Υπαρχει παντως και μεσω third party apps εδω και χρονια (πχ το Double Take της Filmic Pro)
Ο καθενας με τις αναγκες του φυσικα αλλα το να λες την μεταβαση 15-16 τη χειρότερη ενώ ήταν από τις καλύτερες (μεγαλύτερες οθόνες + κουμπί φωτο κλπ), μου κάνει εντύπωση....Υποκειμενικά είναι όλα μεν, αλλά υπερβάλουμε κάπως με την “υποβάθμιση». Τα έβαλα δίπλα δίπλα με το 16PM (natural), και ναι, το παλιό είναι πιο shic λόγω χρώματος και μόνο , αλλά εντάξει, ούτε φτηνιάρικο το λες το καινούριο ούτε κάτι τέτοιο. Έχει απλά ένα άλλο design, που στο άσπρο μου φαίνεται μάλλον άσχημο, στο μπλε αδιάφορο, και στο πορτοκαλί μάλλον όμορφο. Αλλά σιγά τη φοβερή καινοτομία πια με το τιτάνιο για μια συσκευή που έχεις πάντα με θήκη. Επίσης, το καινούριο είναι αναβαθμισμένο σε κάθε τομέα. Αξίζει να το αναβαθμίσεις από 16PM; Αξίζει όσο άξιζε κάθε άλλο χρόνο, σίγουρα περισσότερο από τη μετάβαση από 15-16 που ήταν η χειρότερη χρόνια στην πρόσφατη ιστορία, σίγουρα όχι όσο η μεταωαση από το 8 στο X. Αναμενόμενα πράγματα.
Προσωπικά είχα αποφασίσει ότι την περσινή ντροπή (15->16) δε θα την επαναλάμβανα, αλλά τελικά η φετινή αναβάθμιση ήταν αρκετά πιο σοβαρή, το χρωματακι είχε ενδιαφέρον, και οι θήκες είναι αποκάλυψη, πρώτη φορά που δεν κοίταξα καν για third party.
Ο καθενας με τις αναγκες του φυσικα αλλα το να λες την μεταβαση 15-16 τη χειρότερη ενώ ήταν από τις καλύτερες (μεγαλύτερες οθόνες + κουμπί φωτο κλπ), μου κάνει εντύπωση....
Ανεξάρτητα από το κατασκευαστικό (αλουμίνια κλπ), φέτος μόνο οι δευτερεύουσες κάμερες αναβαθμίστηκαν ουσιαστικά
Την selfie θα την αξιοποιούσε όντως η γυναίκα (αλλά δεν θελει να αλλάζει καθε τοσο - τουλάχιστον έχουμε έναν ώριμο στην οικογένειαΕξαρταται απο τις αναγκες καθενος. Πχ για εμενα ο τηλεφακος ειναι must, για τη γυναικα μου η selfie , σε σημειο που σκεφτεται να παρει τη νεα γενια μονο και μονο για αυτη.
Τωρα η καλυτερη μπαταρια και η καλυτερη θερμικη συμπεριφορα (που να μην ντιμαρει η οθονη στον ηλιο) ειναι τεραστια αναβαθμιση για ολους.
Μα για αυτό το λέω, είπαμε χωρίς θήκη που εγώ δεν τις μπορώ με τίποτα, υπάρχει τεράστιο θέμα με το κέλυφος αυτό…περί ορέξεως όπως ειπώθηκε. Προτιμώ να είχε πιο μικρή μπαταρία και πιο αργό επεξεργαστή αλλά να ήταν με τιτάνιο απέξω…Το iPhone 16 pro μου χωρίς θήκες τζαμακια και άλλα καραγκιοζιλίκια δεν έχει ίχνος γρατζουνιά, σε αυτό θα γίνει το ίδιο μετά από έναν χρόνο καθημερινής χρήσης;Περι γρατζουνιών κλπ στο αλουμίνιο, τα απολύτως αναμενόμενα:
Περι γρατζουνιών κλπ στο αλουμίνιο, τα απολύτως αναμενόμενα:
Το έχω πει 100 φορές, θήκη δεν βάζω που να με πυροβολήσετε στο Σύνταγμα!!χαχαΣωπα ρε συ. Το αλουμινιο παντα ετσι ηταν, ανεξαρτητως μαρκας. Αν εχει βαφη, στις γρατζουνιες θα βγει το φυσικο χρωμα του αλουμινιου.
