[Επίσημο] iPhone 14 Pro | 14 Pro Max

Μεταξύ μας τώρα μια σαχλαμάρα και μισή είναι το Dynamic Island....πήγανε το Notch πιο κάτω χαντάκωσαν την οθόνη καθώς σε βίντεο θα έχεις ένα κενό μέσα στην μέση και το βαφτίσαμε ''πρόοδο!!''...σίγουρα κάνανε εξαιρετική δουλειά με το Software να το κάνουν όμορφο και πράγματι το πέτυχαν σε ένα βαθμό, άλλα για μένα παραμένει σαχλαμάρα...οκ βέβαια όλα συνήθεια είναι.....και Iphone 11-12-13 να πρωτοπιάσει κάποιος παθαίνει ένα σοκ με το notch πάνω άλλα μετά από μερικές μέρες το συνηθίζεις και δεν το προσέχεις.

Εγώ το βρίσκω πολύ ενδιαφέρον και χρήσιμο μιας που ομαδοποιεί τα notifications και προσφέρει χρήσιμες πληροφορίες και πρόσβαση σε εφαρμογές που τρέχουν με ένα κλικ.

Φυσικά αν δεν παίξουμε με αυτό δεν μπορούμε να ξέρουμε σίγουρα.

• Like
Reactions: Maestro
Αυτό, δεν καταλαβαίνω πως είστε σίγουροι ότι είναι σαχλαμάρα ή τέλειο. Τέτοια πράγματα (όπως το Face ID) χρειάζεται να περάσει καιρός χρησιμοποιώντας τα για να κάνεις ταμείο.

Το βέβαιο είναι (από τα βίντεο) ότι βρήκαν αν μη τι άλλο έναν τρόπο να κάνουν μια αμήχανη εγκοπή να μη φαίνεται τόσο αμήχανη και να προσφέρει κάποια χρηστικότητα.

Αυτό έχει δυο οθόνες και προφανώς καμία σχέση με το τρόπο που λειτουργεί με expand το dynamic island.

Προφανώς αστειεύομαι.
Πάντως η κεντρική ιδέα είναι πολύ κοντά, το λέει και ο Marques Brownlee στο video του.

Αυτό, δεν καταλαβαίνω πως είστε σίγουροι ότι είναι σαχλαμάρα ή τέλειο. Τέτοια πράγματα (όπως το Face ID) χρειάζεται να περάσει καιρός χρησιμοποιώντας τα για να κάνεις ταμείο.

Το βέβαιο είναι (από τα βίντεο) ότι βρήκαν αν μη τι άλλο έναν τρόπο να κάνουν μια αμήχανη εγκοπή να μη φαίνεται τόσο αμήχανη και να προσφέρει κάποια χρηστικότητα.

Πάντως οι σοβαροί reviewers το εκθείασαν.
Ο Marques λέει ότι θα το αντιγράψουν και άλλοι.

Προσωπικά μου φαίνεται και ωραίο και χρήσιμο.

• Like
Reactions: takisot
Πάντως οι σοβαροί reviewers το εκθείασαν.
Ο Marques λέει ότι θα το αντιγράψουν και άλλοι.

Προσωπικά μου φαίνεται και ωραίο και χρήσιμο.

Σαν ιδέα μου αρέσει κι εμένα, αυτό δε σημαίνει φυσικά πως δεν θα προτιμούσα μια 100% οθόνη σε όλη την επιφάνεια. Αλλά όσο η τεχνολογία δεν το επιτρέπει, φαίνεται σαν βέλτιστη λύση.

και δεν μου λέτε?
Τι βρίσκετε καλύτερο?

14 pro 256 gb ή 14 pro ultra 128?

