Θα το ανοίξεις δλδ με σκοπό να τους εκβιάσεις μετα; (που έτσι κι αλλιώς δε νομίζω ότι είναι και τοσο απλό)Μου πρότειναν έκπτωση 5 ευρώ για παραγγελία προϊόντος 1500 ευρώ και μου είπαν ότι τεχνικά δεν μπορούν να αλλάξουν τη μέθοδο αποστολής σε παραγγελία που δεν ξέρουν πότε θα στείλουν (κοινώς μπαρούφες)..
Μόλις παραλάβω θα ξεκινήσω διαδικασία επιστροφής ζητώντας την έκπτωση που πιστεύω ότι πρέπει να λάβω για την ταλαιπωρία.
Αν δεν δεχτούν , θα το πουλήσουν έτσι και αλλιώς φθηνότερα ως ανοιγμένο στο warehouse.
Έχω μία απορία αν μπορεί κάποιος να μου την λύση σχετικά με τα iPhone και την καταγραφή βίντεο τι γίνεται όταν τραβάμε βίντεο με χαμηλό ποσοστό μπαταρίας και κλείνει το τηλέφωνο λόγο χαμηλής μπαταρίας την ώρα που τραβάμε βίντεο χάνετε το βίντεο μετά τελείως?? δεν το βρίσκουμε στην συλλογή μετά μόλις ανοίξουμε το τηλέφωνο???
εγω παρελαβα απο κοτσοβωλο την παρασκευη διχως προπαραγγελιες και διχως αγωνιες. Τεταρτη Πεμπτη Παρασκευη εμπαινα περιστασιακα στο site του και την παρασκευη βρεθηκε διαθεσιμη συσκευη (μαλλον απο ακυρωση παραγγελιας) σε καταστημα κοντα μου. Την εκλεισα online και το απογευμα πηγα και παρελαβα. Τοσο απλα
Α οκ ωραίο αυτό γιατί σε όποια android και αν έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα χάνεται το βίντεο μετά δεν το βρίσκω πουθενά στην gallery....Θα το βρεις στο photo gallery, ότι είχε τραβήξει μεχρι που έσβησε.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Θα το ανοίξεις δλδ με σκοπό να τους εκβιάσεις μετα; (που έτσι κι αλλιώς δε νομίζω ότι είναι και τοσο απλό)
Και αυτό γιατι αργούν να σου παραδώσουν ένα προϊόν με προβληματική διαθεσιμότητα;
Και θα απαιτήσεις αποζημίωση (την οποια μάλιστα θα ορίσεις εσυ) την οποια κανένα κατάστημα δεν δίνει σε τέτοιες περιπτώσεις;
Σορρυ αλλά με κάτι τέτοια ήταν που το τότε play.com σταμάτησε να στέλνει Ελλάδα…
Η απορία μου είναι: γιατί αυτός ο θυμός και αυτή η εκδικητικότητα?
Πιστεύεις ότι δεν ήθελαν να σου πουλήσουν? ή ότι προτίμησαν άλλον?
Πέσανε έξω στις προβλέψεις τους, δεν χάθηκε και ο κόσμος.
My 2 cents...
OKΔεν υπαρχει θυμός ή εκδικητικότητα.
... ούτε θα κρίνεις εσύ αν «χάθηκε» ή όχι ο κόσμος για κάτι που αφορά την τσέπη μου.
Ωχ, όντως ασυνήθιστο για Amazon.
Πιστεύεις ότι δεν ήθελαν να σου πουλήσουν? ή ότι προτίμησαν άλλον?
Πέσανε έξω στις προβλέψεις τους, δεν χάθηκε και ο κόσμος.
Τι πρόβλημα να έχουν;Ισχύει ότι τα iphone έχουνε θέμα με το HDR??
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.