[Επίσημο] iPhone 17 Air

Το είδα από κοντά αλλά με τα σύρματα και τους μαγνήτες δεν μπόρεσα να καταλάβω το διαφορετικό.
Πάντως αυτό το σεμεδάκι που έφυγε από την κορυφή και πήγε μέσα στη μέση με χαλάει απίστευτα. 1000031410.jpg

για να μην γραφω εκανα ενα βιντεακι με την αποψη μου για το Air
.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
.
φυσικα δεν ειμαι εγω 😂 αλλα συμφωνω σε ολα 100%

Όλα στριμωγμένα στο εξόγκωμα της κάμερας...

ifixit-iphone-air-teardown-display.jpg

• Like
Reactions: jig
Ειναι απίστευτο το τεχνολογικό miniaturization που καταφέρνει η apple στα προιοντα της, κατι που περνάει στα ψιλα γράμματα πολλές φορες..
Ναι αυτό ισχύει, το βλέπω ακόμα και στο macbook Air ώρες ώρες απορώ πως τα χώρεσαν όλα αυτά μέσα σε τέτοιο ελαφρύ και μικρό κέλυφος και με τέτοια διάρκεια μπαταρίας, τα ίδια και με το κούτσικο mac mini.
Το Iphone Air που το είδα και το έπιασα είναι ένα μικρό θαύμα, απίστευτα λεπτό και τέρμα στιβαρό..δείχνει κατά την γνώμη μου το μέλλον των τηλεφώνων.

Δασκαλε που διδασκες....

Τα πολλα specs προσωπικα μου ειναι αδιαφορα.... πρωτα κοιταω το αισθητικο, αφου με ολα σχεδον (απο το Χ και μετα) κανω τη δουλεια μου ικανοποιητικα πλεον, το hardware υπερβαινει τις απαιτησεις μου, αρα για να πληρωσω 1,5 χιλιαρικο θελω κατι αρκετα διαφορετικο αισθητικα και οχι μονο σε χρωματισμο. Αρα -για μενα- το air ηταν μονοδρομος.

Σκεφτηκα να περιμενω το fold, αλλα η αναμενομενη τιμη του συν οτι φοβαμαι τοσο μεγαλες αλλαγες σε πρωτη γενια, θα επερναν χρονο...

Το μονο που με στενοχωρει ειναι οτι πληρωσα 5 ευρω για αλλαγη σε ε-σιμ :cool:πηγαινοντας 2 φορες σε καταστημα, γιατι την πρωτη φορα, η ελλαδα 2.0 δεν λειτουργουσε και δεν περνουσε η ταυτοτητα απο το γκοβ στον γερμανο και επρεπε να φερω τη φυσικη ταυτοτητα και δευτερευοντως οτι πλεον δεν εχω φυσικη σιμ να βαλω στο 4G ρουτερ που πηρα για το εξοχικο και πρεπει να βγαλω καποια στιγμη και δευτερη φυσικη καρτα.

Ειχε και σε μαυρο, αλλα προτιμησα το μπλε γιατι μαυρα ειχα και παλιοτερα :geek:

IMG_3471.JPG

Δασκαλε που διδασκες....

Τα πολλα specs προσωπικα μου ειναι αδιαφορα.... πρωτα κοιταω το αισθητικο, αφου με ολα σχεδον (απο το Χ και μετα) κανω τη δουλεια μου ικανοποιητικα πλεον, το hardware υπερβαινει τις απαιτησεις μου, αρα για να πληρωσω 1,5 χιλιαρικο θελω κατι αρκετα διαφορετικο αισθητικα και οχι μονο σε χρωματισμο. Αρα -για μενα- το air ηταν μονοδρομος.

Σκεφτηκα να περιμενω το fold, αλλα η αναμενομενη τιμη του συν οτι φοβαμαι τοσο μεγαλες αλλαγες σε πρωτη γενια, θα επερναν χρονο...

Το μονο που με στενοχωρει ειναι οτι πληρωσα 5 ευρω για αλλαγη σε ε-σιμ :cool:πηγαινοντας 2 φορες σε καταστημα, γιατι την πρωτη φορα, η ελλαδα 2.0 δεν λειτουργουσε και δεν περνουσε η ταυτοτητα απο το γκοβ στον γερμανο και επρεπε να φερω τη φυσικη ταυτοτητα και δευτερευοντως οτι πλεον δεν εχω φυσικη σιμ να βαλω στο 4G ρουτερ που πηρα για το εξοχικο και πρεπει να βγαλω καποια στιγμη και δευτερη φυσικη καρτα.

Ειχε και σε μαυρο, αλλα προτιμησα το μπλε γιατι μαυρα ειχα και παλιοτερα :geek:

View attachment 258345
μεγειες περιμενουμε εντυπωσεις μετα απο καμια βδομαδα

• Like
Reactions: ilias
Θυμειστε μου λιγο, που καταληξαμε τελικα.... αδειαζουμε τη μπαταρια μεχρι το 0 στην πρωτη χρηση και φορτιζουμε στο 100 η παμε κι οπου βγει ... ? :cool:

Θυμειστε μου λιγο, που καταληξαμε τελικα.... αδειαζουμε τη μπαταρια μεχρι το 0 στην πρωτη χρηση και φορτιζουμε στο 100 η παμε κι οπου βγει ... ? :cool:
δεν παιζει ρολο...

• Like
Αύτα τα καναμε στις παλιότερες μπαταρίες, στις λιθιου δεν χρειάζεται

• Like
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Like