[Επίσημο] iPhone 17 Pro | 17 Pro Max

Καλά νέα περί θερμικής απόδοσης: το δουλεύω κανένα μισάωρο στον ήλιο και η οθόνη δεν έχει ντιμαρει καθόλου.
Καλησπερα , απο τι ειδα απο Istorm παρελαβες και εσυ , επειδη και εγω φετος ειπα να ξαναπάρω απο εκεί εκανα προ παραγγελία το μεσημερι 15:00 και δεν παρελαβα τελικα day1
μηπως εχεις κάποια ενημέρωση για διαθεσιμότητα αυτήν την εβδομάδα σε 17 PM 256 ? ευχαριστω .

Καλησπερα , απο τι ειδα απο Istorm παρελαβες και εσυ , επειδη και εγω φετος ειπα να ξαναπάρω απο εκεί εκανα προ παραγγελία το μεσημερι 15:00 και δεν παρελαβα τελικα day1
μηπως εχεις κάποια ενημέρωση για διαθεσιμότητα αυτήν την εβδομάδα σε 17 PM 256 ? ευχαριστω .

Καλησπέρα. Δυστυχώς δεν έχω ενημέρωση.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Like
Reactions: b_bil2

Δείτε το από μέσα…
Εξηγεί και για τις γρατζουνιές.
Απίστευτη κατασκευή, όσοι γνωρίζουμε από μηχανική και βιομηχανικό σχεδιασμό απλά κοιτάμε άφωνοι

Υπάρχουν αναφορές για ‘προβλήματακια’ στο WiFi..
ΑΝ σας τύχει δεν είστε οι μόνοι ούτε είναι η ιδέα σας.

Πάρτε μια θήκη να ησυχάσετε, δεν είναι από ατσάλι το τηλέφωνο όπως και κάθε τηλέφωνο. Αν πέσει θα τσακίσει ή θα σπάσει η οθόνη πάντα συνέβαινε και πάντα συμβαίνει.

Εννοείται, αλλά το λινκ που έβαλα με αγρίεψε λίγο γιατί ο τύπος ισχυρίζεται ότι αυτό έγινε με την Apple θήκη (που δεν είναι και φλούδα, έχει ένα άλφα πάχος, άρα έστω και ένα ίχνος προστασίας) και από μικρό ύψος.

Last edited:
Τι να πω, βλέπω και τρομερά παράπονα και επιστροφές με τα ακουστικά. Δεν ξέρω πόσο ανεκτό είναι ένας τέτοιος κολοσσός να πέφτει σε τέτοιες αστοχίες. Σίγουρα το quality control έχει πέσει γιατί είναι τεράστια η ζήτηση αλλά δεν υπάρχουν 5-10 beta testrers να πουν ότι έχουμε θεματακια ας το δούμε ξανά πριν βγει στην αγορά. Προσωπικά σε ακριβά προϊόντα είμαι πλέον αμείλικτος αν δεν είναι τοπ σε όλα του πακετάκι με κορδέλα και επιστροφή, τα λεφτά βγαίνουν με ιδρώτα δεν είναι στα δέντρα και δε στα χαρίζει κάνεις.

Ρε παιδιά έλεος με τη καταστροφολογία.
Το αλουμίνιο πάντα έτσι ήταν. Και το macbook αν σου πέσει υπό γωνία από μικρό ύψος σε χαλί, θα κάνει βαθούλωμα (το είχα πάθει πριν χρόνια). Δεν έχει σχέση με τη ποιότητα κατασκευής ή το quality control, αλλά με τη φύση του υλικού.

• Like
Reactions: dimitris777
αυτο που μ ευχαριστησε οταν ειδα το νεο iphone με τον Τακη, ειναι η επιστροφη της Apple στη πιο ηπια επεξεργασια στη φωτογραφια, που με ειχε ξενερωσει πολυ στις τελευταιες γενιες.
Λιγοτερη/καλυτερη συμπιεση , περισσοτερη λεπτομερεια, πιο ηπια χρωματα , καλυτερο HDR , κι επιτελους λιγοτερο sharpness.

σαφως μεγαλη βελτιωση σε σχεση με το προηγουμενο μοντελο και πολυ πιο κοντα στα δικα μου γουστα.

Τελος, επιτελους ενας τηλεφακος ανταξιος του iphone, με πολυ λεπτομερεια ...μακαρι στο μελλον να δουμε κι εναν αντιστοιχο υπερ-ευρυγωνιο, αν και προσωπικα δεν εχω θεμα και με τον τωρινο αισθητηρα.
Σχεδον κανενα τηλεφωνο δε δινει σημασια σ αυτον, ισως γιατιι δεν εχει τοση απηχηση οσο ο τηλεφακος (ισως και γιατι ειναι και πιο δυσκολο ακομα και απο τον τηλεφακο).

Last edited:
Λίγη υπερβολή βλέπω για την κατασκευή του τηλεφώνου. Μέχρι και το 8 από αλουμίνιο φτιάχνονται τα iPhone. Μέχρι δηλαδή το 8 όλοι κυκλοφορούν με κατεστραμενα τηλέφωνα; ψυχραιμία παιδιά.

