Γιαννης Σπυρου
AVClub Fanatic
Εγώ τον έριξα τον κύβο σήμερα το πρωί.
Πήρα το 14 Pro Max (+leather case) και είμαι τρομερά ευχαριστημένος για αυτά που το θέλω!![]()
καλοριζικο... να τα χαρεις οσο δε παει!
Πήρα το 14 Pro Max (+leather case) και είμαι τρομερά ευχαριστημένος για αυτά που το θέλω!![]()
Το 14PM της συζύγου είναι το καλύτερο iPhone που έχω δουλέψει ως σήμερα
Σε ευχαριστώ Γιάννη!καλοριζικο... να τα χαρεις οσο δε παει!
Ευχαριστώ Ιάσωνα!Με γειες! Το 14PM της συζύγου είναι το καλύτερο iPhone που έχω δουλέψει ως σήμερα, άρα δε νομίζω να το μετανιώσεις, ειδικά αν το βρήκες σημαντικά φθηνότερα από το 15PM.
Φέτος πραγματικά το σκέφτηκα να κάνω για πρώτη φορά κι εγώ το ίδιο, αλλά μάλλον παραείμαι πρεζάκι για τέτοιες λογικές κινήσεις. Ελπίζω να μη μου γυρίσει στα μούτρα!
Έπαιξα λίγο με ένα 14 Plus σήμερα σε ένα φίλο, για να χαζέψω με την ησυχία μου το μέγεθος παντόφλας.
Στο χέρι δεν είναι θέμα. Όπως με το iPad 12, συνηθίζεις αμέσως (και το grip με το ενα χερι δεν ειναι και τοσο προβληματικό, τελικά).
Σε άνετη τσέπη επίσης μπαίνει. Σε πολλές όμως, που και το μικρό είναι οριακό μερικές φορές, απλά δεν θα χωράει.
Το μεγαλύτερο πρόβλημα όμως τελικά νοιωθω ότι είναι ότι είναι εντελώς άχαρο σαν αντικείμενο.
Το μικρό είναι ένα όμορφο αντικείμενο, χαίρεσαι να το κρατάς.
Αυτό ρε γμτ είναι πραγματικά σαν παντόφλα.
Νίκησε η πρεσβυωπία και η παντόφλα μου χάρισε ξανά την δυνατότητα να διαβάζω χωρίς γυαλιά!
Έπαιξα λίγο με ένα 14 Plus σήμερα σε ένα φίλο, για να χαζέψω με την ησυχία μου το μέγεθος παντόφλας.
Στο χέρι δεν είναι θέμα. Όπως με το iPad 12, συνηθίζεις αμέσως (και το grip με το ενα χερι δεν ειναι και τοσο προβληματικό, τελικά).
Σε άνετη τσέπη επίσης μπαίνει. Σε πολλές όμως, που και το μικρό είναι οριακό μερικές φορές, απλά δεν θα χωράει.
Το μεγαλύτερο πρόβλημα όμως τελικά νοιωθω ότι είναι ότι είναι εντελώς άχαρο σαν αντικείμενο.
Το μικρό είναι ένα όμορφο αντικείμενο, χαίρεσαι να το κρατάς.
Αυτό ρε γμτ είναι πραγματικά σαν παντόφλα.
Δεν μιλαω τοσο για το design (που ετσι κι αλλιως πχ η αναλογια φακων / μεγεθους μου αρεσει περισσότερο στο μικρό) όσο γενικά για το μεγεθος / σουλουπι στο χερι.Να πω την αλήθεια διαφωνώ. Με την έννοια ότι οι φακοί στις κάμερες είναι τόσο τεράστιοι από το 14 και μετά που στο μικρό μοιάζουν λες και τους έχεις βάλει αναβολικά, ενώ στο μεγάλο φαίνονται πιο νορμάλ scaled. Αντίστοιχα και το νησάκι.
Κατά τα άλλα, αισθητικά τα iPhone παραμένουν αρκετά αδιάφορα/άχαρα για μένα εδώ και χρόνια, και σώζονται από τον (ακόμα χειρότερο) ανταγωνισμό. Φέτος δε μας έδωσαν καν κάνα ωραίο χρωματάκι όπως πέρσι.
Πάντως, μια και βλέπω σε τρώει, αφού αλλάζεις κάθε χρόνο έτσι κι αλλιώς, κάνε το πείραμα. Στη χειρότερη το πουλάς τα Χριστούγεννα και πας σε μικρούλι με σχεδόν μηδενική χασούρα.
Ναι αλλα αποφασίστε γιατι εδω λέμε να παμε σε παντόφλα για τον 5Χ.....Είναι αλήθεια
Ο 120αρης είναι για μεγαλύτερες αποστάσεις
Για κοινωνικά πορτρέτα ο 75αρης σαφώς πιο πρακτικός
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.