[Επίσημο] iPhone 16 Pro | 16 Pro Max

dxomark-iphone-16-pro-max.jpg

Pros​

• Class-leading overall video quality, with highly detailed and noise-free video images, even when taken in low light.
  • Outstanding color performance with images containing an extensive range of bright and vivid hues (especially when viewed on Apple’s HDR screens )
  • Image colors can be customized to suit an individual’s tastes and preferences
  • A wide choice of image editing options to personalize images
  • Extremely accurate image preview to capture
  • Zero shutter lag, allowing to capture the decisive moment in most conditions

Cons​

• Inconsistencies when tele zooming, with images losing some detail within the 2x to 5x range

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: airb
Το DXO όσον αφορά τον ultra wide φακό, το μόνο που με απασχολούσε στον νέο iphone, έγραψε το εξής:

Despite a nominally higher 48MP pixel count on the ultra-wide camera, our testers could not observe any improvements in detail, neither in the lab nor in real-life scenes.

Όχι ότι δεν το περίμενα αλλά καμία ουσιαστική αλλαγή…..δεν πειράζει βέβαια μόλις μου εξοικονόμησε χρήματα η Apple.

• Like
Reactions: tiniakos
Αντιληπτή η διαφορά στην οθόνη, και στα μικρότερα bezels. Όχι ιδιαίτερα ενοχλητική η διαφορά στο μέγεθος στο κράτημα. Και τα δύο φυσικά θα εξαφανιστούν μέσα σε λίγες μέρες, αν όχι ώρες.

Επίσης, ευχάριστη εντύπωση με το πόσο κρύο παραμένει σε σχέση με το 15PM, παρά το ότι το σεταρω και κάνει indexing κλπ.

Κατά τα άλλα, μάλλον η πιο ελάχιστη αναβάθμιση που θυμάμαι, σχεδόν το μετανιώνω, θα περιμένω βέβαια να δω και τα καθημερινά, μπαταρία, κλπ.

• Like
Μόνο αρνητικό ως τώρα το ότι τα +6γρ είναι πιο αισθητά από όσο θα περίμενα, ειδικά όταν αράζεις στο κρεβάτι με το κινητό ψηλά. Ίσως να είναι ο συνδυασμός με την ελάχιστα διαφορετική γεωμετρία στο κράτημα.

Επίσης το φωτογραφικό κουμπάκι λίγο gimmick μου φαίνεται ως υλοποίηση, αλλά θα σας πω όταν το χρησιμοποιήσω για καμιά βδομάδα.

• Like
Μόνο αρνητικό ως τώρα το ότι τα +6γρ είναι πιο αισθητά από όσο θα περίμενα, ειδικά όταν αράζεις στο κρεβάτι με το κινητό ψηλά. Ίσως να είναι ο συνδυασμός με την ελάχιστα διαφορετική γεωμετρία στο κράτημα.

Επίσης το φωτογραφικό κουμπάκι λίγο gimmick μου φαίνεται ως υλοποίηση, αλλά θα σας πω όταν το χρησιμοποιήσω για καμιά βδομάδα.

Καλησπέρα φίλε και με γεια!

Με τις θήκες τι παίζει και το νέο κουμπάκι;
Πως ανιχνεύει το δάχτυλο σου στην κίνηση αριστερά - δεξιά;

Ευχαριστώ.

• Like
Reactions: Looter
Αντιληπτή η διαφορά στην οθόνη, και στα μικρότερα bezels. Όχι ιδιαίτερα ενοχλητική η διαφορά στο μέγεθος στο κράτημα. Και τα δύο φυσικά θα εξαφανιστούν μέσα σε λίγες μέρες, αν όχι ώρες.

Επίσης, ευχάριστη εντύπωση με το πόσο κρύο παραμένει σε σχέση με το 15PM, παρά το ότι το σεταρω και κάνει indexing κλπ.

Κατά τα άλλα, μάλλον η πιο ελάχιστη αναβάθμιση που θυμάμαι, σχεδόν το μετανιώνω, θα περιμένω βέβαια να δω και τα καθημερινά, μπαταρία, κλπ.
Με αντιληπτά μεγαλύτερη οθονη και (ακόμα και gimmick) photo button είναι αδύνατον να είναι η πιο μικρή αναβάθμιση (αυτή ήταν σίγουρα πέρυσι που δεν άλλαξε τπτ).

Άσε λοιπόν τις τύψεις στην ακρη και απόλαυσε 😋

(εμένα μου ήρθε ένα απλο pro αλλά αντιστέκομαι)

Καλησπέρα φίλε και με γεια!

Με τις θήκες τι παίζει και το νέο κουμπάκι;
Πως ανιχνεύει το δάχτυλο σου στην κίνηση αριστερά - δεξιά;

Ευχαριστώ.
Έχω μια μαμισια και μια φτηνιάρικη. Η μαμισια δουλεύει άψογα (αυτό θα έλειπε!), η άλλη έχει τρύπα σε εκείνο το σημείο οπότε πατάς το ίδιο το κουμπί.

Με αντιληπτά μεγαλύτερη οθονη και (ακόμα και gimmick) photo button είναι αδύνατον να είναι η πιο μικρή αναβάθμιση (αυτή ήταν σίγουρα πέρυσι που δεν άλλαξε τπτ).

Άσε λοιπόν τις τύψεις στην ακρη και απόλαυσε 😋

(εμένα μου ήρθε ένα απλο pro αλλά αντιστέκομαι)

Μην διανοηθείς, θα απογοητευτείς, παντόφλα φορέβα!

• Haha
Reactions: spcav
Δεν ξέρω αν ίσχυε και στο 15, αλλά το usb c καλώδιο της συσκευασίας φτάνει έως ταχύτητες usb2, και όχι usb3. Τς τς τς

Με γεια σου Ιάσωνα!(y)
Το είδα στο κατάστημα (istorm Γιάννενα) και είναι πανέμορφο.

Πάντως εγώ, μιας και μου δώσανε τη μέγιστη τιμολόγηση για το 14pro max, έδωσα τη διαφορά και πήρα το 15 pro max! :)

Με γεια σου Ιάσωνα!(y)
Το είδα στο κατάστημα (istorm Γιάννενα) και είναι πανέμορφο.

Πάντως εγώ, μιας και μου δώσανε τη μέγιστη τιμολόγηση για το 14pro max, έδωσα τη διαφορά και πήρα το 15 pro max! :)
Ευχαριστώ, ανταποδίδω!

Την καλύτερη δουλειά έκανες, αν δεν με κυρίευε το mentality του μετανάστη (ήτοι, f@ck it, είσαι που είσαι στην εξορία, δε θα κάνεις και οικονομία), νομίζω θα έμενα απροβλημάτιστα στο άψογο 15PM, αυτή είναι η χρονιά με την πιο οριακή αναβάθμιση που θυμάμαι.