Ρε παιδιά έλεος με τη καταστροφολογία.
Το αλουμίνιο πάντα έτσι ήταν. Και το macbook αν σου πέσει υπό γωνία από μικρό ύψος σε χαλί, θα κάνει βαθούλωμα (το είχα πάθει πριν χρόνια). Δεν έχει σχέση με τη ποιότητα κατασκευής ή το quality control, αλλά με τη φύση του υλικού.

Εκ της φύσης της χρήσης του όμως το MacBook, δεν εκτίθεται σε πτώσεις τόσο εύκολα, ούτε σε γρατσουνιές. Δεν είναι το ίδιο.

Δεν νομίζω πάντως ότι το scratchgate προέκυψε λόγω πτώσεων. Προέκυψε από την απλή embedded χρήση ενός smartphone που το ακουμπάς απλά επάνω σε μια επιφάνεια όπως όλα τα smartphone.

Εκ της φύσης της χρήσης του όμως το MacBook, δεν εκτίθεται σε πτώσεις τόσο εύκολα, ούτε σε γρατσουνιές. Δεν είναι το ίδιο.

Δεν νομίζω πάντως ότι το scratchgate προέκυψε λόγω πτώσεων. Προέκυψε από την απλή embedded χρήση ενός smartphone που το ακουμπάς απλά επάνω σε μια επιφάνεια όπως όλα τα smartphone.

Γιαυτο έχουμε θήκες στα κινητά και όχι στα macbook. Η επιλογή του υλικού έγινε επειδή έχει 10Χ καλύτερη θερμική απαγωγή σε σχέση με το τιτάνιο και όντως το βλέπω στη πράξη μιας που το κινητο δεν υπερθερμαίνεται η ντιμαρει ακόμα και με ντάλα ήλιο.
Όσο για το «scratch gate», αυτό αφορά μόνο τις ακμές και όχι το κυρίως σώμα, όπως τουλάχιστον προκύπτει από τα τεστ του Τζερι.

• Like
Reactions: chocbhed
Γιαυτο έχουμε θήκες στα κινητά και όχι στα macbook. Η επιλογή του υλικού έγινε επειδή έχει 10Χ καλύτερη θερμική απαγωγή σε σχέση με το τιτάνιο και όντως το βλέπω στη πράξη μιας που το κινητο δεν υπερθερμαίνεται η ντιμαρει ακόμα και με ντάλα ήλιο.
Όσο για το «scratch gate», αυτό αφορά μόνο τις ακμές και όχι το κυρίως σώμα, όπως τουλάχιστον προκύπτει από τα τεστ του Τζερι.

Ναι. αυτό όμως είναι το πρόβλημα με το scrachgate. Ότι σε καθημερινή χρήση, σε λίγες μόνο μέρες, θα υπάρξει εκεί αποχρωματισμός. Δεν μιλάμε για χτύπημα ή ατύχημα. μιλάμε για κανονική χρήση.

Οι θήκες είναι προαιρετικό πράγμα. Και συγνώμη κι όλας, αλλά εάν αγοράσω εγώ ένα αυτοκίνητο και μέσα σε λίγες ημέρες από τη χρήση του εμφανίσει αποχρωματισμό στους θόλους των φτερών, η απάντηση θα είναι γι' αυτό υπάρχει η κεραμική επίστρωση;

• Like
Reactions: karamela
Οπως το καταλαβαινω απο τα test που ειδα, αποχρωματισμός θα υπαρξει εφοσον τριφτει η ακμη του camera plateau με κατι αιχμηρο, οχι απλα ακουμπωντας το σε καποια επιφανεια. Για εμενα πιο σοβαρο ειναι το θεμα να αποκτησεις κανενα βαθουλωματακι στις γωνιες αν πεσει κατα λαθος, οποτε η θηκη στα Pro ειναι μονοδρομος, κατι που ηταν παντα στη δικη μου περιπτωση λογω «μανταλακιων». Αν καποιος λοιπον θελει το κινητο του χωρις θηκη, τα φετινα pro δεν ειναι γι’αυτον.

• Like
Reactions: chocbhed
H απάντηση της Apple ότι αυτά δεν είναι γρατζουνιές αλλά υπολείμματα από το magsafe που τα έχουν στις αλυσίδες πως σας φαίνεται; :ROFLMAO:

Εγώ έτσι και αλλιώς έκανα τη δεύτερη μέρα το σημάδι μου και έτσι δεν έχω άγχος
db17b012f0aeae2c2aadc179bd7e0891.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

H απάντηση της Apple ότι αυτά δεν είναι γρατζουνιές αλλά υπολείμματα από το magsafe που τα έχουν στις αλυσίδες πως σας φαίνεται; :ROFLMAO:

Δεν ξέρω σε ποια απάντηση της Apple αναφέρεσαι, αλλά η πλάτη δεν γρατζουνιεται εύκολα, ειδικά εκεί που είναι το Ceramic Shield 2, σύμφωνα με τα τεστ που είδα.