[Επίσημο] iPhone 17 Pro | 17 Pro Max

Εγώ να πω την αλήθεια δεν έχω ενθουσιαστεί με τη μπαταρία, από την άλλη βέβαια είμαι λίγο μυστήριος (φορτίζω μέχρι 90% και ποτέ κάτω από 20%). Σε αυτά τα πλαίσια, μου κρατάει μια άνετη μέρα, όσο περίπου και το 16PM. Δεν ξέρω τι θα συνέβαινε αν ακολουθούσα το νορμάλ (100% σε 5-10%).

Εγώ φορτίζω κάθε βράδυ πριν τον ύπνο είτε έχω 15 είτε 35...και πάντα εννοείται στο 100

Sent from my iPhone using Tapatalk

Δλδ μουφα το 8Χ (πολύ κακή η φωτο του Jason), η μπαταρία περίπου τα ίδια, dimαρει....λολ, δλδ μονο το περτικαλί έμεινε σαν (αντ)επιχείρημα :LOL: για αναβάθμιση.....

Σε σχεση με το 16 δλδ επί της ουσίας παίρνεις μόνο το καλύτερο 4Χ,

Δεν θυμάμαι πιο μουφα νέο μοντέλο,,,,,

Δλδ μουφα το 8Χ (πολύ κακή η φωτο του Jason), η μπαταρία περίπου τα ίδια, dimαρει....λολ, δλδ μονο το περτικαλί έμεινε σαν (αντ)επιχείρημα :LOL: για αναβάθμιση.....

Το αδικείς πάντως, δες εδώ από κάτω αντίστοιχη επαγγελματική φωτογραφία που έβγαλε ο επίσημος φωτογράφος της συναυλίας, υποθέτω με κλασσικό φακό "άσπρο κανόνι". Είναι πάρα πολύ δύσκολες συνθήκες, και νομίζω σε επίπεδο σουβενίρ μια χαρά χρηστικές είναι οι φωτό. Προφανώς χειρότερες από τις επαγγελματικές, αλλά δεν υποσχέθηκε ποτέ κάτι διαφορετικό.

Πηγή από εδώ: https://www.facebook.com/photo/?fbid=1329782481829296&set=pcb.1329793725161505

556674810_1329782485162629_1233722646237085250_n.jpg

Κατά τα άλλα, όπως έχω ξαναπεί, το ρεκόρ χειρότερης αναβάθμισης παραμένει πανηγυρικά στο 15->16.

Κοιτα δεν είναι άσχημη αναβάθμιση, απλά αφού περάσουν οι πρώτες μέρες του υπέρ ενθουσιασμού και οι υπερβολές για τις νέες αναβαθμίσεις, επέρχεται μια ισορροπία…βελτιωσουλες προφανώς και έχει, το πόσο σημαντικές είναι, αυτό το ξέρει ο καθένας ανάλογα με τις ανάγκες του.

Το αδικείς πάντως, δες εδώ από κάτω αντίστοιχη επαγγελματική φωτογραφία που έβγαλε ο επίσημος φωτογράφος της συναυλίας, υποθέτω με κλασσικό φακό "άσπρο κανόνι". Είναι πάρα πολύ δύσκολες συνθήκες, και νομίζω σε επίπεδο σουβενίρ μια χαρά χρηστικές είναι οι φωτό. Προφανώς χειρότερες από τις επαγγελματικές, αλλά δεν υποσχέθηκε ποτέ κάτι διαφορετικό.

Πηγή από εδώ: https://www.facebook.com/photo/?fbid=1329782481829296&set=pcb.1329793725161505

556674810_1329782485162629_1233722646237085250_n.jpg

Κατά τα άλλα, όπως έχω ξαναπεί, το ρεκόρ χειρότερης αναβάθμισης παραμένει πανηγυρικά στο 15->16.
Διαφωνώ.

For the record πάντως, να σημειωσω ότι 500αρη FF φακό παιρνεις με 1200 € (λιγότερο δλδ από ενα 17αρι και σίγουρα όχι 2 17αρια, όπως ειπες)

• Haha
Reactions: chocbhed
Διαφωνώ.

For the record πάντως, να σημειωσω ότι 500αρη FF φακό παιρνεις με 1200 € (λιγότερο δλδ από ενα 17αρι και σίγουρα όχι 2 17αρια, όπως ειπες)

+3-6 χιλιάρικα για FF κάμερα

+3-4 κιλά.

κλπ κλπ κλπ. :)

• Like
Reactions: chocbhed
Διαφωνώ.

