Ok Ευχαριστω πολύ!μπορεις... επιλεγεις το project που θελεις, share/export -> επιλεγεις αναλυση κλπ και save to files.
Εκει μπορεις να επιλεξεις τον δισκο ή οποιο αλλο σημειο θελεις για σωσιμο.
Μπορώ να συνδέσω usb c stick και να το μεταφέρω εκεί;
Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.
Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Ok Ευχαριστω πολύ!μπορεις... επιλεγεις το project που θελεις, share/export -> επιλεγεις αναλυση κλπ και save to files.
Εκει μπορεις να επιλεξεις τον δισκο ή οποιο αλλο σημειο θελεις για σωσιμο.

Χρησιμοποιούσα το παρακατω για να συνδέω το 11 pro max με το car play. Τωρα με το 15 pro max , τι ειναι καλυτερο σε usb? View attachment 225515
Τακη Ευχαριστω. Ναι εννοειται πως εχω τετοιο. Υπάρχουν διαφορετικές επιλογές;
Παίζει κανεναν ρολο σε ταχύτητα ή συμβατότητα ;
Τακη Ευχαριστω. Ναι εννοειται πως εχω τετοιο. Υπάρχουν διαφορετικές επιλογές;
Παίζει κανεναν ρολο σε ταχύτητα ή συμβατότητα ;
η διαδικασία κατευθείαν από κινητό σε κινητό είναι πανεύκολη και προϋποθέτει την τοποθέτηση της sim card στο νέο iphoneΔυο ερωτησούλες: για setup new iphone απ' το παλιό μπορούμε είτε μέσω iCloud backup είτε directly phone to phone. Το τελικό αποτέλεσμα έχει κάποια διαφορά (π.χ. η μία μέθοδος να μεταφέρει περισσότερα απ' την άλλη); Λογικά όχι αλλά δεν το έχω ξανακάνει. Εσείς ποια μέθοδο προτιμάτε;
Επίσης τη SIM card (αν έχουμε physical) τη μεταφέρουμε στην καινούρια συσκευή πριν τη διαδικασία του setup ή μετά;
Δυο ερωτησούλες: για setup new iphone απ' το παλιό μπορούμε είτε μέσω iCloud backup είτε directly phone to phone. Το τελικό αποτέλεσμα έχει κάποια διαφορά (π.χ. η μία μέθοδος να μεταφέρει περισσότερα απ' την άλλη); Λογικά όχι αλλά δεν το έχω ξανακάνει. Εσείς ποια μέθοδο προτιμάτε;
Επίσης τη SIM card (αν έχουμε physical) τη μεταφέρουμε στην καινούρια συσκευή πριν τη διαδικασία του setup ή μετά;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.