Καλά νέα περί θερμικής απόδοσης: το δουλεύω κανένα μισάωρο στον ήλιο και η οθόνη δεν έχει ντιμαρει καθόλου.
Καλησπερα , απο τι ειδα απο Istorm παρελαβες και εσυ , επειδη και εγω φετος ειπα να ξαναπάρω απο εκεί εκανα προ παραγγελία το μεσημερι 15:00 και δεν παρελαβα τελικα day1Καλά νέα περί θερμικής απόδοσης: το δουλεύω κανένα μισάωρο στον ήλιο και η οθόνη δεν έχει ντιμαρει καθόλου.
Καλησπερα , απο τι ειδα απο Istorm παρελαβες και εσυ , επειδη και εγω φετος ειπα να ξαναπάρω απο εκεί εκανα προ παραγγελία το μεσημερι 15:00 και δεν παρελαβα τελικα day1
μηπως εχεις κάποια ενημέρωση για διαθεσιμότητα αυτήν την εβδομάδα σε 17 PM 256 ? ευχαριστω .
Χμμμ… τελικά (αν ο τύπος λέει αλήθεια ότι του έπεσε από 60cm σε χαλί με θήκη), μάλλον έχουμε όντως θέμα.
Μήπως να πάρω το Apple Care τελικά…
Πάρτε μια θήκη να ησυχάσετε, δεν είναι από ατσάλι το τηλέφωνο όπως και κάθε τηλέφωνο. Αν πέσει θα τσακίσει ή θα σπάσει η οθόνη πάντα συνέβαινε και πάντα συμβαίνει.
Ρε παιδιά έλεος με τη καταστροφολογία.
Το αλουμίνιο πάντα έτσι ήταν. Και το macbook αν σου πέσει υπό γωνία από μικρό ύψος σε χαλί, θα κάνει βαθούλωμα (το είχα πάθει πριν χρόνια). Δεν έχει σχέση με τη ποιότητα κατασκευής ή το quality control, αλλά με τη φύση του υλικού.
Εκ της φύσης της χρήσης του όμως το MacBook, δεν εκτίθεται σε πτώσεις τόσο εύκολα, ούτε σε γρατσουνιές. Δεν είναι το ίδιο.
Δεν νομίζω πάντως ότι το scratchgate προέκυψε λόγω πτώσεων. Προέκυψε από την απλή embedded χρήση ενός smartphone που το ακουμπάς απλά επάνω σε μια επιφάνεια όπως όλα τα smartphone.
Γιαυτο έχουμε θήκες στα κινητά και όχι στα macbook. Η επιλογή του υλικού έγινε επειδή έχει 10Χ καλύτερη θερμική απαγωγή σε σχέση με το τιτάνιο και όντως το βλέπω στη πράξη μιας που το κινητο δεν υπερθερμαίνεται η ντιμαρει ακόμα και με ντάλα ήλιο.
Όσο για το «scratch gate», αυτό αφορά μόνο τις ακμές και όχι το κυρίως σώμα, όπως τουλάχιστον προκύπτει από τα τεστ του Τζερι.
H απάντηση της Apple ότι αυτά δεν είναι γρατζουνιές αλλά υπολείμματα από το magsafe που τα έχουν στις αλυσίδες πως σας φαίνεται;![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.