Δεν έχεις άδικο, γενικά θεωρώ ότι είμαστε πολύ ελαστικοί και δεν αναφέρομαι μόνο στα IPhones, όταν σκας 1.300-1.600 ευρώ που είναι τεράστιο ποσό ε απαιτούμε και πράγματα…

Δεν έχεις άδικο, γενικά θεωρώ ότι είμαστε πολύ ελαστικοί και δεν αναφέρομαι μόνο στα IPhones, όταν σκας 1.300-1.600 ευρώ που είναι τεράστιο ποσό ε απαιτούμε και πράγματα…

Εκ των πραγμάτων πάντως κανείς δε σκάει 1300-1600, όλοι σπρώχνουμε κάποιο κινητό, οπότε τελικά πληρώνουμε από 200-500. Εντάξει, αν το κινητό που διώχνεις είναι δεκαετίας, τότε και οι διαφορές θα είναι συγκλονιστικές και θα δικαιολογούν τα 1300-1600 :P

Εκ των πραγμάτων πάντως κανείς δε σκάει 1300-1600, όλοι σπρώχνουμε κάποιο κινητό, οπότε τελικά πληρώνουμε από 200-500. Εντάξει, αν το κινητό που διώχνεις είναι δεκαετίας, τότε και οι διαφορές θα είναι συγκλονιστικές και θα δικαιολογούν τα 1300-1600 :P
Δεν πάει όμως έτσι. Λέμε πόσο στοιχίζει, τώρα αν ο άλλος πουλάει το παλιό του, μπορεί και γλιτώνει ΦΠΑ, έχει μπάρμπα στην Κορωνη κλπ. Δεν έχει και πολύ σημασία….και εγώ πήρα Tesla αυτοκίνητο λόγω δουλειάς σε τιμή που ντρέπομαι ακόμα και να την αναφέρω, αλλά δεν παύει να είναι ένα πολύ ακριβό αμάξι…

• Like
Reactions: spcav
Δεν πάει όμως έτσι. Λέμε πόσο στοιχίζει, τώρα αν ο άλλος πουλάει το παλιό του, μπορεί και γλιτώνει ΦΠΑ, έχει μπάρμπα στην Κορωνη κλπ. Δεν έχει και πολύ σημασία….και εγώ πήρα Tesla αυτοκίνητο λόγω δουλειάς σε τιμή που ντρέπομαι ακόμα και να την αναφέρω, αλλά δεν παύει να είναι ένα πολύ ακριβό αμάξι…

Όχι, έχει σημασία γιατί εγώ πχ δε θα έδινα ποτέ 1300 για το iPhone 17PM (έχοντας το 16PM). Αν είχα όμως πχ το 12, μπορεί και να τα έδινα. Δηλαδή το εκάστοτε iPhone κοστίζει σε απόλυτο βαθμό το κόστος του (που κακά τα ψέμματα στις ΗΠΑ τουλάχιστον είναι σταθερό εδώ και χρόνια), και ο καθένας επιλέγει αν θα το αγοράσει σύμφωνα με το τι έχει και τι του λείπει.

Ετσι.

Αυτό που ''διαφημίζεται'' το ''εγω το παιρνω χωρίς ΦΠΑ'' κλπ ειναι....

Ασε που και αυτα τα 200-500 στο Αμερικα δεν ειναι ακριβώς τόσο απλό γιατί πληρώνεις και την υπηρεσία της Apple για το upgrade.

Ας κανουμε το χομπυ μας / μ@λ@κι@ μας κλπ αλλά ας εχουμε και συναίσθηση της κατάστασης....

• Like
Reactions: karamela

Τρολαρεις, ε;
Καθόλου μούφα δεν είναι η photo του Ιάσωνα, το αντίθετο, εντυπωσιακά καλή για κινητό. Η μπαταρία είναι σαφέστατα καλύτερη από πέρσι και φυσικά δεν ντιμαρει, τουλάχιστον όσο το δούλευα κάτω από τον ήλιο για 30 λεπτά.
Τώρα αν εσύ θες να μείνεις με το περσινό, άλλου παπά ευαγγέλιο.

Τρολαρεις, ε;
Καθόλου μούφα δεν είναι η photo του Ιάσωνα, το αντίθετο, εντυπωσιακά καλή για κινητό. Η μπαταρία είναι σαφέστατα καλύτερη από πέρσι και φυσικά δεν ντιμαρει, τουλάχιστον όσο το δούλευα κάτω από τον ήλιο για 30 λεπτά.
Τώρα αν εσύ θες να μείνεις με το περσινό, άλλου παπά ευαγγέλιο.
Η φωτό ειναι τραζικ (δεν με ενδιαφέρει το ''για κινητό'').

Για τα άλλα (μπαταρία και ντιμ) απευθύνσου σε αυτούς που τα έγραψαν λίγο παραπάνω.

