Ok Ευχαριστω πολύ!μπορεις... επιλεγεις το project που θελεις, share/export -> επιλεγεις αναλυση κλπ και save to files.
Εκει μπορεις να επιλεξεις τον δισκο ή οποιο αλλο σημειο θελεις για σωσιμο.
Μπορώ να συνδέσω usb c stick και να το μεταφέρω εκεί;
Ok Ευχαριστω πολύ!μπορεις... επιλεγεις το project που θελεις, share/export -> επιλεγεις αναλυση κλπ και save to files.
Εκει μπορεις να επιλεξεις τον δισκο ή οποιο αλλο σημειο θελεις για σωσιμο.

Χρησιμοποιούσα το παρακατω για να συνδέω το 11 pro max με το car play. Τωρα με το 15 pro max , τι ειναι καλυτερο σε usb? View attachment 225515
Τακη Ευχαριστω. Ναι εννοειται πως εχω τετοιο. Υπάρχουν διαφορετικές επιλογές;
Παίζει κανεναν ρολο σε ταχύτητα ή συμβατότητα ;
Τακη Ευχαριστω. Ναι εννοειται πως εχω τετοιο. Υπάρχουν διαφορετικές επιλογές;
Παίζει κανεναν ρολο σε ταχύτητα ή συμβατότητα ;
η διαδικασία κατευθείαν από κινητό σε κινητό είναι πανεύκολη και προϋποθέτει την τοποθέτηση της sim card στο νέο iphoneΔυο ερωτησούλες: για setup new iphone απ' το παλιό μπορούμε είτε μέσω iCloud backup είτε directly phone to phone. Το τελικό αποτέλεσμα έχει κάποια διαφορά (π.χ. η μία μέθοδος να μεταφέρει περισσότερα απ' την άλλη); Λογικά όχι αλλά δεν το έχω ξανακάνει. Εσείς ποια μέθοδο προτιμάτε;
Επίσης τη SIM card (αν έχουμε physical) τη μεταφέρουμε στην καινούρια συσκευή πριν τη διαδικασία του setup ή μετά;
Δυο ερωτησούλες: για setup new iphone απ' το παλιό μπορούμε είτε μέσω iCloud backup είτε directly phone to phone. Το τελικό αποτέλεσμα έχει κάποια διαφορά (π.χ. η μία μέθοδος να μεταφέρει περισσότερα απ' την άλλη); Λογικά όχι αλλά δεν το έχω ξανακάνει. Εσείς ποια μέθοδο προτιμάτε;
Επίσης τη SIM card (αν έχουμε physical) τη μεταφέρουμε στην καινούρια συσκευή πριν τη διαδικασία του setup ή μετά;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.