O Τζερι θα φαει το καπελο του απο τα νευρα που δεν λυγιζει!Εντυπωσιακό!
Ναι αυτό ισχύει, το βλέπω ακόμα και στο macbook Air ώρες ώρες απορώ πως τα χώρεσαν όλα αυτά μέσα σε τέτοιο ελαφρύ και μικρό κέλυφος και με τέτοια διάρκεια μπαταρίας, τα ίδια και με το κούτσικο mac mini.Ειναι απίστευτο το τεχνολογικό miniaturization που καταφέρνει η apple στα προιοντα της, κατι που περνάει στα ψιλα γράμματα πολλές φορες..

μεγειες περιμενουμε εντυπωσεις μετα απο καμια βδομαδαΔασκαλε που διδασκες....
Τα πολλα specs προσωπικα μου ειναι αδιαφορα.... πρωτα κοιταω το αισθητικο, αφου με ολα σχεδον (απο το Χ και μετα) κανω τη δουλεια μου ικανοποιητικα πλεον, το hardware υπερβαινει τις απαιτησεις μου, αρα για να πληρωσω 1,5 χιλιαρικο θελω κατι αρκετα διαφορετικο αισθητικα και οχι μονο σε χρωματισμο. Αρα -για μενα- το air ηταν μονοδρομος.
Σκεφτηκα να περιμενω το fold, αλλα η αναμενομενη τιμη του συν οτι φοβαμαι τοσο μεγαλες αλλαγες σε πρωτη γενια, θα επερναν χρονο...
Το μονο που με στενοχωρει ειναι οτι πληρωσα 5 ευρω για αλλαγη σε ε-σιμπηγαινοντας 2 φορες σε καταστημα, γιατι την πρωτη φορα, η ελλαδα 2.0 δεν λειτουργουσε και δεν περνουσε η ταυτοτητα απο το γκοβ στον γερμανο και επρεπε να φερω τη φυσικη ταυτοτητα και δευτερευοντως οτι πλεον δεν εχω φυσικη σιμ να βαλω στο 4G ρουτερ που πηρα για το εξοχικο και πρεπει να βγαλω καποια στιγμη και δευτερη φυσικη καρτα.
Ειχε και σε μαυρο, αλλα προτιμησα το μπλε γιατι μαυρα ειχα και παλιοτερα
View attachment 258345
δεν παιζει ρολο...Θυμειστε μου λιγο, που καταληξαμε τελικα.... αδειαζουμε τη μπαταρια μεχρι το 0 στην πρωτη χρηση και φορτιζουμε στο 100 η παμε κι οπου βγει ... ?![]()
Αύτα τα καναμε στις παλιότερες μπαταρίες, στις λιθιου δεν χρειάζεταιΘυμειστε μου λιγο, που καταληξαμε τελικα.... αδειαζουμε τη μπαταρια μεχρι το 0 στην πρωτη χρηση και φορτιζουμε στο 100 η παμε κι οπου βγει ... ?![]()
Θυμειστε μου λιγο, που καταληξαμε τελικα.... αδειαζουμε τη μπαταρια μεχρι το 0 στην πρωτη χρηση και φορτιζουμε στο 100 η παμε κι οπου βγει ... ?![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.