[Επίσημο] iPhone 14 Pro | 14 Pro Max

Αν δεν έχει τη beta, λογικό είναι αφού υπάρχει battery drain στην 16.0
Όλα την 16 τρέχουν, ακομη και να υπάρχει drain, υπάρχει για όλες τις συσκευές, όχι μόνο σε αυτές με την aod ενεργοποιημένη

Όλα την 16 τρέχουν, ακομη και να υπάρχει drain, υπάρχει για όλες τις συσκευές, όχι μόνο σε αυτές με την aod ενεργοποιημένη

Αν διάβασες παραπάνω που το έγραψα, υπάρχουν reports για battery drain που προκαλείται από widgets στην AOD.
Και εμπειρικά σου λέω, τρέχοντας την 16.1 latest beta με AOD, η κατανάλωση φαίνεται μια χαρά, ίσως ένα κλικ χειρότερη από την αντίστοιχη του 13Pro.
Είδωμεν.

Μέτρηση 5G Speedtest εντός του Golden Hall με το νεο μοντεμακι του 14Pro ;)
fc6caa9ecca14770e479c07055caebbf.jpg

13 Pro, το περισσότερο που είχα πιάσει [Κηφισίας και Αλεξάνδρας]

Attachments

• IMG_1921FF1496BE-1.jpeg
    IMG_1921FF1496BE-1.jpeg
    452.6 KB · Views: 28
Εγώ πάλι, συνεχίζω δυναμικά (και συνειδητά) με LTE. Αφενός εδώ κοστίζει αρκετά παραπάνω το 5G, αφετέρου κατά 99% είμαι σε WiFi οπότε δε με αφορά. Και γλιτώνω και τη σχετική μπαταρία (μάλλον σημαντικό, αφού μέχρι τώρα το 14 Pro είναι λίγο για τα πανηγύρια στο θέμα αυτό).

Not bad, not great.. ;)
Παντως απο το S22 Ultra του Ανδρεα που ηταν διπλα, καλυτερη μετρηση πηρε ;)

Εγώ πάλι, συνεχίζω δυναμικά (και συνειδητά) με LTE. Αφενός εδώ κοστίζει αρκετά παραπάνω το 5G, αφετέρου κατά 99% είμαι σε WiFi οπότε δε με αφορά. Και γλιτώνω και τη σχετική μπαταρία (μάλλον σημαντικό, αφού μέχρι τώρα το 14 Pro είναι λίγο για τα πανηγύρια στο θέμα αυτό).
Σοβαρα, εχουν αλλη χρεωση στο 5G? 🤔

Σοβαρα, εχουν αλλη χρεωση στο 5G? 🤔

Technically όχι (νομίζω), αλλά εγώ είμαι σε παλιό φτηνό πακέτο που συνεχίζεται ως loyalty ως είχε. Οπότε για να μπω στο 5G θα πρέπει να το εγκαταλείψω, και για την ώρα δεν έχω πεισθεί ότι υπάρχει λόγος να το κάνω :)

Το Golden Hall έχει τα dot της ericsson.
Στο mall, λόγω πολύ μεγαλύτερου χώρου παίζει με massive mimo τα οποία είναι προφανώς πολύ ανώτερα ως υλοποιηση.

Last edited:
  • Like
Reactions: jig
Παντως απο το S22 Ultra του Ανδρεα που ηταν διπλα, καλυτερη μετρηση πηρε ;)
Screenshot_20221020-180726_Speedtest.jpg

Βέβαια σε 2η ανάγνωση, το samsung τα πήγε αρκετά καλύτερα.

Δεν έχει 10% packet loss και το μέσο ping under load είναι 5 φορές κάτω.

Ωχ.... @anderm τι γίνεται εδώ; Καλύτερη υλοποίηση 5G το Mall από το Golden Hall?
Φανταζομαι εξαρταται και απο το ποσο traffic εχει εκεινη τη στιγμη. Ο Ανδρεας ειπε οτι το οτι εχει και 4G παραλληλα δεν βοηθαει να πιασεις max ταχυτητα.

View attachment 203698

Βέβαια σε 2η ανάγνωση, το samsung τα πήγε αρκετά καλύτερα.

Δεν έχει 10% packet loss και το μέσο ping under load είναι 5 φορές κάτω.
Σε τριτη αναγνωση θα το ξεπερασει και σε ταχυτητα 😂

Με ping 2000 max, δεν ανοίγει σελίδα πάντως.
10% packet loss είναι ακραία μεγάλο νούμερο, πολύ πάνω από τα KPI.

Θα γίνει optimization με τον χρόνο.

Ενα αναλυτικοτατο review με πολλα δειγματα της καμερας του iphone 14 Pro απο τον Sebastiaan de With του Halide camera app:

• Like
Reactions: evanfotis
η διαφορα ειναι οπως τα λεγαμε...μεγαλη!
Μονο και μονο γι αυτο αξιζει η αναβαθμιση, γι αυτους που ασχολουνται με τη φωτογραφια/βιντεο φυσικα.

αλλωστε το εδειξε και το δικο σου συγκριτικο...ανετα κοντραρει μηχανη με πολυ μεγαλο αισθητηρα και αριστο prime φακο!

Αν και οταν βαλει τον ιδιο αισθητηρα στο τηλεφακο ... :p

• Like
Reactions: takisot
Πάντως καλές οι κάμερες, αλλά αυτή η ιστορία με το stutter στο minimize για 2 μήνες μετά από την κυκλοφορία συσκευής είναι για τα πανηγύρια. Ακόμα πιο για τα πανηγύρια είναι ότι η φάση είχε επαναληφθεί καρμπόν με την κυκλοφορία του 12pro, άρα αν μη τι άλλο θα έπρεπε αφενός να είναι υποψιασμένοι, ή έστω να το διορθώσουν άμεσα. Αν ξέραμε ότι το τηλέφωνο θα lagάρει στα minimize σαν Android μετά από 2 χρόνια χωρίς format, να περιμέναμε μέχρι τα Χριστούγεννα να αναβαθμιστούμε.