[Επίσημο] iPhone 15 Pro | 15 Pro Max

Εγώ τον έριξα τον κύβο σήμερα το πρωί.
Πήρα το 14 Pro Max (+leather case) και είμαι τρομερά ευχαριστημένος για αυτά που το θέλω! :cool:

Με γειες! Το 14PM της συζύγου είναι το καλύτερο iPhone που έχω δουλέψει ως σήμερα, άρα δε νομίζω να το μετανιώσεις, ειδικά αν το βρήκες σημαντικά φθηνότερα από το 15PM.

Φέτος πραγματικά το σκέφτηκα να κάνω για πρώτη φορά κι εγώ το ίδιο, αλλά μάλλον παραείμαι πρεζάκι για τέτοιες λογικές κινήσεις. Ελπίζω να μη μου γυρίσει στα μούτρα!

δεν εχω χρονο δυστυχως για καλυτερο τεστ, ισως αυριο....

Η δυναμικη περιοχη του iphone 15 ειναι απιστευτη... οντως μοιαζει με της Alexa !
Η εικονα οπως πρεπει, λιγος θορυβος (αφιαρειται ευκολα αν θες) , καθολου τεχνητο sharpnes, πολυ λεπτομερεια, ωραια χρωματα.

Πολυ ελαστικη , τα χαμηλα αρκετα καθαρα απο θορυβο (ισως η δευτερη μεγαλη εκπληξη) και τα highlights δε καιγονται ευκολα.

Λιγο τα πειραξα στο Davincii , ερχεται πολυ ευκολα επειδη ηδη περιλαμβανει το προτυπο της apple.

Δεν εχει καμια σχεση με την εικονα απο τα παλια iphone και αλλα κινητα.

Ανετα το χρησιμοποιεις για b roll (να μη πω και A roll)

Ζεσταθηκε οπως και το 14αρι, σε ηλιο φυσικα θα ζεσταθει πολυ, οπως και τα παλαια iphone, τραβηξα 20 λεπτα χωρις υπερθερμανση (δεν χωραγε ο δισκος αλλο!)

Αν του χρονου βαλουν αυτο τον αισθητηρα και στο τηλεφακο ... 🙏 🤪

ΥΓ... το βιντεο ειναι λιγο πριν βραδιασει!

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

καλοριζικο... να τα χαρεις οσο δε παει!
Σε ευχαριστώ Γιάννη!
Ομοίως και εσύ το 15ρι σου!

Με γειες! Το 14PM της συζύγου είναι το καλύτερο iPhone που έχω δουλέψει ως σήμερα, άρα δε νομίζω να το μετανιώσεις, ειδικά αν το βρήκες σημαντικά φθηνότερα από το 15PM.

Φέτος πραγματικά το σκέφτηκα να κάνω για πρώτη φορά κι εγώ το ίδιο, αλλά μάλλον παραείμαι πρεζάκι για τέτοιες λογικές κινήσεις. Ελπίζω να μη μου γυρίσει στα μούτρα!
Ευχαριστώ Ιάσωνα!
Με το καλό να σου έρθει το 15ρι να το χαρείς!

Apple iPhone 15, iPhone 15 Overheating Exclusive: Apple Comments

Here’s what Apple said: “We have identified a few conditions which can cause iPhone to run warmer than expected. The device may feel warmer during the first few days after setting up or restoring the device because of increased background activity.”

This is to be expected. When you set up a new iPhone and it’s redownloading all the apps, photos and music, for instance, that you accrued on your previous phone, it means your new device is working overtime, and sometimes over-temperature, to get it all done as quickly as possible. But, intriguingly, there’s more.

Apple went on, “We have also found a bug in iOS 17 that is impacting some users and will be addressed in a software update. Another issue involves some recent updates to third-party apps that are causing them to overload the system. We’re working with these app developers on fixes that are in the process of rolling out.”

I’m told that the update to iOS 17 which is currently in beta, iOS 17.1, does not involve reducing performance in order to address the issue of the iPhone’s temperature.

Τίποτε το ιδιαίτερο δηλαδή και από ότι φαίνεται θα το λύσουν πολύ γρήγορα.

Έπαιξα λίγο με ένα 14 Plus σήμερα σε ένα φίλο, για να χαζέψω με την ησυχία μου το μέγεθος παντόφλας.

Στο χέρι δεν είναι θέμα. Όπως με το iPad 12, συνηθίζεις αμέσως (και το grip με το ενα χερι δεν ειναι και τοσο προβληματικό, τελικά).

Σε άνετη τσέπη επίσης μπαίνει. Σε πολλές όμως, που και το μικρό είναι οριακό μερικές φορές, απλά δεν θα χωράει.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα όμως τελικά νοιωθω ότι είναι ότι είναι εντελώς άχαρο σαν αντικείμενο.

Το μικρό είναι ένα όμορφο αντικείμενο, χαίρεσαι να το κρατάς.

Αυτό ρε γμτ είναι πραγματικά σαν παντόφλα.

Έπαιξα λίγο με ένα 14 Plus σήμερα σε ένα φίλο, για να χαζέψω με την ησυχία μου το μέγεθος παντόφλας.

Στο χέρι δεν είναι θέμα. Όπως με το iPad 12, συνηθίζεις αμέσως (και το grip με το ενα χερι δεν ειναι και τοσο προβληματικό, τελικά).

