dimitris777
AVClub Enthusiast
Αν πέσει στα σωστά χέρια, το cinematic mode σ' αφήνει άφωνο!
Μια μικρή, υπέροχη καταγραφή της αστικής ομορφιάς του Σικάγο

Αν πέσει στα σωστά χέρια, το cinematic mode σ' αφήνει άφωνο!
Λοιπόν είδα το review του Φαρούκ (θεός πάντα), και τελικά οι διαφορές στις κάμερες σε σωστό τεστ είναι κάτι πολύ παραπάνω από εντυπωσιακές, καθόλου οριακές.
Το άλλο που παρατήρησα (χωρίς να το λέει ο ίδιος, αλλά από τα συμφραζόμενα) είναι ότι το Max, εκτός από μεγαλύτερη μπαταρία, έχει μάλλον και αισθητά καλύτερη διαχείριση θερμοκρασίας (λογικό). Με βλέπω του χρόνου να ξανασκέφτομαι να περνάω στο club παντόφλα. Ειδικά δε αν αποδειχθούν αλήθεια όσα λέγονται περί iPhone Ultra.
Εγώ έχω ακούσει:
- 2 κάμερες μπροστά (meh)
- καθόλου φυσικά κουμπιά (από "εεε?" μέχρι "meh" )
- usb -c ("επιτέλους" ΑΝ πραγματοποιηθεί)
48MP ProRAW to HEIF Shortcut:
Είδα και σε άλλα video να χάνει καρέ ή τέλος πάντων να σπάει η κίνηση που το έβλεπα πιο πολύ παλιότερα σε Android συσκευές.Εχω παθει πλακα με το stabilisation της καμερας, με η χωρις action mode.
Εδω, στην κυριολεξια ΤΡΕΧΩ πισω απο τον μικρο χωρις να προσεχω πως κραταω το κινητο.
Με action mode:
Χωρις action mode σε 4Κ60:
Sent from my iPad using Tapatalk
εμενα αυτο το-ωραιο-αξεσουαρ,απο την στιγμη που οι πιστωτικες και χρεωστικες ειναι μεσα στο ψηφιακο πορτοφολι,μου ειναι περιτττο.
ασε που το μαμα ειναι πανακριβο.
Είδα και σε άλλα video να χάνει καρέ ή τέλος πάντων να σπάει η κίνηση που το έβλεπα πιο πολύ παλιότερα σε Android συσκευές.
Ίσως να φταίει και το YouTube.
Είδα και σε άλλα video να χάνει καρέ ή τέλος πάντων να σπάει η κίνηση που το έβλεπα πιο πολύ παλιότερα σε Android συσκευές.
Ίσως να φταίει και το YouTube.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.