[Επίσημο] iPhone 15 Pro | 15 Pro Max

ma ta 48mp κανουν τη διαφορα , το εχουμε πει... τι νοημα εχει να τραβας στα 12 με αυτο το κινητο ?
Αν θες 12, κατσε στο 13αρι... εγω βλεπω τεραστια διαφορα , με τιποτα δε παω στα 12 οταν θελω κατι καλο και να μεινει.

επισης, δεν μ ενδιαφερει τι βλεπει ο καθενας, εγω στην οθονη του υπολογιστη μου βλεπω τη διαφορα.... δεν μενω στην οθονη του κινητου μονο.
Στις 6 ινστες ειτε 12 ειτε 112Mp , το ιδιο ειναι.

Για τις 2 αλλες καμερες τα εχουμε πει, το ειπα και παραπανω, θελει αλλαγη στους αισθητηρες , οπως σε ολα σχεδον τα κινητα.
Κριμα που βγηκε η huawei απο το παιχνιδι, οχι τοσο γιατι θα πηγαινα παλι εκει, αλλα για τον ανταγωνισμο.
Γιατί τα 48mp είναι παντελώς άχρηστα εκτός και αν κανείς crop χωρίς αυριο. Τα 12mp είναι υπεραρκετά σε οθόνη 27 4Κ που βλέπω τις φωτό, δεν με ενδιαφέρει το ζουμ. Έγω θέλω να βελτιωθεί η ποιοτητα εικόνας στα 12mp και να παίρνουμε άριστο αποτέλεσμα παντού με όλους τους φακούς και σε όλες τις συνθήκες και όχι να πάμε σε περισσότερα mp, δεν τυπώνω αφίσες ούτε κάνω crop. Σε τελική υπάρχουν προγράμματα π.χ. Της Topaz που κάνει εξαιρετικη δουλειά αν μια στο τόσο θέλεις πιο πολλά mp.

• Like
Reactions: Vasilis 92
δεν ειναι ετσι... τα θελεις τα Mp για καλυτερη εικονα, περισσοτερη λεπτομερεια κλπ , οχι μονο για crop.

Δεν θα δεις ουτε τωρα διαφορα με το 15 αν μεινεις στα 12... καλυτερα κατσε εκει που εισαι.

• Like
Reactions: Vasilis 92
Γιατί τα 48mp είναι παντελώς άχρηστα εκτός και αν κανείς crop χωρίς αυριο. Τα 12mp είναι υπεραρκετά σε οθόνη 27 4Κ που βλέπω τις φωτό, δεν με ενδιαφέρει το ζουμ. Έγω θέλω να βελτιωθεί η ποιοτητα εικόνας στα 12mp και να παίρνουμε άριστο αποτέλεσμα παντού με όλους τους φακούς και σε όλες τις συνθήκες και όχι να πάμε σε περισσότερα mp, δεν τυπώνω αφίσες ούτε κάνω crop. Σε τελική υπάρχουν προγράμματα π.χ. Της Topaz που κάνει εξαιρετικη δουλειά αν μια στο τόσο θέλεις πιο πολλά mp.

Όχι, κάνει μεγάλη διαφορά το 48mp vs 12, ανεξαρτήτως crop. Πλέον σχεδόν πάντα τραβάω σε 48 και χάρηκα που έβαλαν τη option 48 heif για να γλυτώσουμε τις μετατροπές από proraw.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Τα νεα iPhone 15 θα έχουν για default ρύθμιση ανάλυσης τα 24 Mp και όχι τα 12.
Η χρυσή τομή για μικρό σχετικά μέγεθος αρχείου και καλής ανάλυσης.
Αυτό επίσης έχει επίπτωση και στα ΑΙ mode όπως το portrait, κλπ που μέχρι τώρα ήταν μόνο στα 12.

Ακόμα και τώρα το Store είναι υπό διάλυση. Το status μου:

IMG_0102.jpeg

Εν τω μεταξύ δεν έχει χρεωθεί ακόμα η κάρτα, παρά μόνο για την σαπιοθήκη, που ήταν μέρος της ίδιας παραγγελίας κατά τα άλλα. Βλέπω να παραλαμβάνω με το νέο έτος. Έχω αρκετό καιρό για να το μετανιώσω!

και στο αμαζον χαμος.... ενω περσυ υπηρχαν αποθεματα εστω για τις πρωτες ωρες, τωρα ουτε μια στιγμη δεν υπηρξε διαθεσιμοτητα.
Ποιος ξερει τι γινεται...

Παραδόσεις δίνουν για τον Νοέμβριο στο Apple Store στην Αμερική.
Κάνουν βλακείες, γιατί αν η κατάσταση αργήσει να εξομαλυνθεί και τα μαγαζιά έχουν διαθέσιμο (και όχι παράγγειλε και περίμενε) εμπόρευμα από τον Απρίλιο και μετά, όπως έγινε και με τα 14ρια, ο κόσμος θα λέει "άσε θα περιμένω τον Σεπτέμβριο".

Και θα'χουν δίκιο εννοείται, σκέψου να δίνεις ενάμιση χιλιάρικο και να είναι ήδη "old news" σε 5-6 μήνες.

Άλλη μια απόδειξη ότι ο πλανήτης δεν έχει συνέλθει ακόμα από την πανδημία, χάος στο supply chain, χάος στα ταξίδια, χάος στην οικονομία, κλπ κλπ κλπ.

• Like
Reactions: chrisssb
Νέο Iphone σε αυτά τα ποσά που έχουν πάει τα κινητά πλέον, αγοράζεις από Σεπτέμβριο μέχρι άντε Φεβρουάριο....από εκει και πέρα, είναι ''old news'' Και περιμένεις το επόμενο. Αν για να βρεις 15 pro περιμένεις μέχρι Απρίλιο, πέταξε το πουλάκι...κάνεις υπομονή και περιμένεις το 16 που θα έχει σίγουρα σημαντικές διαφορές στο Hardware των καμερών.

iPhone 15 Pro Likely Feels Even Lighter Than It Really Is Due to Inertia Change

5f49db6ff24a251907a93f4c9dff3907.gif

Αστα Ιάσωνα... μας ταλαιπώρησε ο covid.

Ας ελπίσουμε ότι δεν θα έχουμε πρόβλημα με τον Nipah.

Θα είδες τι γίνεται στην kerala ...

kill rate of 40~75% .

No available treatment.

To "θετικό" είναι ότι μεταδίδεται με παρόμοιο τρόπο με τον ebola, οπότε δεν φαίνεται να δημιουργεί πανδημία.....

• Sad
Reactions: Maestro
Οπότε μέχρι τώρα δεν υπήρχε τρόπος να μην φορτίσεις στο 100%. Εκτός αν είχες το νου σου και το έβγαζες από την πρίζα. :P
Ναι τώρα το έβαλαν. Νομίζω το έχουμε πάνω από 4 5 χρόνια αυτό στο android. Είναι πολύ καλό feature και προστατεύει όντως την μπαταρία σε βάθος χρόνου.

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk