[Επίσημο] iPhone 17 Pro | 17 Pro Max

Παντως οσο το βλεπω, τοσο πιο ασχημο μου φαινεται (ο συνδυασμός μεγάλου camera bump και κυρίως, στρογγυλεμένου design το κάνει να χάνει την designια του)

Είναι πολύ άσχημο όντως (για τα δεδομένα της Apple πάντα), γι'αυτό θέλει το πορτοκαλί του που του δίνει μια άλφα π@τανιά :P

• Like
  • Love
Reactions: jig and karamela
Pro Max
256: 1.253€ (από 1.349 ελλάδα)
512: 1.555 (από 1.599 ελλάδα)
1 tb: 1.775 (από 2.019 ελλάδα)
2tb: 2.216 (από 2.549 ελλάδα)

Pro
256: 1.150€ (από 1.349 ελλάδα)
512: 1.356€ (από 1.599 ελλάδα)

(Τελικές τιμές μαζί με εκτελωνισμό)
να ρωτησω ο εκτελωνισμος γινεται απευθειας απο την αμαζον ?

Πάντα λεπτές και διάφανες (πχ https://www.bare-cases.com/?srsltid=AfmBOoqxSojuMgst0AGHAXp9DMmzrLhgbYD834qvZKH2emUCoHypjJUr / μιας και η Spigen φαινεται να μη βγάζει πλέον πολύ λεπτές από το 16 και μετά).

Έχω πάντως καταφέρει να σπάσω οθόνη με μια από τις λεπτές Spigen πριν 5-6 χρόνια, μάλιστα φορώντας και τζαμάκι (η ρωγμή επεκτεινόταν ακόμα και στο απειροελάχιστο που άφηνε ακάλυπτο το τότε τζαμάκι). Μάλιστα, η πτώση ήταν η πιο κλασσική από το ύψος της μέσης μου πάνω στο δρόμο, μη φανταστείς κάτι πολύ περιπετειώδες. Ευτυχώς είχα Apple Care και καθάρισα την ίδια μέρα, αλλά έκτοτε τις φοβάμαι τις λεπτές.

Σήμερα περνώντας απέξω από το κατάστημα της istorm στη Τσιμισκη η ουρά ήταν πραγματικά μεγάλη από παιδιά να παραλάβουν τα νέα iPhone, day one.…
Καλώς τα δεχτήκατε τα νέα τηλ αλλά ομολογώ ότι το θέαμα δεν μου άρεσε… 😠

Κατά τα αλλά περιμένουμε εντυπώσεις 🤓
Τί δεν σου άρεσε; Η κατάντια της συγχρονης κοινωνίας ειναι αυτή (δεν βγαζω την ουρα μου απέξω αλλά τοσο χαμηλά δεν πέφτω).....

Κάτσε να σου στείλει η Apple μήνυμα ότι είτε παραλαμβάνεις από κατάστημα στις 19/9, είτε shipped σπίτι σου 2-3 βδομάδες αργότερα, και θα σου πω πως στήνεσαι στο κατάστημα. Το παιδί απ'το χωριό μου τα είπε αυτά...:cool:

Εντάξει μακάρι να ήταν αυτά τα προβλήματα της κοινωνίας, θα ζούσαμε σε καλύτερο κόσμο.

• Like
Reactions: leonkoum
να ρωτησω ο εκτελωνισμος γινεται απευθειας απο την αμαζον ?
Η UPS το κάνει.

Θα χρειαστεί EORI number.
Kαι εξουσιοδότηση στην UPS για να σε εκπροσωπήσουν στο τελωνείο.

(Σου στέλνει email και η UPS για τα βήματα που χρειάζεται να κάνεις.)

Last edited:
Εντάξει μακάρι να ήταν αυτά τα προβλήματα της κοινωνίας, θα ζούσαμε σε καλύτερο κόσμο.
Τετοια φαινόμενα είναι είναι η συνέπεια πολύ σοβαρών προβλημάτων της κοινωνίας (και δεν είναι καθόλου απλώς αστεια ή γραφικά)….

Είναι πολύ άσχημο όντως (για τα δεδομένα της Apple πάντα), γι'αυτό θέλει το πορτοκαλί του που του δίνει μια άλφα π@τανιά :P

Πάρε και ένα περτικαλι να γουστάρεις (2TB παρακαλώ!)
50b86d52f0d579cba0bad312ad1451ab.jpg

29ac6cae186b4ecfc2896c001056cb38.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pro Max
256: 1.253€ (από 1.349 ελλάδα)
512: 1.555 (από 1.599 ελλάδα)
1 tb: 1.775 (από 2.019 ελλάδα)
2tb: 2.216 (από 2.549 ελλάδα)

Pro
256: 1.150€ (από 1.349 ελλάδα)
512: 1.356€ (από 1.599 ελλάδα)

(Τελικές τιμές μαζί με εκτελωνισμό)
Ειλικρινά αν κάποιος δεν είναι πορωμένος να το πάρει day one, δεν υπάρχει λόγος να το πάρεις από εδώ ενώ από Αγγλία γλιτώνεις αρκετά χρήματα. Στο απλό pro 256gb γλιτώνεις γεμάτα 200 ευρώ...καθόλου άσχημα!!

Ένας φίλος πήρε το Max.
17 Pro Μαx και 2tb!!! Αυτά είναι!! Αν θέλει ο φίλος σου μπορεί να με υιοθετήσει!
Το Αιr ποιος το πήρε? Ετσι ρωτάω για ένα ''φίλο'', α και που μένει μήπως τον επισκεφτεί ο ''φίλος''!!!χαχα

17 Pro Μαx και 2tb!!! Αυτά είναι!! Αν θέλει ο φίλος σου μπορεί να με υιοθετήσει!
Το Αιr ποιος το πήρε? Ετσι ρωτάω για ένα ''φίλο'', α και που μένει μήπως τον επισκεφτεί ο ''φίλος''!!!χαχα
Αυτο βρε ειναι απο το μαγαζι της istorm! Δεν βλεπεις το αντικλεπτικο που κρεμεται;

Αν το air είχε παραπάνω κάμερες, δεν θα ήταν αυτό το κομψοτέχνημα που βλέπουμε σήμερα!
Κερδίζεις σε κάτι χάνεις αλλού.

Αν το air είχε παραπάνω κάμερες, δεν θα ήταν αυτό το κομψοτέχνημα που βλέπουμε σήμερα!
Κερδίζεις σε κάτι χάνεις αλλού.

Εντάξει, υπερβάλουμε πάντως, δεν το λες και κομψοτέχνημα. Εξίσου άγαρμπο είναι στην πλάτη με τα Pro, απλά προφανώς η λεπτίλα βοηθάει πολύ στη γενικότερη φουτουριστική εντύπωση.

Ειλικρινά αν κάποιος δεν είναι πορωμένος να το πάρει day one, δεν υπάρχει λόγος να το πάρεις από εδώ ενώ από Αγγλία γλιτώνεις αρκετά χρήματα. Στο απλό pro 256gb γλιτώνεις γεμάτα 200 ευρώ...καθόλου άσχημα!!
Πώς δικαιολογείται τόσο χαμηλή τιμή από Αγγλία;

Sent from my 24030PN60G using Tapatalk