[Επίσημο] iPhone 17 Pro | 17 Pro Max

Ξέρεις τι με ενοχλεί όμως εμένα;; Όταν κάτι το διορθώνει η Apple ξαφνικά το παλιό ήταν κακό….βρες μου ένα ποστ κάποιου που έλεγε κακό τον 5Χ πέρυσι; Όλοι λέγαμε ότι είναι πολύ καλός αλλά καλο θα ήταν να είχε και άλλο ζουμ…κανείς δεν τον έλεγε κακό όμως…όταν λέγαμε κάποιοι ότι ντιμαρει η οθόνη κάποιοι έλεγαν ε δεν είναι τόσο άσχημα τα πράγματα, ξαφνικά φέτος όλοι λένε χάλια οι οθόνες στα παλιά iPhones όσον αφορά με το Ντιμ…

E ντάξει, νομίζω και πέρσι λέγαμε ότι αφενός είναι ατυχές μήκος (υπερβολικά πολύ για πορτρέτο, υπερβολικά λίγο για... τηλεσκόπιο), αφετέρου ότι είχε χαμηλή ανάλυση και άντε να περιμένουμε το επόμενο να είναι ισοδύναμο.

• Like
Reactions: takisot
Προσωπικά ούτε θέμα diming έχω αντιμετωπίσει έως τώρα και η μπαταρία βράχος

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ε ναι καλά ότι πείτε, κοροϊδευόμαστε και μεταξύ μας….μπορειτε να μου σβήσετε το μήνυμα ή και να με αποβάλετε, κάντε ότι θέλετε, αλλά εμένα κυρίως με στεναχωρεί που δεν μπορώ να σας κάνω block λόγω της θέσης που έχετε…

Ε ναι καλά ότι πείτε, κοροϊδευόμαστε και μεταξύ μας….μπορειτε να μου σβήσετε το μήνυμα ή και να με αποβάλετε, κάντε ότι θέλετε, αλλά εμένα κυρίως με στεναχωρεί που δεν μπορώ να σας κάνω block λόγω της θέσης που έχετε…
Ε τωρα κι εσυ υπερβάλλεις.....

Εγω προσπαθώ να κάνω τον έναν block κοντά 15 χρονια και δεν τα καταφέρνω (ο άλλος έχει πάρει χάρη λόγω Lego) :LOL:

Ασε που αν ήθελες να ξεριζώσεις το κακό από τη ρίζα, έπρεπε να είχες απαγάγει τον Γιάννη πριν 15 χρονια....:p

Huh?

200.gif

Σε εμένα πάντως ύστερα από 20 λεπτά τραβώντας φωτογραφίες στο Αττικό πάρκο, με το κινητό σε θήκη και με τον ήλιο να χτυπάει την οθόνη, το κινητό ντίμαρε κανονικά. Αντίστοιχη εμπειρία με αυτόν εδώ:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Θα το δοκιμάσω με βίντεο και φωτός σε ήλιο. Εγώ έκανα browsing και έβγαζα φωτός στη παραλία (όχι κάτω από ομπρέλα), χωρίς να ντιμαρει. Το 16pro το καλοκαίρι ντιμαρε σχετικά γρήγορα υπό τις ίδιες συνθήκες.

Ελατε ρε παιδια τωρα, σιγα το θεμα αν ντιμαρει ή όχι....

(απλά είναι αστείο να ψάχνουμε για βελτίωση σε κάτι τέτοια)

Ασε που αν ήθελες να ξεριζώσεις το κακό από τη ρίζα, έπρεπε να είχες απαγάγει τον Γιάννη πριν 15 χρονια....:p
Τον Μπαμπη εννοείς που έφτιαξε τη κατηγορία για να τον βοηθανε με το Mac του

Ελατε ρε παιδια τωρα, σιγα το θεμα αν ντιμαρει ή όχι....

(απλά είναι αστείο να ψάχνουμε για βελτίωση σε κάτι τέτοια)

Καθόλου αστείο δεν είναι, όταν πχ πετάς drone και ξαφνικά η οθόνη γίνεται σκοτεινή. Αυτός ήταν ο βασικός λόγος που πήρα το remote με την ενσωματωμένη οθόνη πέρσι.

• Like
Reactions: evanfotis
Τον Μπαμπη εννοείς που έφτιαξε τη κατηγορία για να τον βοηθανε με το Mac του

Δεν το θυμομουν καν αυτό....

Αυτός ήταν ο νονός δλδ.....αλλά το devil's seed ήταν άλλος....:p

Καθόλου αστείο δεν είναι, όταν πχ πετάς drone και ξαφνικά η οθόνη γίνεται σκοτεινή. Αυτός ήταν ο βασικός λόγος που πήρα το remote με την ενσωματωμένη οθόνη πέρσι.

Ε, ποιος πετά πλέον (σοβαρά) drone με κινητό;

Τρελή μανούρα από απο πολλές απόψεις....

Ειδικά από τη στιγμή που τα RC με οθόνη της DJI ειναι πρακτικά μονόδρομος

Το προηγούμενο drone μου (Air 2) που θεωρούνταν σοβαρό δεν έπαιρνε remote με οθόνη. Αλλά και πέραν drone, είναι πχ πολύ σπαστικό να είσαι στη παραλία, να θες να χαζέψεις στο κινητό και να μην βλέπεις καλα λόγω dimming. Ή να τραβάς φωτό και να είναι dimmed ή οθόνη οπότε τραβάς στο περίπου. Δεν λέω ότι γινόταν συνέχεια, αλλά όταν γινόταν, ήταν σπαστικό.

Ε καλα, το Air 2 ειναι πριν 5 χρονια (αιώνας), αυτό λεω....

Τωρα για άλλα, δεν κάθομαι με τις ωρες στην παραλία κατω απο νταλα ηλιο να παιζω με το κινητό αλλά πραγματικά ποτε δεν πηρα χαμπάρι dimming (και γενικά γυρίζω πολύ τα καλοκαίρια - και σιγουρα τραβαω πολλες φωτο).....

(λες δλδ, οτι στην είχε σπάσει το iPhone αρκετές φορες, ε;.......Γιατι δεν τα μοιράζεσαι αυτά μαζί μας real time; :LOL: )

και γενικά γυρίζω πολύ τα καλοκαίρια - και σιγουρα τραβαω πολλες φωτο

Φήμες που επιβεβαιώνονται, αναφέρουν πως επιλέγεις για αυτόν τον λόγο να πηγαίνεις το καλοκαίρι σε προορισμούς με παγετώνες. 😁

λες δλδ, οτι στην είχε σπάσει το iPhone αρκετές φορες, ε;.......Γιατι δεν τα μοιράζεσαι αυτά μαζί μας real time; :LOL:

Έχω επίσης αποκλειστικό φωτορεπορτάζ με τη σκηνή.

• Haha
Reactions: Larry
Φήμες που επιβεβαιώνονται, αναφέρουν πως επιλέγεις για αυτόν τον λόγο να πηγαίνεις το καλοκαίρι σε προορισμούς με παγετώνες.
Μέχρι εκεί έφτασα για να μην αναγκαστώ να αλλάξω το 16 😋

• Haha
Reactions: anderm
(λες δλδ, οτι στην είχε σπάσει το iPhone αρκετές φορες, ε;.......Γιατι δεν τα μοιράζεσαι αυτά μαζί μας real time; :LOL: )
Το μοιράζομαι, απλά όχι με εσένα