Εξαρτάται μόνο από σένα. Το Μαξ (υποθέτω αυτό εννοείς!) μου φαινόταν υπερβολικά βαρύ από το 12pro. Έκτοτε, και στο 13 και στο 14 βάρυνε κι άλλο. Το μέγεθος συνηθίζεται (από τη στιγμή φυσικά που ξεχνάς χρήση με το ένα χέρι και δε σε ενοχλεί). Το βάρος ΙΜΗΟ όχι. Σε βαθμό που, αν χαζεύεις στο κρεβάτι το βράδυ, σε πάρει ο ύπνος και σου πέσει στο κεφάλι, παίζει να σου κάνει ζημιά! :cool:

Εξαρτάται μόνο από σένα. Το Μαξ (υποθέτω αυτό εννοείς!) μου φαινόταν υπερβολικά βαρύ από το 12pro. Έκτοτε, και στο 13 και στο 14 βάρυνε κι άλλο. Το μέγεθος συνηθίζεται (από τη στιγμή φυσικά που ξεχνάς χρήση με το ένα χέρι και δε σε ενοχλεί). Το βάρος ΙΜΗΟ όχι. Σε βαθμό που, αν χαζεύεις στο κρεβάτι το βράδυ, σε πάρει ο ύπνος και σου πέσει στο κεφάλι, παίζει να σου κάνει ζημιά! :cool:

True story, το εχω φαει στο κεφαλι οταν μου γλίστρισε απο το χερι ξαπλωμενος στο κρεβατι.
Ουτε εγω μπορω το Max. Το δοκιμασα μια χρονια, αλλα δεν το αντεξα.

Το iPad στηρίζεται στον σκεμπε...
Συγγνώμη στους κοιλιακούς ήθελα να πιω..

Same Sh1t...Different Day.

1st world problems!

6d00e8af2ddde296de63c459a0852ae763af4e48e91a284d30ddcb0d5aad423f.jpg

Ψιλοξενέρωσα με το βίντεο... Η επιτομή της υπερβολής Apple Marketing culture...
H μια πέταγε τα marketing κλισέ της οπως τα έχει μάθει και πρεπει να πεί, ο άλλος οκ, καλά τα έλεγε, αλλά γενικά έκαναν λές και επινόησαν το τροχό εξ αρχής...
Δεν αμφισβητώ τις βελτιώσεις του κινητού φωτογραφικά , και οντως οι υλοποιήσεις τους ειναι ανώτερες γενικά αλλά μιλούσαν λες ειναι πρωτόγνωρα όλα, καμία άλλη εταιρία δεν έχει κάτι ανάλογο.

Έλα να ετοιμαζόμαστε…

View attachment 202119
Αυτό που με χαλάει λίγο είναι ότι τα τζαμακια (τουλάχιστον της Spigen που χρησιμοποιώ) φέτος καλύπτουν αναγκαστικά και την μπροστινή κάμερα (κάτι που δεν ειναι ιδανικό για την απόδοση του φακού).

Νταξ, η μπροστινή είναι (εννοω, οχι μια από τις βασικές) αλλά όσο να ναι….

• Like
Reactions: Maestro
Αυτό που με χαλάει λίγο είναι ότι τα τζαμακια (τουλάχιστον της Spigen που χρησιμοποιώ) φέτος καλύπτουν αναγκαστικά και την μπροστινή κάμερα (κάτι που δεν ειναι ιδανικό για την απόδοση του φακού).

Εγώ πάντα βάζω τζαμάκι που καλύπτει την μπροστινή κάμερα για αισθητικούς λόγους και δεν έχω παρατηρήσει κάποια ιδιαίτερη επίπτωση στο θέμα φωτογραφίας.

• Like
Reactions: jig

Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ την μπροστινή για φωτό, παρά μόνο για FaceTime/Zoom. Σίγουρα δε μου αρέσει η ιδέα, αλλά αντικειμενικά δε νομίζω να με επηρεάσει.

Βέβαια εδώ έρχεται η άλλη ερώτηση, με τηλέφωνο που κρατάς ένα χρόνο και Apple Care τι το θες το τζαμάκι…