karamela
AVClub Fanatic
- 6 November 2013
- 14,841
Ευχαριστούμε για τα δείγματα, είναι αυτό που λέω για το 8Χ, θόρυβος, απουσία contrast και softness κάνει μπαμ η χαοτική διαφορά σε σχέση με το 4Χ.4Χ και 8Χ
![]()
![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ευχαριστούμε για τα δείγματα, είναι αυτό που λέω για το 8Χ, θόρυβος, απουσία contrast και softness κάνει μπαμ η χαοτική διαφορά σε σχέση με το 4Χ.4Χ και 8Χ
![]()
![]()
Δεν αναφέρθηκα σε ομολογία της Apple….Γιατί, ποια εταιρία ομολογεί τις αστοχίες της;
Δεν αναφέρθηκα σε ομολογία της Apple….![]()
Δε ψήνομαι….αν το δω από κοντά και μου κάνει κλικ…Εσύ το πήρες το περτικαλί ή ακόμα; Άντε, μια ψυχή που'ναι να βγει...
Ε λογικό, όλοι τώρα θέλουν να πουλήσουν τα παλιά για να πάρουν τα νέα με αποτέλεσμα να υπάρχει πληθώρα μεταχειρισμένων. Σε κανένα μήνα θα στρώσει η κατάσταση. Τώρα από την στιγμή που βγάζουν κάθε χρόνο νέο μοντέλο λογικό να μην έχει μεγάλες αναβαθμίσεις, κάποια στιγμή πρέπει να αλλάξει αυτό και να βγάζουν τηλέφωνα κάθε 2 χρόνια, άλλα πατάνε πάνω στην πώρωσή μας και μας αρμέγουν κάθε χρόνο...Δε ψήνομαι….αν το δω από κοντά και μου κάνει κλικ…
Φαντάζομαι ότι θα το πάρω αλλά δεν καίγομαι καθόλου (όπως άλλες χρονιές)
Επίσης βλέπω από πολλούς φίλους και γνωστούς ότι τα 16αρια δεν πωλούνται εύκολα και μου κάνει εντύπωση (εικάζω ότι είναι θέμα timing)
(Κάπου με κούρασε κιόλας να ασχολούμαστε κάθε χρόνο με τις μ@λ@κιες τις Apple (δεν αναφέρομαι σε προβλήματα)…τα ίδια και τα ίδια για μηδαμινές διαφορές )
Δε ψήνομαι….αν το δω από κοντά και μου κάνει κλικ…
Επίσης βλέπω από πολλούς φίλους και γνωστούς ότι τα 16αρια δεν πωλούνται εύκολα και μου κάνει εντύπωση (εικάζω ότι είναι θέμα timing)
(Κάπου με κούρασε κιόλας να ασχολούμαστε κάθε χρόνο με τις μ@λ@κιες τις Apple (δεν αναφέρομαι σε προβλήματα)…τα ίδια και τα ίδια για μηδαμινές διαφορές )
Δε ψήνομαι….αν το δω από κοντά και μου κάνει κλικ…
Τελικά μόνο εγώ έχω πάρει το περτικαλι από εδώ μέσα ? Να πω την αλήθεια μου από το 15 προ που είχα δεν είδα και μεγάλε διάφορες ...οκ διπλάσια χωρητικότητα και 4 επί αντί 3 επί στον τηλεφακός . Από σβελταδα ίδιο το βλέπω με το 15 . Βλέπω σοβαρή διαφορά στην σελφι κάμερα αλλά από την άλλη δεν την χρησιμοποιω και πολύ . Εν καιρό θα ποσταρω τι μου αρέσει και τι οχι.
Εξαιρετικο!Εχω σταματήσει πλέον στις διακοπές της οικογένειας να κουβαλάω dslr-τσάντα-φακούς κλπ Μεγαλώνουμε και γίνεται δυσκολότερο. Το iPhone είναι το πολυεργαλείο μας και βασικός συλλέκτης αναμνήσεων, ειδικά για εμάς που είμαστε στο οικοσύστημα. Δεν υπάρχει η πολυτέλεια να κάνουμε update κάθε χρόνο. ΙΜΟ, δεν αξίζει κιόλας. Οποιος βέβαια το κάνει και μπορεί, είμαστε μαζί του! Να το χαρεί όσο μπορεί με θήκη ή χωρίς
Καλοκαιρινές φετινές αναμνήσεις από τη Άνδρο. Shot on iPhone 14 Pro Max σε Timelapse mode στις 6 το πρωί για να προλάβουμε την ανατολή και edit στο LumaFusion.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.