Vasilis 92
Established Member
- 20 June 2020
- 248
Πώς;; Αφού θά είναι καλυμμένοεπισης μαζευουν πολυ σκονη,η οποια δεν μπορει να αφαιρεθει.
Πώς;; Αφού θά είναι καλυμμένοεπισης μαζευουν πολυ σκονη,η οποια δεν μπορει να αφαιρεθει.
Γιατί είναι από Ζαφείρι που δεν χαράζεται.Γιατί δεν το χρειάζονται;;
Σπάνε;; άμα πέσει κάτω το κινητό μαζί με την θήκη;;;Γιατί είναι από Ζαφείρι που δεν χαράζεται.
Μου είχε πέσει ένα Iphone 13 pro από πρώτο όροφο σε σπίτι φίλου πάνω στον δρόμο!! έκανε μεγάλη γούβα το μέτταλο στην γωνία, γρατζουνίστικε η οθόνη, άλλα τα τζαμάκια των φακών, άθικτα!!! Μπορείς με λίγο ζόρι να τα ξεκολλήσεις, άλλα να τα γραζτουνίσεις ή να τα σπάσεις πρέπει να το παλέψεις πολύ!!! Μην τα φοβάσαι, δεν παθαίνουν τίποτα....ακόμα και με μαχαίρι να τα προσπαθήσεις να τα γρατζουνίσεις θα δυσκολευτείς πολύ!!!Σπάνε;; άμα πέσει κάτω το κινητό μαζί με την θήκη;;;
o αδερφος μου που τους κρατησε καμια 20αρια ημερες,του μαζεψε σκονη.Πώς;; Αφού θά είναι καλυμμένο
spigen και καθαρισες...Έχω βάλει και ένα τζαμάκι στην οθόνη και έχω προσέξει ότι έχω θέμα με την απόκριση στην αφή της οθόνης
Τί εννοείς;;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.