Το τι θα κάνω εγώ (όπως και το τι έκανες εσυ και ο κάθε άλλος), ειναι όντως αλλού παπά ευαγγέλιο (άρα ατυχως το επικαλείσαι).

Η φωτό ειναι τραζικ (δεν με ενδιαφέρει το ''για κινητό'').

Για τα άλλα (μπαταρία και ντιμ) απευθύνσου σε αυτούς που τα έγραψαν λίγο παραπάνω.

Το τι θα κάνω εγώ (όπως και το τι έκανες εσυ και ο κάθε άλλος), ειναι όντως αλλού παπά ευαγγέλιο (άρα ατυχως το επικαλείσαι).

Κοιτα, εγώ το έχω ήδη το κινητό οπότε ξέρω πως συμπεριφέρεται τόσο σε αυτονομία όσο και σε dimming. Και φυσικά όλοι οι reviewers τα έχουν γράψει αυτά, δεν είναι κάτι καινούργιο.
Τώρα για το «τραγικό» της φωτό του Ιάσωνα, πραγματικά μου κάνει εντύπωση που το γράφεις αλλά δεν επιμένω. Για τον παπά χαλάρωσε, έκφραση είναι.

• Like
Reactions: spcav
Η φωτό ειναι τραζικ (δεν με ενδιαφέρει το ''για κινητό'')

Τράτζικ για να την τυπώσεις σε αφίσα ναι, είναι. Για να θυμάσαι ότι πήγες σ'αυτή τη συναυλία και ποιος έπαιζε, τη φάτσα του, την ατμόσφαιρα κλπ, μια χαρά είναι. Ή να το πω αλλιώς, με το 16PM δε θα μπορούσα να βγάλω τέτοια φωτό παρά μόνο ξεχειλώνοντας ψηφιακά τον (ήδη κακό και ως native) 5x, οπότε μου αρκεί. Για καλύτερες φωτό υπάρχουν οι τρεις native φακοί.

Τράτζικ για να την τυπώσεις σε αφίσα ναι, είναι. Για να θυμάσαι ότι πήγες σ'αυτή τη συναυλία και ποιος έπαιζε, τη φάτσα του, την ατμόσφαιρα κλπ, μια χαρά είναι. Ή να το πω αλλιώς, με το 16PM δε θα μπορούσα να βγάλω τέτοια φωτό παρά μόνο ξεχειλώνοντας ψηφιακά τον (ήδη κακό και ως native) 5x, οπότε μου αρκεί. Για καλύτερες φωτό υπάρχουν οι τρεις native φακοί.
Τραζικ εννοώ ότι την βλέπω και με ενοχλεί / ειναι ο ορισμός της ''κακής'' ψηφιακή φωτο.

Οποτε και για σουβενίρ εμένα δεν μου κάνει.

Τεσπα, ειπα, ειναι η μόνη εξέλιξη για εμενα στο 17 και την θεωρώ πολύ μικρή.

Γιατί πρακτικά διαφημίζεται ως 8Χ και στην ουσία απλά εφτιαξαν το 4-5Χ.

• Like
Reactions: karamela
Μην περιμένεις σε μεγάλα εστιακά μήκη καλύτερη απόδοση από τα κινητά με τους κουτσικους αισθητήρες με μικροσκοπικά φακουδακια. Αν ήταν τόσο εύκολο θα πετούσαμε τα μπουριά που λέει και ο Τάσος… physics

Ξέρεις τι με ενοχλεί όμως εμένα;; Όταν κάτι το διορθώνει η Apple ξαφνικά το παλιό ήταν κακό….βρες μου ένα ποστ κάποιου που έλεγε κακό τον 5Χ πέρυσι; Όλοι λέγαμε ότι είναι πολύ καλός αλλά καλο θα ήταν να είχε και άλλο ζουμ…κανείς δεν τον έλεγε κακό όμως…όταν λέγαμε κάποιοι ότι ντιμαρει η οθόνη κάποιοι άλλοι έλεγαν ε δεν είναι τόσο άσχημα τα πράγματα, ξαφνικά φέτος όλοι λένε χάλια οι οθόνες στα παλιά iPhones όσον αφορά με το Ντιμ…αυτό ότι βγάζουμε άχρηστο το παλιό ενώ μέχρι πέρυσι το εκθείαζαμε ε κάπου κουράζει και γίνεται συνεχώς στα νήματα των iPhones.

Ποιος τα έλεγε αυτά;
Το dimming το είχαμε σχολιάσει όλοι σαν αρνητικό και ο 5X ήταν απλά ικανοποιητικός, όχι κάτι ιδιαίτερο.