Αν ισχύουν τα παραπάνω νούμερα είναι σχεδόν δυο φορές πιο ενεργοβόρο από αυτό της Samsung.. Περίεργο..
Πάντως, χωρίς να έχω κάνει κάποιο επιστημονικό τεστ, απλά με την τυπική μου χρήση που δεν αλλάζει αισθητά καθημερινά, το always on έχει σαφέστατη επίδραση στη μπαταρία. Απο τις 6μιση το πρωί μεχρι τις 9 το βράδυ, με ενεργοποιημένο η μέρα μου τελειώνει με περίπου 20-30%, με απενεργοποιημένο με περίπου 40-50%.
Ξαναλέω, δεν έχω την υπομονή, τα μέσα και τον χρόνο να τεστάρω δυο τηλέφωνα Α to Β, αλλά είναι σαφές για τη χρήση μου.
Όποτε και επίσημα πλέον μας χαιρετάει, έτσι κι αλλιώς, μέχρι και σήμερα δεν το συνήθισα ποτέ.
Αν ισχύουν τα παραπάνω νούμερα είναι σχεδόν δυο φορές πιο ενεργοβόρο από αυτό της Samsung.. Περίεργο..
Δεν ακούγεται φυσιολογικό αυτό. Και σε διαφορά τεστ που έχω δει, η διαφορά στη κατανάλωση είναι περί του 5%.
Εγώ σε σύγκριση με το 13 pro, έχοντας το 14pro με AOD, βλέπω ελαφρά χειρότερη αυτονομία. Έχω όμως την τελευταία beta που έχει λύσει πολλά θέματα.
οι επεξεργαστες τους θεωρουνται ας πουμε "ισοτιμοι" ?
Υπάρχει κάποια επιλογή για tap to display ; δηλαδη να μην είναι συνέχεια αναμενη η aod αλλά να ανάβει όταν κάνει tap την οθόνη ή όταν δέχεται νέα ειδοποίηση; Αυτό θα βοηθούσε.Πάντως, χωρίς να έχω κάνει κάποιο επιστημονικό τεστ, απλά με την τυπική μου χρήση που δεν αλλάζει αισθητά καθημερινά, το always on έχει σαφέστατη επίδραση στη μπαταρία. Απο τις 6μιση το πρωί μεχρι τις 9 το βράδυ, με ενεργοποιημένο η μέρα μου τελειώνει με περίπου 20-30%, με απενεργοποιημένο με περίπου 40-50%.
Ξαναλέω, δεν έχω την υπομονή, τα μέσα και τον χρόνο να τεστάρω δυο τηλέφωνα Α to Β, αλλά είναι σαφές για τη χρήση μου.
Όποτε και επίσημα πλέον μας χαιρετάει, έτσι κι αλλιώς, μέχρι και σήμερα δεν το συνήθισα ποτέ.
Υπάρχει κάποια επιλογή για tap to display ; δηλαδη να μην είναι συνέχεια αναμενη η aod αλλά να ανάβει όταν κάνει tap την οθόνη ή όταν δέχεται νέα ειδοποίηση; Αυτό θα βοηθούσε.
Υπάρχει κάποια επιλογή για tap to display ; δηλαδη να μην είναι συνέχεια αναμενη η aod αλλά να ανάβει όταν κάνει tap την οθόνη ή όταν δέχεται νέα ειδοποίηση; Αυτό θα βοηθούσε.
Όχι, το Samsung έχει επιδόσεις 1-2 γενιές πίσω συγκριτικά. Επίσης υπάρχουν αναφορές ότι το AOD των S22 ultra δεν κατεβαίνει στην πραγματικότητα ως το 1hz όπως της Apple αλλά σταματάει στα 24 (https://eu.community.samsung.com/t5...r-lowers-to-1hz-on-static-screen/td-p/4990194).
Πάντως, χωρίς να έχω κάνει κάποιο επιστημονικό τεστ, απλά με την τυπική μου χρήση που δεν αλλάζει αισθητά καθημερινά, το always on έχει σαφέστατη επίδραση στη μπαταρία. Απο τις 6μιση το πρωί μεχρι τις 9 το βράδυ, με ενεργοποιημένο η μέρα μου τελειώνει με περίπου 20-30%, με απενεργοποιημένο με περίπου 40-50%.
E τοτε δεν δικαιολογειται να ειναι πιο ενεργοβορο (αν ειναι ) ?
Μαγικα ακομα στον τομεα της ενεργειας δεν εχουν γινει .
Δεν ακούγεται φυσιολογικό αυτό. Και σε διαφορά τεστ που έχω δει, η διαφορά στη κατανάλωση είναι περί του 5%.
Εγώ σε σύγκριση με το 13 pro, έχοντας το 14pro με AOD, βλέπω ελαφρά χειρότερη αυτονομία. Έχω όμως την τελευταία beta που έχει λύσει πολλά θέματα.
Προφανως εξαρταται απο την χρηση που κανεις. Πχ ο Faruk ειχε κανει test σε extreme conditions (με το iphone 14PM κατω απο λαμπα οποτε το AOD brightness ηταν στο max και σε 24 ωρες το 14 PM AOD εκαψε 17% περισσοτερο απο το 14 PM χωρις AOD .Αρα worst case scenario ~0.7% περισσοτερη καταναλωση ανα ωρα σε σχεση με το AOD off.Τάκη μου δεν υπάρχει περίπτωση στο δισεκατομμύριο η διαφορά να είναι 5% χωρίς total black background. (Που και πάλι δεν θα έφτανε τόσο)
Είναι απολύτως λογικές οι αναφορές, όπως και η εν λόγω κατανάλωση![]()
Άρα συμβαδίζει με τη δική μου εμπειρία, χοντρικά στις 14 ώρες περίπου 20% διαφορά λόγω της Always On (παρατηρήστε ότι δεν έχει καν SIM πάνω, οπότε ουσιαστικά αυτό είναι το μόνο που τρώει).
Αν δεν έχει τη beta, λογικό είναι αφού υπάρχει battery drain στην 16.0
Δεν ξέρω, αν δεις δεν έχει widgets κλπ να πεις ότι τραβάνε, ούτε καν σύνδεση δεν έχουν.
Εν τω μεταξύ, όλο 16.1 ακούμε και 16.1 δε βλέπουμε. Πότε θα έρθει επιτέλους για μας τους κοινούς θνητούς που δε μπλέκουμε με beta;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.