Πετάω κακίες μπας και μετριάσω τη ντροπή μου.Εσύ, τελικά, πολύ κακό ανΤρωπο….![]()
Πετάω κακίες μπας και μετριάσω τη ντροπή μου.Εσύ, τελικά, πολύ κακό ανΤρωπο….![]()
Πανέμορφη η θήκη (πράσινη φυσικά ώστε μαζί με το περτικαλί να έχουμε το Halo look), αλλά από grip καμία σχέση με τη σιλικόνη, όπως φοβόμουν.
Το ωραίο είναι ότι επιτέλους έφτιαξαν τις διαστάσεις της ώστε να χαίρεσαι έστω και ελάχιστα το χρωματάκι όσο τη φοράει.
View attachment 257913

Τους χτύπησε αλύπητα η Snapdragon και για να μην μείνουν πίσω σε δύναμη τον ζορισαν στα άκρα τον επεξεργαστή και για να το σηκώνει το σασί το γύρισαν στο αλουμίνιο, ανέβασαν βάρος με υλικά για καλύτερη ψύξη κλπ. Σε συνδιασμό με το αποτυχημένο design έδεσε το γλυκό. Ας ελπίσουμε του χρόνου να επανέλθουν στον σωστό δρόμο. Εγώ μετά τα σημερινά το πήρα απόφαση δεν θα τον πάρω φέτος, ή θα μείνω με το 16pro ή θα πάω στο Air έτσι για την αλλαγή.Λοιπόν πήγα να δω από κοντά νέο iPhone μετά από πολλά χρόνια και μπορώ να πω ότι δε μου άρεσε καθόλου η νέα πλάτη, αναμενόμενο βέβαια. Το βάρος επίσης στο pro max είναι στα 230+ γραμμάρια και αν προσθέσεις και τη θήκη πάμε σε βάρος κανονικού τούβλου. Θα περιμένω να δω τι γίνεται στο θέμα με τις γρατσουνιές στο αλουμίνιο καθώς το demo έδειχνε κάπως ταλαιπωρημένο από την πρώτη μέρα. Το ίδιο αρνητική και η αίσθηση στο χέρι σε σύγκριση με το 15 pro max , δε νιώθεις ότι κρατάς μια πραγματικά premium συσκευή πλέον χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είναι προσεγμένη όπως όλα τα προϊόντα apple. Απλά δεν υπάρχει πλέον αυτό το κάτι. Για μένα καθαρό πισωγύρισμα στον τομέα σχεδίασης , υλικών,βάρους.
καπου διαβασα δεν ξερω αν ηταν εδω οτι αν παρει καποιος το πορτοκαλι θα χασει σε μεταπωληση ...και η πλακα ριναι οτι τελικα το πορτοκαλι πουλαει σαν τρελλο
Sent from my iPhone using Tapatalk
Και όμως, το χρώμα έχει σημασία στη μετάπωληση. Από τη δική μου εμπειρία πιο εύκολα φεύγουν τα σκουρόχρωμα και λιγότερο εύκολα τα πιο έντονα χρώματα.
Και όμως, το χρώμα έχει σημασία στη μετάπωληση. Από τη δική μου εμπειρία πιο εύκολα φεύγουν τα σκουρόχρωμα και λιγότερο εύκολα τα πιο έντονα χρώματα.
Ναι έχει αλλά από τις έως τώρα παραγγελίες βλέπουμε ότι το περτικαλι πουλάει σάν ζεστό ψωμί
Ναι έχει αλλά από τις έως τώρα παραγγελίες βλέπουμε ότι το περτικαλι πουλάει σάν ζεστό ψωμί
Correlation is not causation. Το τεράστιο () δείγμα σου επίσης μάλλον δεν αρκεί για συμπεράσματα.
Πάντως πως έχουν καταφέρει να φτάσουν στα 230+ γραμμάρια και ακόμα δεν καταφέρνουν να χωρέσουν μια μπαταρία 5000mAh χωρίς να πετσοκόψουν features όπως η φυσική SIM είναι άξιο απορίας.
Σιγά την τραγωδία όμως...![]()
Εντάξει είναι άλλο το μέγεθος της Apple σήμερα, και υπάρχουν μέτοχοι κλπ. Δεν μπορούν έτσι να κόψουν την sim και να χαντακωσουν το προϊόν τους με τις μεγαλύτερες πωλήσεις…γιατί κακά τα ψέματα, τα χοντρά φράγκα στην Apple έρχονται από τα iPhones και τις προμήθειες από τα Apps που αγοράζουν οι χρήστες για αυτά. Η παγκόσμια αγορά δεν είναι έτοιμη ακόμα για να φύγει η φυσική sim…δες μόνο τι προβλήματα θα δημιουργήσει στην Ελλάδα που είμαστε 10 χρόνια πίσω όπως και σε άλλες χώρες ανάλογου βεληνεκούς…δεν είναι χαζοί στην Apple τα βλέπουν αυτά…θα το κάνουν κάποια στιγμή αλλά όταν η παγκοσμια αγορά και οι providers θα είναι έτοιμοι για αυτή την αλλαγή.
Μην εισαι σίγουρος...αλλαζουν οι εποχες (και ο ανταγωνισμός).....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.