! Είναι κορυφαία συσκευή κι ας μην είναι για μένα!

Ολα αυτά τα βιντεάκια τα βάζεις για να πείσεις τον εαυτό σου ότι χρειάζεται η αγορά; :rolleyes::p

τα βαζω γιατι δεν το εχω ακομα να μεταφερω δικες μου εντυπωσεις... τι αλλο να βαλουμε δηλ. ?:unsure:

Αλλωστε δειχνουν μερικες απο τις δυνατοτητες του κινητου .

ΥΓ... εγω εχω πειστει ηδη , αφου το παρηγγειλα... το θεμα ειναι πειστουν κι αλλοι! :p[

• Haha
Reactions: chocbhed
mmmm μιας και αναρωτιόμαστε τι να βάλουμε (δείτε πάσα! :D)... θα το εκτιμούσα πολύ αν ο Ιάσωνας έβαζε ένα βιντεάκι (2-3 λεπτά) και καμιά φωτό. Νυχτερινά κι τα 2 για να δούμε τι παίζει με το θόρυβο στα σκοτεινά.

mmmm μιας και αναρωτιόμαστε τι να βάλουμε (δείτε πάσα! :D)... θα το εκτιμούσα πολύ αν ο Ιάσωνας έβαζε ένα βιντεάκι (2-3 λεπτά) και καμιά φωτό. Νυχτερινά κι τα 2 για να δούμε τι παίζει με το θόρυβο στα σκοτεινά.

Πάρε δυο νυχτερινούλες που έχω εύκαιρες. Και οι δυο RAW μεν, 12MP δε.

Βίντεο νυχτερινό δεν έχω, αλλά γενικά θα είναι απογοητευτικό λόγω flare. Κι εκεί καθόλου εύκολα δεν αφαιρείται!