Απλα, οταν συμβαινει σε συσκευες apple, το ονομαζουμε "gate".
Παντως, αν οντως εχεις σκοπο να κυκλοφορεις χωρις εστω μια ultra slim θηκη, το 17 Pro δεν ειναι για εσενα.
Το έχω πει 100 φορές, θήκη δεν βάζω που να με πυροβολήσετε στο Σύνταγμα!!χαχα
Από εκει και πέρα δεν ξέρω, έχω και είχα τηλέφωνα με αλουμίνιο, και το Xiaomi 14 Ultra που έχω με αλουμίνιο είναι άλλα δεν έχω δει γρατζουνιές, από αυτά που έχω δει στο διαδίκτυο με το 17 pro έχω τρομάξει, δεν είναι ότι γρατζουνιέται το περίβλημα μόνο, άλλα όλο το καρούμπαλο του φακό άλλα και η πλάτη, φεύγει η μπογιά για πλάκα από παντού πάνω το τηλέφωνο...απίστευτα πράγματα...τώρα υπερβάλουν? Δεν ξέρω, άλλα γενικά όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά...
Και παίζει ρόλο η βαφή, π.χ. αν δεις φωτογραφικές μηχανές Olympus όλες ξεβάφανε, ενώ σε Fujifilm σπάνια έβλεπες να φεύγει η μπογιά....
Τι να πω, συνάδελφος στην δουλειά έχει πάρει το μπλε, και αυτός είναι δικός μου χωρίς θήκη (βάζει τζαμάκι βέβαια) θα το παρακολουθώ πως θα πάει, προς το παρών δεν μου έχει αναφέρει κάτι ύστερα από μερικές μέρες χρήσης χωρίς θήκη το ξαναλέω.
Οι ηλεκτρονικες κλειδαριές δεν μου εμπνέουν εμπιστοσυνη....αναφερομαι φυσικα σε ''σημαντικές'' πόρτες (οχι οχ καμία εσωτερική ή κήπου)Να προβοκάρω λίγο εδώ και να πω... άντε να τελειώνουμε επιτέλους οριστικά με τα μετρητά και με τα κλειδιά, είναι θέμα λίγων ετών στη Δύση (άρα λίγων δεκαετιών και στην Ελλάδα). Προσωπικά, το μόνο αιχμηρό πράγμα που κουβαλάω σε τσάντες και τσέπες πλέον είναι το κλειδί του γραφείου μου, τα υπόλοιπα όλα έχουν περάσει στον 21ο αιώνα (πιστωτικές, ρολόγια, κάρτες εισόδου, κλπ).
Οι ηλεκτρονικες κλειδαριές δεν μου εμπνέουν εμπιστοσυνη....αναφερομαι φυσικα σε ''σημαντικές'' πόρτες (οχι οχ καμία εσωτερική ή κήπου)
Το ξερω πολύ καλά.Είναι επειδή δεν έχεις εμβαθύνει αρκετά στο πόσο για πλάκα παραβιάζεται οποιαδήποτε (κανονική) κλειδαριά - προφανώς από κάποιον που ξέρει, όχι από μένα κι εσένα... Οπότε, τελικά είναι απλά θέμα convenience.
Να προβοκάρω λίγο εδώ και να πω... άντε να τελειώνουμε επιτέλους οριστικά με τα μετρητά και με τα κλειδιά, είναι θέμα λίγων ετών στη Δύση (άρα λίγων δεκαετιών και στην Ελλάδα). Προσωπικά, το μόνο αιχμηρό πράγμα που κουβαλάω σε τσάντες και τσέπες πλέον είναι το κλειδί του γραφείου μου, τα υπόλοιπα όλα έχουν περάσει στον 21ο αιώνα (πιστωτικές, ρολόγια, κάρτες εισόδου, κλπ).
Βασικα δε νομίζω να καταργηθούν ποτέ....συντηρούν τα παραοικονομία (την οποία κανείς δεν θέλει / δεν τον συμφέρει να πατάξει πλήρως)Τα μετρητά θα αργήσουν ακόμα να καταργηθούν . Δεν είναι θέμα ετών στη δύση ...παραπάνω ...
Sent from my iPhone using Tapatalk
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.