[Επίσημο] iPhone 14 Pro | 14 Pro Max

Αυτό που ανέφερες είναι παράνομο εφόσον μεταπουλάς το αγαθό που ανοίκει στην εταιρία άλλου χωρίς παραστατικά.
Κλέβεις το ΦΠΑ που ανοίκει στο κράτος και σε περίπτωση ελέγχου θα έχει θέμα η εταιρία που σε εξυπηρέτησε.
Φρόντισε να κοπεί ένα παραστατικό που να αναφέρει τουλάχιστο ότι πωλείται για ανταλλακτικά λόγω .πχ σπασμένης οθόνης.
Δίκιο έχεις μεν άλλα στην Ελλάδα είμαστε....η λαμογιά της λαμογιάς γίνεται εκει έξω....

Γιατί όμως?
Αφού είναι ο ίδιος αισθητήρας.
Γιατί να μην δίνει τα 48 σε όλους τους φακούς?

Δεν είναι, μιλάμε επι της ουσίας για 3 ξεχωριστές κάμερες, όχι απλά φακούς. Άρα απλά το φυλάει για του χρόνου, γιατί μπορεί. 😎

Δίκιο έχεις μεν άλλα στην Ελλάδα είμαστε....η λαμογιά της λαμογιάς γίνεται εκει έξω....

Φίλε και εγώ είμαι με το ένα πόδι στην Ελλάδα και το άλλο Αγγλία.
Στις εταιρίες μου παίρνω ΟΛΗ την ευθύνη για ότι κάνω σωστό ή "λάθος".
Δεν μπορώ όμως να διαβάζω εκτρώματα που μπορεί να βάλουν σε μπελάδες κάποιον με μια μικρή επιχειρησούλα που δεν γνωρίζει και πολλά.
Γιατί ο φίλος νοιάζεται μόνο για το πως θα πάρει το επόμενο iPhone χωρίς να αναλογίζεται τι σημαίνει αυτό που κάνει και σε τι κινδύνους βάζει το γνωστό του..
Άλλο να αγοράσεις με τιμολόγιο μέσω ενός φίλου (έχω εξυπηρετήσει και εγώ) , και ΑΛΛΟ να το ΜΕΤΑΠΟΥΛΑΣ μετά από κάποιο διάστημα σε τρίτους...

Φίλε και εγώ είμαι με το ένα πόδι στην Ελλάδα και το άλλο Αγγλία.
Στις εταιρίες μου παίρνω ΟΛΗ την ευθύνη για ότι κάνω σωστό ή "λάθος".
Δεν μπορώ όμως να διαβάζω εκτρώματα που μπορεί να βάλουν σε μπελάδες κάποιον με μια μικρή επιχειρησούλα που δεν γνωρίζει και πολλά.
Γιατί ο φίλος νοιάζεται μόνο για το πως θα πάρει το επόμενο iPhone χωρίς να αναλογίζεται τι σημαίνει αυτό που κάνει και σε τι κινδύνους βάζει το γνωστό του..
Άλλο να αγοράσεις με τιμολόγιο μέσω ενός φίλου (έχω εξυπηρετήσει και εγώ) , και ΑΛΛΟ να το ΜΕΤΑΠΟΥΛΑΣ μετά από κάποιο διάστημα σε τρίτους...
Προσωπικά είμαι κατά στο να αναφέρονται στα threads οτιδήποτε αφορά τιμολόγιο....είναι κάτι προσωπικό που δεν αφορά τους υπολοίπους και όταν μιλάμε για τιμές θα πρέπει να λέμε για τις τιμές που πουλιέται για τον απλό κόσμο, τώρα ο καθένας μας μπορεί να βρει χίλιους τρόπους να πάρει κάτι ακόμα και τσάμπα απλά δεν έχουν θέση νομίζω στα νήματα τέτοιες αναφορές την στιγμή που όπως είπες είναι και στα όρια του παράνομου κάποιες από αυτές τις πρακτικές.

Υ.Γ. Για να ειμαι δίκαιος αυτά τα πράγματα συμβαίνουν συνεχώς την Ελλάδα βέβαια σε σημείο που το θεωρούμε πλέον λογικό, αν λέγαμε τέτοια πράγματα σε κάποιο site του εξωτερικού θα μας είχαν κλείσει!!!

αν ειμασταν στο εξωτερικο, δεν θα χρειαζοταν...γιατι θα αμειβομασταν σωστα.

Τωρα οσον αφορα τα τιμολογια, αν νομιζει ο διαχειριστης οτι κακως το συζηταμε, ας τα διαγραψει...αλλωστε ειναι γνωστα σε ολους.

αν ειμασταν στο εξωτερικο, δεν θα χρειαζοταν...γιατι θα αμειβομασταν σωστα.

Τωρα οσον αφορα τα τιμολογια, αν νομιζει ο διαχειριστης οτι κακως το συζηταμε, ας τα διαγραψει...αλλωστε ειναι γνωστα σε ολους.

Ναι γιατί ως γνωστόν το να αγοράσεις το νέο iPhone αποτελεί βασική ανάγκη για να ζήσεις και πρέπει να βρεις τρόπο να το πάρεις no matter what...

• Like
Reactions: chocbhed
βασικη αναγκη ειναι προκειμενου να γλυτωσεις τον ψυχιατρο ! :p

ΥΓ... πολυ το αναλυσαμε χωρις λογο.
Εγω ανεφερα απλως το σκεπτικο οτι ... ΑΝ εχεις τροπο να κοβεις τιμολογιο, το ν αλλαζεις μηχανηματα (και οχι μονο κινητα) ειναι πολλες φορες πιο συμφερον απο το να τα κρατας για πολυ καιρο (με καποιο μικρο αντιτιμο φυσικα, αν μπορεις).
Αυτο αφορα υπολογiστες, φωτογραφικες, κλπ , απλα εδω μιλαμε για iphone.

βασικη αναγκη ειναι προκειμενου να γλυτωσεις τον ψυχιατρο ! :p

Αν δεν είχα διαβάσει τόσα μηνύματα σου θα τα είχα "πάρει"...
Από ανθρώπους που έχουν υποστηρίξει το studio display monitor ΟΛΑ να τα περιμένεις... :ROFLMAO: :ROFLMAO::ROFLMAO:

Είδα αρκετά reviews και δεν είδα καπου να αναφέρετε το lens flare, είναι πλέον δεδομένο και δεν το αναφέρουν? Κρατάει χρόνια και δεν λένε να το φτιάξουν.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

αν καποιος θελει να τραβαει 48 Mp αλλα οχι RAW, υπαρχουν ηδη εφαρμογες οπως η PROCAM που το κανει ηδη...παραγει 48Mp σε .jpg που πιανει σαφως λιγοτερο χωρο.

Θ ακολουθησουν κι αλλες βεβαια, οπως οι Moment, Halide κλπ που θα βγαλουν σε λιγο αναβαθμισεις για τα νεα iphone.

Γινεται και μεσω shortcut,
JPG

kai se HEIF

https://www.icloud.com/shortcuts/430cdbebe8c24e3ebd0d195812dea41b

Ας το δοκιμασει καποιος να μας πει αν δουλευει.

Last edited:
  • Like
Reactions: takisot
Συμφωνεί κι ο Faruk μαζί μου βλέπω περί island. Bring the notch back! (Μαζί με τη νέα χρηστικότητα όμως, απλά όχι ξεκάρφωτο στη μέση της οθόνης!)1663591082901.png
Κάποιοι το φτιάχνουν ήδη:

• Like
Reactions: chocbhed

Χα! Στη γειτονιά μου ήρθε αυτος...