Σε άνετη τσέπη επίσης μπαίνει. Σε πολλές όμως, που και το μικρό είναι οριακό μερικές φορές, απλά δεν θα χωράει.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα όμως τελικά νοιωθω ότι είναι ότι είναι εντελώς άχαρο σαν αντικείμενο.

Για εμένα ο αγώνας ήταν ξεκάθαρος: πρεσβυωπία (παντόφλα) vs μικρό (χαριτωμένο). :ROFLMAO:

Νίκησε η πρεσβυωπία και η παντόφλα μου χάρισε ξανά την δυνατότητα να διαβάζω χωρίς γυαλιά!

• Like
Reactions: vadergr
Νίκησε η πρεσβυωπία και η παντόφλα μου χάρισε ξανά την δυνατότητα να διαβάζω χωρίς γυαλιά!

Αυτό, όντως είναι ένα point....ειδικα οταν ειμαι εκτος σπιτιου (που δεν κουβαλαω γυαλιά).

Στο μικρό έχω ανεβάσει ένα κλικ το font size αλλα μερικες φορες ζοριζομαι χωρις γυαλιά.

ΥΓ Κλείνω γιατί έρχεται ο Δημήτρης να φορτίσει το Τεσλα :LOL:

Να πω την αλήθεια διαφωνώ. Με την έννοια ότι οι φακοί στις κάμερες είναι τόσο τεράστιοι από το 14 και μετά που στο μικρό μοιάζουν λες και τους έχεις βάλει αναβολικά, ενώ στο μεγάλο φαίνονται πιο νορμάλ scaled. Αντίστοιχα και το νησάκι.

Κατά τα άλλα, αισθητικά τα iPhone παραμένουν αρκετά αδιάφορα/άχαρα για μένα εδώ και χρόνια, και σώζονται από τον (ακόμα χειρότερο) ανταγωνισμό. Φέτος δε μας έδωσαν καν κάνα ωραίο χρωματάκι όπως πέρσι.

Πάντως, μια και βλέπω σε τρώει, αφού αλλάζεις κάθε χρόνο έτσι κι αλλιώς, κάνε το πείραμα. Στη χειρότερη το πουλάς τα Χριστούγεννα και πας σε μικρούλι με σχεδόν μηδενική χασούρα.

Σήμερα δοκίμασα λίγο τη κάμερα σε ένα παιδικό πάρτυ…οι φωτό είναι σαφώς πιο ήπια επεξεργασμένες πια, πιο φυσικές στα μάτια μου.

Έχω πολλές αλλά δεν μπορώ να βάλω δείγματα εκτός από κάποια που έχω άδεια.
Προσωπικά μ αρέσει ο τηλεφακος, αλλά θα δυσκολέψει πολλούς που θέλουν πορτραιτα σε μικρές αποστάσεις.

d3936f3b1a458a45312ba8219bd9de38.jpg

f50daa54ae6108154e902fbf8423503d.jpg

38538ea16648c901e21e7064daa6ffb6.jpg

b2d69d573a9977e5a163f93661cdb7d1.jpg

Να πω την αλήθεια διαφωνώ. Με την έννοια ότι οι φακοί στις κάμερες είναι τόσο τεράστιοι από το 14 και μετά που στο μικρό μοιάζουν λες και τους έχεις βάλει αναβολικά, ενώ στο μεγάλο φαίνονται πιο νορμάλ scaled. Αντίστοιχα και το νησάκι.

Κατά τα άλλα, αισθητικά τα iPhone παραμένουν αρκετά αδιάφορα/άχαρα για μένα εδώ και χρόνια, και σώζονται από τον (ακόμα χειρότερο) ανταγωνισμό. Φέτος δε μας έδωσαν καν κάνα ωραίο χρωματάκι όπως πέρσι.

Πάντως, μια και βλέπω σε τρώει, αφού αλλάζεις κάθε χρόνο έτσι κι αλλιώς, κάνε το πείραμα. Στη χειρότερη το πουλάς τα Χριστούγεννα και πας σε μικρούλι με σχεδόν μηδενική χασούρα.
Δεν μιλαω τοσο για το design (που ετσι κι αλλιως πχ η αναλογια φακων / μεγεθους μου αρεσει περισσότερο στο μικρό) όσο γενικά για το μεγεθος / σουλουπι στο χερι.

Για τα λοιπά (και το χρωμα), συμφωνώ.

Τη δοκιμή που λες της σκεφτηκα αλλά μετα θυμήθηκα ότι ακόμα κι εσυ και ο Τακης που την κάνατε πριν 2 χρονια, γυρισατε στο μικρό τελικά....

Είναι αλήθεια
Ο 120αρης είναι για μεγαλύτερες αποστάσεις
Για κοινωνικά πορτρέτα ο 75αρης σαφώς πιο πρακτικός

Είναι αλήθεια
Ο 120αρης είναι για μεγαλύτερες αποστάσεις
Για κοινωνικά πορτρέτα ο 75αρης σαφώς πιο πρακτικός
Ναι αλλα αποφασίστε γιατι εδω λέμε να παμε σε παντόφλα για τον 5Χ..... :LOL:

• Haha
Reactions: takisot