[Επίσημο] iPhone 14 Pro | 14 Pro Max

Αν πέσει στα σωστά χέρια, το cinematic mode σ' αφήνει άφωνο!
Μια μικρή, υπέροχη καταγραφή της αστικής ομορφιάς του Σικάγο😍

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Αν πέσει στα σωστά χέρια, το cinematic mode σ' αφήνει άφωνο!
Μια μικρή, υπέροχη καταγραφή της αστικής ομορφιάς του Σικάγο

Μάστορας!

• Like
Reactions: dimitris777
Λοιπόν είδα το review του Φαρούκ (θεός πάντα), και τελικά οι διαφορές στις κάμερες σε σωστό τεστ είναι κάτι πολύ παραπάνω από εντυπωσιακές, καθόλου οριακές.

Το άλλο που παρατήρησα (χωρίς να το λέει ο ίδιος, αλλά από τα συμφραζόμενα) είναι ότι το Max, εκτός από μεγαλύτερη μπαταρία, έχει μάλλον και αισθητά καλύτερη διαχείριση θερμοκρασίας (λογικό). Με βλέπω του χρόνου να ξανασκέφτομαι να περνάω στο club παντόφλα. Ειδικά δε αν αποδειχθούν αλήθεια όσα λέγονται περί iPhone Ultra.

Λοιπόν είδα το review του Φαρούκ (θεός πάντα), και τελικά οι διαφορές στις κάμερες σε σωστό τεστ είναι κάτι πολύ παραπάνω από εντυπωσιακές, καθόλου οριακές.

Το άλλο που παρατήρησα (χωρίς να το λέει ο ίδιος, αλλά από τα συμφραζόμενα) είναι ότι το Max, εκτός από μεγαλύτερη μπαταρία, έχει μάλλον και αισθητά καλύτερη διαχείριση θερμοκρασίας (λογικό). Με βλέπω του χρόνου να ξανασκέφτομαι να περνάω στο club παντόφλα. Ειδικά δε αν αποδειχθούν αλήθεια όσα λέγονται περί iPhone Ultra.

Τι έχεις ακούσει?

Εγώ έχω ακούσει:

- 2 κάμερες μπροστά (meh)
- καθόλου φυσικά κουμπιά (από "εεε?" μέχρι "meh" )
- usb -c ("επιτέλους" ΑΝ πραγματοποιηθεί)

Εγώ έχω ακούσει:

- 2 κάμερες μπροστά (meh)
- καθόλου φυσικά κουμπιά (από "εεε?" μέχρι "meh" )
- usb -c ("επιτέλους" ΑΝ πραγματοποιηθεί)

Δεν έχω ακούσει τίποτα, πέρα από το ότι μπορεί να υπάρχει τουμπανιασμένη έκδοση που θα βγαίνει μόνο σε νούμερο παντόφλα. 😎

Το USB-c νομίζω θα είναι σε όλα (μας έσωσε η ΕΕ ευτυχώς).

Εχω παθει πλακα με το stabilisation της καμερας, με η χωρις action mode.
Εδω, στην κυριολεξια ΤΡΕΧΩ πισω απο τον μικρο χωρις να προσεχω πως κραταω το κινητο.

Με action mode:

Χωρις action mode σε 4Κ60:

Sent from my iPad using Tapatalk

Είναι τόσο καλή η κανονική σταθεροποίηση σε φυσιολογικές κινήσεις που αξίζει λόγω της επιπλέον ευκρίνειας που έχει.. Αν του χρόνου βάλουν 4κ στο action mode μάλιστα. Τότε θα δίνει κ η νορμάλ καμερα 8κ ή κ κάποιο open gate mode;

το action ειναι γι αυτο που λεει η λεξη... γι αυτο το εδειξαν και σε εντονη κινηση στο demo.

Σε καθημεςρινη χρηση, περπατημα κλπ εχει τρομερη σταθεροποιηση ετσι κι αλλιως.

Παρορμητική αγορά, γιατί είχα σκάσει να το δοκιμάσω. Για την ώρα μάλλον πάει πίσω (είναι τραγικά δύσκολο να βγάλεις κάρτα, με 3 κάρτες μέσα, και η μια σχεδόν paper thin. )

E1DF9988-1291-49F5-ABFC-2A44537E2129.jpeg

Από την άλλη, για πιο δίκαιο review, θα το χρησιμοποιήσω 1-2 βδομάδες να δω πως θα είναι όταν χαλαρώσει λίγο το δέρμα.

Κατά τα αλλά είναι αισθητικά άψογο, λιγότερο bulky από όσο φοβόμουν στη πράξη, πλέον σου πετάει notification αν φύγει από το τηλέφωνο, ενώ είναι και πολύ εργονομικό (φορώντας το, το κινητό επιτέλους κάθεται τελείως flat για χρήση πάνω στο τραπέζι.

Εχω παθει πλακα με το stabilisation της καμερας, με η χωρις action mode.
Εδω, στην κυριολεξια ΤΡΕΧΩ πισω απο τον μικρο χωρις να προσεχω πως κραταω το κινητο.

Με action mode:

Χωρις action mode σε 4Κ60:

Sent from my iPad using Tapatalk
Είδα και σε άλλα video να χάνει καρέ ή τέλος πάντων να σπάει η κίνηση που το έβλεπα πιο πολύ παλιότερα σε Android συσκευές.
Ίσως να φταίει και το YouTube.

εμενα αυτο το-ωραιο-αξεσουαρ,απο την στιγμη που οι πιστωτικες και χρεωστικες ειναι μεσα στο ψηφιακο πορτοφολι,μου ειναι περιτττο.
ασε που το μαμα ειναι πανακριβο.

εμενα αυτο το-ωραιο-αξεσουαρ,απο την στιγμη που οι πιστωτικες και χρεωστικες ειναι μεσα στο ψηφιακο πορτοφολι,μου ειναι περιτττο.
ασε που το μαμα ειναι πανακριβο.

Έτσι ακριβώς, μέσα στο κινητό έχω πλέον τις κάρτες μου, που τις έχω απλά βάλει σε ένα συρτάρι και κάθονται. Πλέον και με το δίπλωμα οδήγησης και την ταυτότητα μέσα στο κινητό έχω παροπλίσει και το πορτοφόλι, έτσι και αλλιώς μετρητά δεν κουβαλάω πια μαζί μου. Άλλο ένα αντικείμενο που βγήκε σε αχρηστία λόγω των κινητών. Αν βγάλουμε και ηλεκτρονικές κλειδαριές σε σπίτια, αυτοκίνητα κλπ. Θα καταργήσουμε και τα κλειδιά σε μερικά χρόνια…

• Like
Reactions: ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π
Είδα και σε άλλα video να χάνει καρέ ή τέλος πάντων να σπάει η κίνηση που το έβλεπα πιο πολύ παλιότερα σε Android συσκευές.

ΤονYouTube φταίει, το έχω δει και σε δικά μου βίντεο, που παίζουν άψογα στο κινητο κλπ.

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Το YouTube φταίει Ή σύνδεση σου. Είναι super smooth η κίνηση των video.